Klomen kullananlar

Günaydın kader kardeşlerim :) bugün nasılsınız? Moraller ve durumlar nasıl? :)

Tatlım senin durum nedir klomen falan ya da ne zamandır istiyorsunuz bebiş

Günaydın canımcım valla moraller hep çalkantılı prş yum kontrolüm var klomen bitirdim şeninde öyleydi demi
Evet canım benimde yarın yumurta kontrolüm var öğlenden sonra, duruma göre burdan haber vereceğim. İnşallah hayırlı haberlerle döneriz. :)

Ins cnm ya bnde senin gibiyim hep takip edoyodum kadinlar kulubunu dun itibariyle uye de oldum kafamda hep bitmek bilmeyen sorular var cok karisik aklim hersey hemn olsun istiyorum biran once bebegim olsun istiyorum

Ins cnm ya bnde senin gibiyim hep takip edoyodum kadinlar kulubunu dun itibariyle uye de oldum kafamda hep bitmek bilmeyen sorular var cok karisik aklim hersey hemn olsun istiyorum biran once bebegim olsun istiyorum
hayırlısını versin RAbbim sağlıklı sıhhatlisini versin elden ne gelir o vermeden. Bol bol dua etmeye çalışıyorum.

Bende hep netteyim araştırma içerisindeyim Bi doğum Dr U kadar bilgim oldu neredeyse Bi de evde ultrason aletim olsa hiç gitmeyeceğim

Tamam canim hele bi buyusunler ayin 22 sinde gideyim kontrole mutlaka yazcam insallah buyurler ve catlarlar... eve ultrason al da tam olsun canm

Tatlım senin durum nedir klomen falan ya da ne zamandır istiyorsunuz bebiş
Canım bi kızım var çok şükür. 27 aylık. Onun içinde 16 ay ugrastik sonunda Rabbim verdi. Şimdi ise yeniden istedik. 7 aydır olmuyo. Doktorumu aradım biz sarktayiz o ist. Da klomen başladı bu ilk ayim. Hayırlısı bakalım 3 ay dene olmadı gel bakalım dedi. İnşallah bu ay olur. Tabii hayirlisiysa.

Kizlar bi de bn nescafe ve kola cok tuketiyorum klomen kullanirken bunlardan vaxgecmeli miyim gunde bi bardak nescafe mutlaka iciyorum kola desen yeri geliyo daha fazla iciyorum

İnşallah Canım sevindim 1 tane bile olsa Bi evladının olmasına

Kizlar bi de bn nescafe ve kola cok tuketiyorum klomen kullanirken bunlardan vaxgecmeli miyim gunde bi bardak nescafe mutlaka iciyorum kola desen yeri geliyo daha fazla iciyorum
Yok ya Bi etkisi olmaz ama yine de azalt ben de o ikiliyi sevmeme rağmen kola yı hiç içmiyorum Türk kahvesi de günde 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…