Klomen kullananlar

beyazmelek58 adetin geçmişmiyi klomen mi kullanmıştın nasıldı tedavin hatrlatrmısın bende umutlanayım ilk ayım ya klomende :)

beyazmelek58 adetin geçmişmiyi klomen mi kullanmıştın nasıldı tedavin hatrlatrmısın bende umutlanayım ilk ayım ya klomende :)
Anlatıyım canım 1 yıl bekledikten sonra kimyasal gebelik yaşadım ve sonrasında pko olduğumu öğrendim ilaçsız adet olamıyodum ilk ay adetın 5.günü klomene başladım 15.günü 1 yumurta oldu ve ovitrella iğne yapıldı ama tutmadı ikinci kullanmamda 2.günü başladım ve 15.gün 1 yumurtam vardı kendiliğinden çatladı tabi ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama ben bu ay adetin ikinci günü çörek otu bal tarçın karışımı yedim 12.güne kadar adet bitiminde belime yakı yaptım ve sürekli incir yedim birde tabi 41 ayrı kişiye okutulmuş meryem sureli hurma yedim bu ay kafam rahattı geçen ay 1 yumurtayla olmadı bu ayda olmaz dedim ama oldu inş sende en kısa zamanda sevindirici haberi alırsın

Kiz ben sana demedimmi hamilesin diye kendini bosa uzdun hayirli ugurlu olsun bu topik bana ugur getirdi darisi tum isteyenlerin basina insallah tebrik ederim bebelerimiz hemen hemen ayni zamanda dogacak allah izin verirse

ben sana dedim dimi :KK70: bak için rahatladı mutlu musmutlu haberimizle yüzümüzü güldürdün allah saglıkla kucagınada almayı nasip etsin darısı bize inşş bu ay güzel başladı art arda
çok sağol canım etmezmiyim hiç canım inş sizinde haberlerinin alırız tez zamanda

Kiz ben sana demedimmi hamilesin diye kendini bosa uzdun hayirli ugurlu olsun bu topik bana ugur getirdi darisi tum isteyenlerin basina insallah tebrik ederim bebelerimiz hemen hemen ayni zamanda dogacak allah izin verirse
rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin çok sağol canım valla boşa üzüldüm

Merhaba arkadaşlar bende by ay klomen kullandim bugun reglimin 20. Günü dünde yazmistim ama cevaplayan olmadi reglimin 4. Günü basladim ilaca 11. Günde 2 folekul 15 ve 16 mm var dedi doktorum 17. Gun birdaha cagirdi vu sefer twk folekul ve 27 mm dedi catlatma ignesi yapti takvim hazirladi merak ettigim 27 mm cok buyuk degil mi 2. Folekule ne oldu. Bu arada hamile haberleri duymak umut veriyor allah saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin

Bizim mahallede iki kisi daha hamile ayni zamanda hamile kalmisiz onlarin ikinci ucuncu olunca ben daha soylemedim korkuyorum bisey olur nazar deger mazallah kalp atisini duyayim insallah bebe magazalarina girmemek icin:rolleyes: kendiimi zor tutuyorummm cok cici seyler var cok erken bebek olmayinca ic cekerdim ben ne zaman alcam diy:KK74::rolleyes:e ama binlercekez sukur allahima Kumsalcim darisi sana bak senin haberini bekliyoruz ona gore bol bol calisin

Merhaba arkadaşlar bende by ay klomen kullandim bugun reglimin 20. Günü dünde yazmistim ama cevaplayan olmadi reglimin 4. Günü basladim ilaca 11. Günde 2 folekul 15 ve 16 mm var dedi doktorum 17. Gun birdaha cagirdi vu sefer twk folekul ve 27 mm dedi catlatma ignesi yapti takvim hazirladi merak ettigim 27 mm cok buyuk degil mi 2. Folekule ne oldu. Bu arada hamile haberleri duymak umut veriyor allah saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin
yazdıgını hatrladım bnm hiç bilgim olan bir konu değil boyutları ama war olanın kaybolması garip acaba döllenmiş olabilirmi döllennce hemen görülmüomu ultrasonda ?

Canim normal benim onceki doktorumda cm demisti hemen igne vuralim demisti xok iyi hatirliyorum demek dger yumurtan istenilen buyukluge gelmediki digerinide hic etmeyelim diye igne verdi ins tutarr

Bizim mahallede iki kisi daha hamile ayni zamanda hamile kalmisiz onlarin ikinci ucuncu olunca ben daha soylemedim korkuyorum bisey olur nazar deger mazallah kalp atisini duyayim insallah bebe magazalarina girmemek icin:rolleyes: kendiimi zor tutuyorummm cok cici seyler var cok erken bebek olmayinca ic cekerdim ben ne zaman alcam diy:KK74::rolleyes:e ama binlercekez sukur allahima Kumsalcim darisi sana bak senin haberini bekliyoruz ona gore bol bol calisin
Bende kimseye söyleyemiyorum tam olarak ultrasonda görünsünde öyle söylerim artık valla aynı duyguları paylaşıyoruz bi çocuk görsem içimde bişey kopardı bakakalırdım

O gunler gecti gitti cok sukur ama cok cokczor gozume gozume sokuyorlarmis gibi gelirdi icim cizzz ederdi ALLAH kimseyi bebeyle sinamasin Allah olmayana nasip etsin bizimkileride korusun insallah kafaya takmamak en buyuk tedavi zaten kendiliginden gelir arkasi

X