Klomen kullananlar

Yok canim zor uyanilmiyo da uyandiginda sersem gbi oluyosun yaninda mutlaka biri olsun ve bn uyandirdiklari anda aglamaya basladim anestesinin etkisiydi tabi bir saat durup durup agliyodum

Benim yanimda esim vardi sagolsun yalnz birakmadi uyandgmda basim donuyodu zaten uyaninca baska bi odaya alip kendime gelene kadar beklettiler bn ozel de cekilmistim canm

Yok canim zor uyanilmiyo da uyandiginda sersem gbi oluyosun yaninda mutlaka biri olsun ve bn uyandirdiklari anda aglamaya basladim anestesinin etkisiydi tabi bir saat durup durup agliyodum
Bence o ağlamada oldu bittinin de sevinci vardır. İnşallah benimde açık çıkar tüplerim

Olabilir canm ama bn kendi kendimi cok korkuttum cok kafama takmistm neyseki gecti insallah sende biran once atlatirsin

Arkadaslar rahat olalım burdan birbirimize destek olalım. Herşeyi harfi harfine de yapsak olmayacaksa olmayacak. Ya da Rabbim ol derse hicbirsey önünde duramayacak. Sabretmek zor biliyorum. Kızımı 16 ay bekledim. Yolunda herseyi denedim. Bu gebelik icin de 7 aydır korunmuyorum ve hamilelik için can atıyorum. İnşallah Allah hepimizin istediğini hayırlısı ile hayırlı zamanda verecek. Biz sadece dua etmekten vazgecmeyelim. Bu ay bi suru gebe haberi duyucaz burda. Buna inanıyorum. Umutla kalin

Kızlar bişy sorcam bnm de 2 yumurtam oluşmuştu buyuğu 20 mm ustuydu diğerinin mm sini solemedi doktr. Dun iğne vuruldum sizce ikiside mi çatlıyo yoksa kuçuk olanı sonradan çatlar mı
Tatlım ikiside çatlıyo büyük olasılıkla tabi diğeri de gelişmişse yani 18 mm den büyük olsun isteniyor ki eğer ikiside çatlayıp döllenirse ikiz Bebişlerin olur Allah nasip ederse

Arkadaslar rahat olalım burdan birbirimize destek olalım. Herşeyi harfi harfine de yapsak olmayacaksa olmayacak. Ya da Rabbim ol derse hicbirsey önünde duramayacak. Sabretmek zor biliyorum. Kızımı 16 ay bekledim. Yolunda herseyi denedim. Bu gebelik icin de 7 aydır korunmuyorum ve hamilelik için can atıyorum. İnşallah Allah hepimizin istediğini hayırlısı ile hayırlı zamanda verecek. Biz sadece dua etmekten vazgecmeyelim. Bu ay bi suru gebe haberi duyucaz burda. Buna inanıyorum. Umutla kalin
İnşallah Canım tez vakitte Allah kucaklarımızı doldursun burda haykıralım hamişim diye :KK73:

Anladim canm ama umudunu yitirme nasipten oteye gecilmezms sakin olmaya calis canm allah sabir versin hepimize

Yeniduam sen ne kadar guzel seyler yazmissin allahim hic birimizin kucagini bos birakmasn ins seninde dualarin kabul olur

X