Klomen kullananlar

Canim Kutu içine bebek patigi gebelik testini ve kan sonucu koydum bi de not yazdım babacığım müjde ben geliyorum diye yatağın üstüne koydum kendi gördü o anı anlatamam sadece ağlamaya başladı

Canim Kutu içine bebek patigi gebelik testini ve kan sonucu koydum bi de not yazdım babacığım müjde ben geliyorum diye yatağın üstüne koydum kendi gördü o anı anlatamam sadece ağlamaya başladı
ayy inşş banada nasip olur öle bi süpriz yapabilmek

İnşallah canim benim. İlk gebeligimde sık idrara çıkma dışında bir belirti olmamıştı. İnşallah yaşadıklarım gebelik belirtileri dir. Güzel dileklerin için Sağol

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

Kızlar merhaba bende birbuçuk yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz yumurtalarım büyümediği için klomene başladı doktorum. Birince denemem hüsranla sonuçlandı şu an ikinci denemedeyiz klomen kullanıyorum ikinci günüm. Aranızda hamile kalan var mı? Allahım bizlerede nasip etsin hayırlı bir evlat

ben içtim 5 ay canım olmadı malesef inşallah senin olur yumurtam hiç 20mm ye ulaşamadı çatlamadı hep adetle attım onları senin güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaşlar merhaba :)
ben adet gördükten tam 14 15 gün sonra tekrar adet gördüm ve iki adet görmemdede güzelcede hastalandım 5 gün yani.. şimdi ben 1 ayda 2 kezmi yumurtlamış oluyorum ..

ben içtim 5 ay canım olmadı malesef inşallah senin olur yumurtam hiç 20mm ye ulaşamadı çatlamadı hep adetle attım onları senin güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah hepimizin güzel haberlerinizi alırız. Benim yumurtam büyüdü o konuda sıkıntım olmadı ilkimde belirtilerde oldu ama pregnyl iğnesi beta hcg hormonu taşıdığı için ilacın etkisinden dolayı belirtiler oluyormuş. Allaha dua ediyorum nerdeyse her dakika soğan kürüde deneyenler varmış ama bilemedim ki ilaçları kullanırken denesem mi?

kürü için bişey diyemiycem canım riske girme ama soğanı bol bol üstüne sumak ekerek yiyebirsin . bekleyelim belki ilaçlarla soğan kürü yapan bi arkadaşımız bizi aydınlatır

Kızlar bişey sorucam. Benim adetim düzensiz. Acaba klomen kullanmak adeti zamanında mi getirir. Yumurtlama takibi de yapılmadı doktorum sehirdisinda çünkü. Şimdi bilemedim ben nekadar zaman sonra test yapmalıyım. En son adetim 64 gün sonra olmuştu. O da ilacla.Aşırı Düzensizlik var bende.

canım klomenle adet olmazsın sakın içme .. duphaston kullanıyorum ben adete 14 gün kala başlıyorum 10 gün içiyorum 4 günde gelme süresi 14. gün hastalanıyorum .. 4 senedir içiyorum duphastonu yoksa bende 3 ayda bir oluyorum .. ilişkiden 20 gün sonra yap testini şimdide yapsan çıkarki .

Bende bu aubilk defa kulkaniorm cumartesi bitti pazartesi kontlum war bakalim darisi sennde bnm de basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…