Klomen kullananlar

Sadece klomenle cift cizgi ciktigini bende hic duymadin igne vurulmadiysan enn iyisini yapiosun hadi hayrlara ciksin berensudan sonra ikinci hamisimiz olacaksin allahin izniyle

Bide bana dedi ki 50ye kadar olan değerleri hamile saymiyoruz dedi
canim senin bu doktor felaket tellali benim bile suan moralim yerlere indi.ben kan verdgmde degerim 33.35 cikti yani 3 haftalikms baktm netten referans araligi uc haftada 50 ye kadar olmasi gerekyoms. Sen bakma canm doktrna sinir oldm.

canim senin bu doktor felaket tellali benim bile suan moralim yerlere indi.ben kan verdgmde degerim 33.35 cikti yani 3 haftalikms baktm netten referans araligi uc haftada 50 ye kadar olmasi gerekyoms. Sen bakma canm doktrna sinir oldm.
benimde moralimi bozdu ya tamam canım haber veririm

Bencede guzel hbrler cikacak icime ogle doguyo hamileyyimmm die vericen haberleri inss inss inss

Arkadaslar öncelikle merhaba hepinize. Hamile olmak isteyen bunun icin ugrasan herkese Rabbim nasip eder inşallah. Berennsn seni tebrik ederim. Beyazmelek sonucun yüksek ihtimal hamilelik yönünde. Rabbim nasip eder inşallah biz de seninle seviniriz.

Biraz kendimden bahsedeyim belki size de umut olur. 4. 5 yıllık evliyim. Pcos var bende. Evliligimizin ilk 2 ayında korunup sonrasında bebek bekledik. 16 ay boyunca olmadı. Bu süre zarfında progestan kullanıp adetimi düzene sokmaya çalıştık. Düzene girdi 3 yada 4 ay tam hatırlamıyorum Kliment kullandım. Her ay 3-3-4tane olgunlaşmis yumurta oluşuyordu. Ama ben bi türlü hamile kalamadım. Aynı zamanda soğan kürü uyguladim. Ateş ölçme yöntemi falan da yapiyordum. Velhasili kelam doktorumu değiştirdim. Ve yeni doktora hsg çekinme istediğimi söyledim. Hsg de iki tüpü mde tıkalı çıktı. Laparoskopik ameliyatla tuplerim açıldı. Sonraki ay aşılama önerildi. Onu da yaptım ama aşılama tutmadı. Ve bi sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. Hamile kaldığım ay meryem süresini okumuştum. Ve hamama gitmiştim.onlarinda katkısı olmuştur belki. Sonuç olarak şimdi 27 aylık kızım var Allah bagislarsa. Şimdi yine hamile kalmaya uğraşıyorum. 7 aydır korunmuyorum ve hamile kalamadım. Bu ay yine klomen kullandım sat 20 eylül bakalım ne olacak. Benim için de dua edin lütfen. Biraz uzun oldu ama sikilmadan okursunuz umarım.

Dua ile...

Boyle guzel sonuclaanan hikayelerde hic sikilmadan okuyrm allah bagislasin darisi basimiza tsk ederm paylasimun icin benmde ilk klomen kullanisim bugun ucuncu gunum kolenle beraner meryem suresinede basladim onuda cok tavsiye ettiler ins bu ay bende ii hbrler paylasirim

inş canım zor bi süreç yaşıyoruz rabbim yardımcın olsun ne güzel bi evladını kucağına almışsın darısı ikincisine inş dualarım seninle rabbim isteyen herkese nasip etsin

İnşallah canim. Dua herseyin başı gercekten. Rabbim vermeyeceği şeyin duasını yaptirmaZ inşallah hepimiz kavusucaz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…