Tatlım sen klomen kullandın mı benım yeni bitti yarın yumoş kontrolüm varInsallah bu ay tutar ikimiznde canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım sen klomen kullandın mı benım yeni bitti yarın yumoş kontrolüm varInsallah bu ay tutar ikimiznde canm
Bence o ağlamada oldu bittinin de sevinci vardır. İnşallah benimde açık çıkar tüplerimYok canim zor uyanilmiyo da uyandiginda sersem gbi oluyosun yaninda mutlaka biri olsun ve bn uyandirdiklari anda aglamaya basladim anestesinin etkisiydi tabi bir saat durup durup agliyodum
İnşallahhhhh Dr Bebek stresini atman lazım diyo ama atamıyorum ki hep kafamda neden arıyorumBen ilk defa yarin kullancam klomeni canim ins senin yumoslarda buyumustur
Ben bu ilacı bayağı kullandım ama olmayınca sinirden bıraktımİnofolic diye bi ilaç var canım yumurtaları tetikleyici bi folik asit bundan da kullanıyor musun?
Tatlım ikiside çatlıyo büyük olasılıkla tabi diğeri de gelişmişse yani 18 mm den büyük olsun isteniyor ki eğer ikiside çatlayıp döllenirse ikiz Bebişlerin olur Allah nasip ederseKızlar bişy sorcam bnm de 2 yumurtam oluşmuştu buyuğu 20 mm ustuydu diğerinin mm sini solemedi doktr. Dun iğne vuruldum sizce ikiside mi çatlıyo yoksa kuçuk olanı sonradan çatlar mı
İnşallah Canım tez vakitte Allah kucaklarımızı doldursun burda haykıralım hamişim diyeArkadaslar rahat olalım burdan birbirimize destek olalım. Herşeyi harfi harfine de yapsak olmayacaksa olmayacak. Ya da Rabbim ol derse hicbirsey önünde duramayacak. Sabretmek zor biliyorum. Kızımı 16 ay bekledim. Yolunda herseyi denedim. Bu gebelik icin de 7 aydır korunmuyorum ve hamilelik için can atıyorum. İnşallah Allah hepimizin istediğini hayırlısı ile hayırlı zamanda verecek. Biz sadece dua etmekten vazgecmeyelim. Bu ay bi suru gebe haberi duyucaz burda. Buna inanıyorum. Umutla kalin
Bende çoook ikiz istiyorum ve bu klomen ve çatlatma iğnesiyle mümkünIns canim bi tane saglikli olsun da bna yeter ama esim cok dua ediyo ikiz olsun diye
Sağol tatlım inşallah cumlemizin yüzü gulerYeniduam sen ne kadar guzel seyler yazmissin allahim hic birimizin kucagini bos birakmasn ins seninde dualarin kabul olur
Inss canm :)Hm ins bir hafta arayla mujdemizi de yazarz buraya