yazdıgını hatrladım bnm hiç bilgim olan bir konu değil boyutları ama war olanın kaybolması garip acaba döllenmiş olabilirmi döllennce hemen görülmüomu ultrasonda ?
Canim normal benim onceki doktorumda cm demisti hemen igne vuralim demisti xok iyi hatirliyorum demek dger yumurtan istenilen buyukluge gelmediki digerinide hic etmeyelim diye igne verdi ins tutarr
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
amin canımSuan ki benim halim yeni dogan bebekleri gormeye gitmiyorum bisi derlerd uzulurum diye herseyin bir zamani var bak senin gecmis cok sukur rabbim her isteyene nasip etsin.
bende taktım taktım kendimi mahvettim kimseye tahammülüm kalmamıştı kimseyle görüşmüyodum her gören var mı bebek diye soruyodu şimdi herşeyi boşveeer modundayımAynennn herseyin bir zamani var diyorum iste esime bak iste rahim filmini su zaman cekseydik keske daha erken falan olurdu diye guluyo bana hakli cunku bununda zamani varmis avmlerde sanki o bebeeri gozume sokuyorlardi aslinda benim cocuk istiyorum diye b israrim yoktu ama olmasina demiyorduk olmayincada taktim taktim psikolojime yazik ettim ye ic keyfine baak bosveeeer
canım 1 haftadır çok sık lavaboya gidiyorum kendi parfümüm ağır gelmeye başladı kasıklarımda batmalar var gögüslerim çok sertleşti bide şeffaf akıntım var bu kadarcıkcanım ne gibi belirti yaşıyorsun şu an
canım 1 haftadır çok sık lavaboya gidiyorum kendi parfümüm ağır gelmeye başladı kasıklarımda batmalar var gögüslerim çok sertleşti bide şeffaf akıntım var bu kadarcık
Benimde arada oluyodu o ağrı canım adet oldum diye lavaboya gidiyodum hiçbişey yok son 3 gündür felan cok nadir olducanım benimde göğsğm sertleşmedi onun dışındakiler hemen hemen aynı ama adet belirtisi de olabiliyor bunlar o yüzden umutlanmak istemiyorum yalnız kasık değilde özel bölgemde ağrı var neden olabilir acaba adet günüm bugün olmadım daha ama belirtiler böyle
Benimde arada oluyodu o ağrı canım adet oldum diye lavaboya gidiyodum hiçbişey yok son 3 gündür felan cok nadir oldu
asya ben geçen ay kaç kere test yapmıştım biliyormusun :) hergün 2 şer test yapıyordum merakımdan adet günün geçtimi?test te yapmadım yapmalımıyım bilmiyorum umutlanmak ta istemiyorum ama afedersiniz kızlar tam özel bölge yeri çok ağrıdı bugün adet olacam sanıyorum diye düşündüm hep akıntı da var ara ara napsam ya
asya ben geçen ay kaç kere test yapmıştım biliyormusun :) hergün 2 şer test yapıyordum merakımdan adet günün geçtimi?
Allah gönlüne göre versin canım içini ferah tut hakkında hayırlısı olur inşallah hamişsindirçok umutsuzum ve korkuyorum geçen ayın 8 inde adet olmuştum hesapladım bugün tam 31. gündü nettek adet dönemi heabına bakarsak son 3 ayın adet tarihine göre adet günüm 12 si yani pazartesi hangisini baz alacağımı bilmiyorum ama geçen ayın 8 inde oldum
Allah gönlüne göre versin canım içini ferah tut hakkında hayırlısı olur inşallah hamişsindir
Canımcim bekleyebilirsen 2 gün felan bekle sonra kanda baktirirsin bana da bazen öyle bi adet sancısı gibi geliyo kitleniyorumtest te yapmadım yapmalımıyım bilmiyorum umutlanmak ta istemiyorum ama afedersiniz kızlar tam özel bölge yeri çok ağrıdı bugün adet olacam sanıyorum diye düşündüm hep akıntı da var ara ara napsam ya
Canımcim bekleyebilirsen 2 gün felan bekle sonra kanda baktirirsin bana da bazen öyle bi adet sancısı gibi geliyo kitleniyorum