Canım yanlış ifade ettim galiba. Zaten doktor klomen başladı. Adetin 5. Günü başlayıp 5 gün içtim. Ama adetlerim çok düzensiz olduğu için ne zaman test yapmam gerektiğine karar veremiyorum. Sence ne zaman test yapiyim. Bugün 23. Günüm.canım klomenle adet olmazsın sakın içme .. duphaston kullanıyorum ben adete 14 gün kala başlıyorum 10 gün içiyorum 4 günde gelme süresi 14. gün hastalanıyorum .. 4 senedir içiyorum duphastonu yoksa bende 3 ayda bir oluyorum .. ilişkiden 20 gün sonra yap testini şimdide yapsan çıkarki .
Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin diyorum artık klomenin son iki günü cuma kontrole gidicem inşallah yumurtam oluşmuştur. Doktorunuz yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyomu benimki bakmadı da.Bende bu aubilk defa kulkaniorm cumartesi bitti pazartesi kontlum war bakalim darisi sennde bnm de basima
Ben onuncu gün kan testi yaptırdım, 5.56 pozitif çıktı. Daha sonra doktoruma sordum o da iğnenin kan testini bile etkilediğini, en temiz sonucu 14 ve ya 15 gün alabileceğimi söyledi. Dediği gibi de çıktı pozitif sonuçtan sonra bir hüsran yaşadım verdiği tarihte günü gününe hastalandımkızlar mrb,
07/10 perşembe akşamı çatlatma iğnesi oldum. 10.gün idrar testi yaptım silik çigzi çıktı. 11.gün tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı ama 10.günde çıkandan daha azdı. iğnenin etkisi midir sizce?
benim doktorum 12.gün kan testi yapabileceğimi söyledi. yani bugün eğer 12sinde çıkmazsa 16sında tekrarla dediBen onuncu gün kan testi yaptırdım, 5.56 pozitif çıktı. Daha sonra doktoruma sordum o da iğnenin kan testini bile etkilediğini, en temiz sonucu 14 ve ya 15 gün alabileceğimi söyledi. Dediği gibi de çıktı pozitif sonuçtan sonra bir hüsran yaşadım verdiği tarihte günü gününe hastalandım
O zaman bi kan testi yaptırın inşallah güzel haberler alırız bizede umut olur. Ama yinede kesin gözüyle ayın 16 sında yapacağınız teste göre kararlaşacağını düşünün. Sonradan üzülmek daha zor.benim doktorum 12.gün kan testi yapabileceğimi söyledi. yani bugün eğer 12sinde çıkmazsa 16sında tekrarla dedi
BUGUN GİTTİM 10.GÜNÜN 18 16 13 MM LİK 3 YUMURTAM OLUŞMŞ KONTROL EDECEK İLK AY OLDUGU İÇİN GÖZLEMLEYELİM AMAÇATLATMA İĞNESİ VURMAYALIM DEDİ NORMALDE PERŞEMBE KONTOLUM WARDI TEKRAR TAKİBE DEVAM EDECEKTİ ANCAK ŞEHİR DIŞINA GİTMEM GEREKİO BİR DÜĞÜN İÇİN ANCA PAZARTESİ GENE KONTOLE GİDEBİLİCEM ODA TAKİP EDEMESEKTE ÇARŞAMBADAN SONRA GÜN AŞIRI İLİŞKİ DAHA İLK AYIMIZ BİRAZ OLURUNA BIRAKMAKTAN BİR ŞEY OLMAZ DEDİRabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin diyorum artık klomenin son iki günü cuma kontrole gidicem inşallah yumurtam oluşmuştur. Doktorunuz yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyomu benimki bakmadı da.
