Ben bu ay 23. Gunume kadar gün aşırı ilişkiye girdim. Ama dün aksami. Bakalım ne olacak. Bi de test ne zaman yapsam bilemiyorum. Sabretmek çok zoraynen benmde öle o yüzden sürekli düzenli ilişki gereki oda hayat şartlarında pek mümkün olmuo
aynen sabretmek çok zor şuan kaçıncı gğnndesin takip edliomuydunBen bu ay 23. Gunume kadar gün aşırı ilişkiye girdim. Ama dün aksami. Bakalım ne olacak. Bi de test ne zaman yapsam bilemiyorum. Sabretmek çok zor
Yok canım doktorum istanbulda biz sarkta gorevdeyiz telefonla iletisime geciriyoruz. İlk gebeligimde zor olmuştu. Doğum doktorum. Klomen e başla eğer 3 ayda gebe kalmazsan gelirsin bakarım dedi. Şimdilik yumurtlama takibi olmadan devam ediyoruz. Bu ay ilk ayim. İnşallah çok daha fazla beklemem. 7 aydır korunmuyorum çünkü. Senin durumun nediraynen sabretmek çok zor şuan kaçıncı gğnndesin takip edliomuydun
Kafaya ne kadar çok takılırsa o kadar zor oluyor. Hayırlısını isteyin elinizden geleni zaten yapıyorsunuz. Benim ikinci ayım ben bu ay pek umursamıyorum ilkinde çok taktım hüsrana uğrayınca mahfoldum 3 gün ağlamaktan zor toparlanıyor insan çok düşünme kafanı yorucak bişeyler yapinş bu ay ikimzde alırız ii haberleri :) benmde klomenle ilk ayım ilk bebeğimde olacak allah nasip ederse bu ay 5 gun birer tane klomen içtim dün doktora gittim kontrole 3 yumurtam gelişmiş 18 16 13 gün aşırı ilişki dedi ama ben kafama fakıorum kendimi dinliyrm bi an önce ii hbr alayım die gün sayıyorum
İnşallah canim. Ne güzel 3 yumurta olmuş. İnşallah hepsi de büyür de döllenme. Bakarsin ikiz olur. %5 ihtimal de olsa klomenle ikiz hamilelik olabiliyor Allah Hayırlısı ni versin. Son adet tarihin neinş bu ay ikimzde alırız ii haberleri :) benmde klomenle ilk ayım ilk bebeğimde olacak allah nasip ederse bu ay 5 gun birer tane klomen içtim dün doktora gittim kontrole 3 yumurtam gelişmiş 18 16 13 gün aşırı ilişki dedi ama ben kafama fakıorum kendimi dinliyrm bi an önce ii hbr alayım die gün sayıyorum
İnşallah canim. Ne güzel 3 yumurta olmuş. İnşallah hepsi de büyür de döllenme. Bakarsin ikiz olur. %5 ihtimal de olsa klomenle ikiz hamilelik olabiliyor Allah Hayırlısı ni versin. Son adet tarihin ne
son adet tarihim 3 ekim dün onuncu gunumdu bakalım 20 fln olmalı dimi çatlaması için günleri öne çekiomuş klomen bu onumzdeki o gün önemli sanırım olabildiğince kafama takmamaya çalışıoyrum ama elimde değil pek bide yarın itibari ile ist dışında olucam düğün sebebiyle pazara kadar belki kafam dagılır birazoluruna bırakabilirim ilk ay die sanırım böyleyim birtanesi döllensinde saglıkla ikincisi bonus olur :)Kafaya ne kadar çok takılırsa o kadar zor oluyor. Hayırlısını isteyin elinizden geleni zaten yapıyorsunuz. Benim ikinci ayım ben bu ay pek umursamıyorum ilkinde çok taktım hüsrana uğrayınca mahfoldum 3 gün ağlamaktan zor toparlanıyor insan çok düşünme kafanı yorucak bişeyler yap
Evet canım 20 olması gerekiyo inşallah olurda sağ salim kucağına alırsın allahın izniyle. Çatlatma iğnesi oldun mu? İğneden sonraki süreç daha önemli. Kafaya takma diyorum çünkü stresten prolaktin yükselmesi olup bebeğin tutunmasını engelliyormuş doktorum demişti. Sağlıklısı olsun kafanı rahat tut inşallah güzel haberlerini alırız :)son adet tarihim 3 ekim dün onuncu gunumdu bakalım 20 fln olmalı dimi çatlaması için günleri öne çekiomuş klomen bu onumzdeki o gün önemli sanırım olabildiğince kafama takmamaya çalışıoyrum ama elimde değil pek bide yarın itibari ile ist dışında olucam düğün sebebiyle pazara kadar belki kafam dagılır birazoluruna bırakabilirim ilk ay die sanırım böyleyim birtanesi döllensinde saglıkla ikincisi bonus olur :)
