Klomen kullananlar

Arkadaslar adetimin 19. Gununde yim. Düzensiz olduğum için ne zaman olacağım bilmiyorum. Kasık ağrım vvar. İdrar yolu enfeksiyonu geciriyorumdur diye test yaptırdım. Temiz çıktı. Bi de aşırı derecede gaz şişkinliği var. Kaç kere tuvalete gittiğimi sayamadim. İnşallah bunlar hayra alamettir. Ne dersiniz

@beyazmelek58canim cok svindim allh kucagna almyi nasip etsn bak demstim bende var bisy dye bosuna uzdun kendni. Kac gun gecmisti canm adetinden

Arkadaslar adetimin 19. Gununde yim. Düzensiz olduğum için ne zaman olacağım bilmiyorum. Kasık ağrım vvar. İdrar yolu enfeksiyonu geciriyorumdur diye test yaptırdım. Temiz çıktı. Bi de aşırı derecede gaz şişkinliği var. Kaç kere tuvalete gittiğimi sayamadim. İnşallah bunlar hayra alamettir. Ne dersiniz
Canm bnde adetime yaklasik iki hafta arkn cok sik tualte cikiyordm gece bile uykmdan uyaniyodm ve inanilmaz kasiklarim batiyo ustune yatamiyodum ozmn anlamistim bisyler oldgnu ins seninde o sekilde olur hayirli haberler ver bize bu topik bnada cok ugurlu geldibu ayda hepimize ugurlu gelsin insallh.

@beyazmelek58canim cok svindim allh kucagna almyi nasip etsn bak demstim bende var bisy dye bosuna uzdun kendni. Kac gun gecmisti canm adetinden
Amin canım çok sağol normalde adetlerim çok düzensiz geçen ayda klomen kullanmıştım 31.gün adet oldum bu ayda 33.günde hala adet olmayınca evde test yaptım silik çıkt

Amin canım çok sağol normalde adetlerim çok düzensiz geçen ayda klomen kullanmıştım 31.gün adet oldum bu ayda 33.günde hala adet olmayınca evde test yaptım silik çıktı benim gaz sıkışması ve idrara çıkma vardı hala da devam ediyo 2 saate bir uyaniyorum

beimde genelde adetim düzensizdir ama öyle fazla oynamıyor bu ay soğan kürü yaptım bir ihtimal belki işe yaramıştır dedim bide kasık batması oluyor

Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle benimde yoktu kan verdim sonuca arkadaslar ısrar edince baktım bisey çıkmaz diye hic umursamadim

bende öyleyim sadece çok çokk istediğimi biliyorum ama onun dışında hiçbirşey hissetmiyorum :KK43: sadece bazı belirtiler var ki kahretsin onlar aynı zamanda adet belirtisi saat 3 e kadar mecbur sabırr

:KK43: çok umutsuzum ve korkuyorum geçen ayın 8 inde adet olmuştum hesapladım bugün tam 31. gündü nettek adet dönemi heabına bakarsak son 3 ayın adet tarihine göre adet günüm 12 si yani pazartesi hangisini baz alacağımı bilmiyorum ama geçen ayın 8 inde oldum
bence bekleyebilirsen garanti olsun azartesiyi bekle yap testi

hım kan werdiysen ozaman hep beraber 3 ü bekliorum mubarek cuma inş güzel haberini alırız bu yaın 3. hamişi olursun :)beyazmelek58 dün akşam nasıl söyledin eşine bizede fikir olsun kalırsak süprizli söylemek istyrm bendebayadr beklioruz

hım kan werdiysen ozaman hep beraber 3 ü bekliorum mubarek cuma inş güzel haberini alırız bu yaın 3. hamişi olursun :)beyazmelek58 dün akşam nasıl söyledin eşine bizede fikir olsun kalırsak süprizli söylemek istyrm bendebayadr beklioruz

evet canım duaya ihtiyacım var saat 3 ü bekliyorum rabbim gönlümüze göre versin inş

ya kzılar dun aksamdan beri kasıklarımda bir agrı war hafif ama harektli sanki içimde bşiler akıo gibi normal mi klmen kullanmaya başlayalı bugun 4,gün yarın sonuncuyu içicem

bende ilk gebelikten önce içtiğimde öyle olmuştu canım ilacın etkisi bana etki etmemişti o ay değil sonraki ay hamile kalmıştım ama kaybettim bebeğimi yoksa şimdi doğuma 1 ayım kalmış olacaktı :KK43:

hımm ilaçtan demekki tşk ederm inş şimdi hamilesin sağlıkla kucagına alacaksın

X