18 mm olan büyüme gösterebilir. Belkide kendiliğinden çatlar iğneye gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah. Üç yumurtan var ikiz ve ya üçüz olma durumu olduğu için çatlatma iğnesi vermiyorlarmış doktorum dedi. Benim ikinci ayım inşallah bidaha gerek kalmaz.BUGUN GİTTİM 10.GÜNÜN 18 16 13 MM LİK 3 YUMURTAM OLUŞMŞ KONTROL EDECEK İLK AY OLDUGU İÇİN GÖZLEMLEYELİM AMAÇATLATMA İĞNESİ VURMAYALIM DEDİ NORMALDE PERŞEMBE KONTOLUM WARDI TEKRAR TAKİBE DEVAM EDECEKTİ ANCAK ŞEHİR DIŞINA GİTMEM GEREKİO BİR DÜĞÜN İÇİN ANCA PAZARTESİ GENE KONTOLE GİDEBİLİCEM ODA TAKİP EDEMESEKTE ÇARŞAMBADAN SONRA GÜN AŞIRI İLİŞKİ DAHA İLK AYIMIZ BİRAZ OLURUNA BIRAKMAKTAN BİR ŞEY OLMAZ DEDİ
EWET ONUNVU GUNE GÖRE İİ DEDİ BU AY ÇATLATMA VERMİCEM DEDİ Bİ DAHAKİ AY DEDİ RAHİM KALINLIĞIDA 6 MM Mİ ÖLE BİŞİ DEDİ ÇATLAMASI İÇİN 20 FLN OLMALIYMIŞ YUMURTA AMA RAHİMİ BİLİORUM SİZ BİLİOMUSUNZ SENNDE İNŞ GEREK KALAMZ BU AY KALIRSIN18 mm olan büyüme gösterebilir. Belkide kendiliğinden çatlar iğneye gerek kalmadan hamile kalırsın inşallah. Üç yumurtan var ikiz ve ya üçüz olma durumu olduğu için çatlatma iğnesi vermiyorlarmış doktorum dedi. Benim ikinci ayım inşallah bidaha gerek kalmaz.
BU 12 16 DİE BAHSETTİKLERİNİZ YUMURTAMADAN SONRASI DİMİ ADETTEN DEĞİLO zaman bi kan testi yaptırın inşallah güzel haberler alırız bizede umut olur. Ama yinede kesin gözüyle ayın 16 sında yapacağınız teste göre kararlaşacağını düşünün. Sonradan üzülmek daha zor.
yumurtlamadan sonraBU 12 16 DİE BAHSETTİKLERİNİZ YUMURTAMADAN SONRASI DİMİ ADETTEN DEĞİL
5 gün sonra adet olmam gerekiyorBU 12 16 DİE BAHSETTİKLERİNİZ YUMURTAMADAN SONRASI DİMİ ADETTEN DEĞİL
yani iğneyi vurdurduktan sonra bugün 12.günümOK YANİ ÇATLAMADAN SONRA SAYIYORSUNZ GÜNLERİ
benimde ilk ayım iğnenin etkisi 7-10 gün sürer diyorlar ama emin olamıyorum çıkan sonuca. ilk defa çift çizgi gördüm ama sevinemedimBEN İĞNE VURULMADIM VURMCAKMIŞ DOKTOR BU AY O YÜZDEN KENDİMİNKİNİ NE ZAMAN DİYE HESAPLAMAYA ÇALIŞIYORUM
İnternette yumurtlama günü hesaplaması var oraya bakın ovaliyasyon günü veriyor son adet tarihlerinizi giriyorsunuz. O günden sonra da birer gün ara ile devam edin.BEN İĞNE VURULMADIM VURMCAKMIŞ DOKTOR BU AY O YÜZDEN KENDİMİNKİNİ NE ZAMAN DİYE HESAPLAMAYA ÇALIŞIYORUM
bnm adetlerim düzensiz o uygulamalar sende işe yaramaz dediİnternette yumurtlama günü hesaplaması var oraya bakın ovaliyasyon günü veriyor son adet tarihlerinizi giriyorsunuz. O günden sonra da birer gün ara ile devam edin.
Evet canım benim de düzensiz. O yüzden hamilelik için şanslı günleri bilemiyorum. Gebe kalmak zorlasiyobnm adetlerim düzensiz o uygulamalar sende işe yaramaz dedi
aynen benmde öle o yüzden sürekli düzenli ilişki gereki oda hayat şartlarında pek mümkün olmuoEvet canım benim de düzensiz. O yüzden hamilelik için şanslı günleri bilemiyorum. Gebe kalmak zorlasiyo