Evet canım 20 sinde falan olur bence. O dönemde gün aşırı ilişkiye gir. En iyisini Allah bilir. Hayırlısı ni versin insallahson adet tarihim 3 ekim dün onuncu gunumdu bakalım 20 fln olmalı dimi çatlaması için günleri öne çekiomuş klomen bu onumzdeki o gün önemli sanırım olabildiğince kafama takmamaya çalışıoyrum ama elimde değil pek bide yarın itibari ile ist dışında olucam düğün sebebiyle pazara kadar belki kafam dagılır birazoluruna bırakabilirim ilk ay die sanırım böyleyim birtanesi döllensinde saglıkla ikincisi bonus olur :)
u ay çatlatma iğnesi olmicakmışım doktor ilk ay gözlemleyelim dedi bu ay kalmazsan bi daahaki ay çatlama iğnesi wururuz dedi yani bu ay kendi kendine çatlaması lazım inş çatlar bel ağrım sag tarafta karın ağrım war inş bunlar iyidr yumurta buyumesine işarettirEvet canım 20 olması gerekiyo inşallah olurda sağ salim kucağına alırsın allahın izniyle. Çatlatma iğnesi oldun mu? İğneden sonraki süreç daha önemli. Kafaya takma diyorum çünkü stresten prolaktin yükselmesi olup bebeğin tutunmasını engelliyormuş doktorum demişti. Sağlıklısı olsun kafanı rahat tut inşallah güzel haberlerini alırız :)
Kasıkta ağrı bazen kasılma bunlar yumurta büyümesine işaret çatladıktan sonra daha da artıyo ağrı bende öyle olmuştu canım. İnşallah büyür de kendiliğinden hamile kalırsın :)bi dahaki kontol pazartesi pazartesiyekadar 20 mm olurlar herhalade inş
ayy agzındnabal damlıo cnm inşşş:)Kasıkta ağrı bazen kasılma bunlar yumurta büyümesine işaret çatladıktan sonra daha da artıyo ağrı bende öyle olmuştu canım. İnşallah büyür de kendiliğinden hamile kalırsın :)
İnşallah ya bende perşembe günü kontrole gidicem yumurtam oluşmuşmu diye inşallah oluşmuştur ikiyede razıyım sağlık olsunlar yeterki :) sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum bana da umut olurAyy inşallah belirtilerin karşılığı da istediğimiz gibi olur. Benim de 19. Günüm de yani geçtiğimiz perşembe sol kasik ağrısı ve inanilmaz gaz sancısı vardı. Ve bol miktarda akinti vardı. İnşallah hayirlisiyla bu ay güzel haberler verelim birbirimize
hadi hayrlısıİnşallah ya bende perşembe günü kontrole gidicem yumurtam oluşmuşmu diye inşallah oluşmuştur ikiyede razıyım sağlık olsunlar yeterki :) sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum bana da umut olur
yumurta her 1 gün, 1 veya 1.5 mm büyüüyormuş canım senin çarşamba perşembe çatlamış olur ama yorumlara baktığım kadarıyla sen şehir dışında oluyormuşsun .bence gidip 1 gün dursan ya da hiç gitmesen 18mm olan yumurtan çok güzel büyümüş 2 güne hazır yanibi dahaki kontol pazartesi pazartesiyekadar 20 mm olurlar herhalade inş
yaa yarın hazır ozaman artk orda otelde değerlendiricen :) hem kafam daılır bu kadar takılmam belkiyumurta her 1 gün, 1 veya 1.5 mm büyüüyormuş canım senin çarşamba perşembe çatlamış olur ama yorumlara baktığım kadarıyla sen şehir dışında oluyormuşsun .bence gidip 1 gün dursan ya da hiç gitmesen 18mm olan yumurtan çok güzel büyümüş 2 güne hazır yani
vallaha canım bu 5 gün senin için çok önemli çarşamba perşembe başlarsın birlikte olmaya pazartesiye kadar hergün değerlendirebilirsin .. değilse 1 ay daha 2 ay daha klomen içmek iyi bişey değil ..yaa yarın hazır ozaman artk orda otelde değerlendiricen :) hem kafam daılır bu kadar takılmam belki