- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
Gece gozume uyku girmdi heycandan umidimi kaybtmistm artk rabbim tez zamanda yetistii. İns gidisatida guzl olur bide kalp atisini duysam kesin hamileym dicem ozmn. Niye kimyasal olsun seninki canm bnm bnimde ayni seninki gibydi adet gunmde yaptm ayni oyle silik cikti hatta esim inanmadi sevinemedi bile sonra gece gittm kan testi yaptrdm vee sonucc pozitif. Sende bugun hemen gidiyosn bi kan testi yaptiriyosn tamm mi canm.. Benm icmden sende hamissn dyr gecyo :)
Adetin geçmeden idrarda çıkma ihtimali çok düşük kanda belli oluyo ama idrar adetinin gecikmesi lazım moralini bozma biraz daha bekle testi tekrarla canımadetime 4 gün var idrar testi yaptım negatif aslında bu ay ki adet günümüde kestiremiyorum ov testi yaptım 6 gün bir türlü yakalayamadım çifti bu ay günüm geçecek sanırım çünkü yum erken olsaydı idrarda da olsa silik olarak çıkardı değil mi
Haklısın canım cuma günü gidicemTebrik ederimmmm canimmm hayirli bi bebek olsun cumlemize beyazmelekcim teste gore hamilesin ama daha cok yeni git kan ver evde kendinin doktoru olma kan degerlerinde artislarda sikinti yoksa niye kimyasal gebelik olsun kendi kendinize yorum yapip moral bozmayin en saglikli bilgiyi doktorun verecektir
Bi defa başıma geldi kimyasal geçirdim herkesi heveslendirdim şimdi ne kan verebiliyorum nede sizden başkasıyla konusabiliyorum öyle kötüyüm ki rüyamda yine kimyasal yasiyodum sabaha kadar uyuyamadimKuzucum sen hamilesin bildigin gizle girulur sekilde cikmis ben anlamiyorum seni niye bu kadar buyuttun ki olmadi diye umutsuz konusuyorsun doktora git kan ver iki saat sonra al kesin sonucu ozaman soyle canimsin bosuna uzuyosun bence saglikli bi gebelik gozukuyor insallah benimde testlerim silikti hatta ilk ogrendgm tedt seninkinden de silikti bi kosu kan vermistim
Ins o güzel haberi veririm canım ya ne kadar zor beklemek ne yapacağını bilememekbencede war ben on görsem uçardım hawalara kanda kesin çıkacak bence olmasa hepsinde silik çıkmaz ki bence ikinci haberimiz gelmek üzere allahın izniyle
Canm bnim ki senden daha silikti havaya bakinca anca goryodm sen dusun hemen gdp kan verdm sende bi kan ver icini rahatlat .Son 3 günde 5 test koyulasma yok yarın da kanda baktiririm artık ama umutsuzum
Düşünmeye çalışıyorum canım benim içim daralıyo artık simdi doktorla konuştum yarını bekle ilacın etkisi olabilir dedi moralimi bozduIyi dusun iyi olsunn canimcim
Takip eden doktoru aradim ilacın etkisi olabilir yarını bekle dedi moralimi bozdu bu ay sadece klomen kullandım igne yaptirmadim ki etkiler mi yinedeCanm bnim ki senden daha silikti havaya bakinca anca goryodm sen dusun hemen gdp kan verdm sende bi kan ver icini rahatlat .
Ne alaka ya bn daha doktora gitmdm ama doktormla knstm bnde sadce klomn kullandm ama oyle bisy demedi. Ozmn her klomn kullanan heay hamile cikardi bnce ondan kaynaklanmiyo.bu doktorlar moral bozmaya birebir yaTakip eden doktoru aradim ilacın etkisi olabilir yarını bekle dedi moralimi bozdu bu ay sadece klomen kullandım igne yaptirmadim ki etkiler mi yinede
Valla öyle canım sıkıldı ki işte aglamamak için zor tuttum kendimi izin aldım kan vermeye gidiyorum dayanamicam artikNe alaka ya bn daha doktora gitmdm ama doktormla knstm bnde sadce klomn kullandm ama oyle bisy demedi. Ozmn her klomn kullanan heay hamile cikardi bnce ondan kaynaklanmiyo.bu doktorlar moral bozmaya birebir ya
Bide bana dedi ki 50ye kadar olan değerleri hamile saymiyoruz dediNe alaka ya bn daha doktora gitmdm ama doktormla knstm bnde sadce klomn kullandm ama oyle bisy demedi. Ozmn her klomn kullanan heay hamile cikardi bnce ondan kaynaklanmiyo.bu doktorlar moral bozmaya birebir ya
Bence yasadigin icin korkuyorsun allahin izniyle saglikli olur bole kendini yeme canm git wer kanIns o güzel haberi veririm canım ya ne kadar zor beklemek ne yapacağını bilememek
verdim canım sonucun çıkmasını bekliyorum hayırlısı artık umutsuzumBence yasadigin icin korkuyorsun allahin izniyle saglikli olur bole kendini yeme canm git wer kan