- 13 Ekim 2015
- 148
- 52
- 33
merhaba bnde dun çatlatma iğnesi vuruldum gobekten. 20 ustuydu yumurtam. Sizin nasıldıAllah allah bir bildiği vardır herhalde canım, ya zaten klomen bitince yumurta oluşuyor önemli olan büyümesi 20 mm olmalı, sonra çatlatma vuruluyorsun pregnyl vuruldum ben kalçadan.
İnşallah en kısa zamanda kalırız canım. Umutsuz olma sakın :)Hayirlisiysa olsun ins canm bnde zamanla ogrencem doktorumun ne yapmaya calistgini
Benim de 20 iydi iğnemi vuruldum ama tutmadı. Bu ikinci ayın perşembe gidicem cuma vurul der diye bekliyorum. Kendinizi çok zorlayacaklr şeyler yapmayın iğneden sonra.merhaba bnde dun çatlatma iğnesi vuruldum gobekten. 20 ustuydu yumurtam. Sizin nasıldı
bana 4. günü başlattı doktor geçen salı başladım cumartrsi bitti pazartrsi kontle gittim en büyüğü 18 mm idiPeki sen bu ayin kacinda basladin klomen kullanmaya canim tabi soylemek istersen
çok takılma kaç gün sürüo adetinHayirlisiysa olsun ins canm bnde zamanla ogrencem doktorumun ne yapmaya calistgini
aramzda bir hafta warHosbulduk canim insallah hayirlisiyla olur bebislerimiz bnm icinde yarin basliycak klomene yarin baslicam cok heycanliyim insallah tutar her ay o tek cizgiyi gormek cok zor
belki onu düşünerek wermiştir bi bildiği vardr mutlaka burda arkadaşar hep çok kafana takma dio sağolsunlar ama çok zorBnm adetim 7 gun suruyo ama az az geliyo 7 gunu tamamliyorum
amin cnm inş hepimizin pazartesimi gidicen kontrleInsallah yumoslarin catlar da bebisin olur
nasıl şyler yani anlamadım.Benim de 20 iydi iğnemi vuruldum ama tutmadı. Bu ikinci ayın perşembe gidicem cuma vurul der diye bekliyorum. Kendinizi çok zorlayacaklr şeyler yapmayın iğneden sonra.