- 25 Kasım 2014
- 353
- 163
- 34
Ah ah ins o mujdeyi bi verebilsem evde test yapicam canim korktum hastaneye gitmektenMujdeyiii bekliyoruzzz hadi bakalim
aldıgın testi yaptın mıBen yine bi korkak gibi davrandim ve hastaneye gitmedim test aldım evde yapiyim bi daha çıkarsa giderimaslinda kan vermek en iyisi var mı yok mu kesin sonuc ama böyle de umudum var azıcık hamileyim diye dolasiyorum
çalatma iğnesinden sonra 15 gun test yapılmıo die biliodum benKızlar birşey sorcam ben 28 inde catlatma iğnesi oldum normalde gebelik olmasa 16 gün yada 15. Gün adet oluyorm. Bugun dayanamayıp erken gebelik testi yapdım çizgi reaimdeki gibi cıkdı
Yaptım canım farklı bi marka aldım sabahkinden biraz silik çıktı sabah ni daha yapıcamaldıgın testi yaptın mı
Bende 15 günden sonra net sonuç veriyo diye biliyorum çünkü iğne zaten hcg hormonu içeriyo yaniltabiliyo aynısını bende yaşadım malesef bi kac gün sonra tekrarla rabbim gönlüne gore versin canımKızlar birşey sorcam ben 28 inde catlatma iğnesi oldum normalde gebelik olmasa 16 gün yada 15. Gün adet oluyorm. Bugun dayanamayıp erken gebelik testi yapdım çizgi reaimdeki gibi cıkdı
Her ay umitleniyoruz 0.1 değerini görmekten nefret ediyorum artık
Al benden de o kadar hepsinden çok cevredekikerin sözleri davranışları çok biliyolarmis gibi akıl vermeleri insanı yipratiyobende ya artık sabrım kalmadı düşnmekten gün saymaktan çokkk yoruldum sadece tevekkül ediyorum etraftaki insanların abuk subuk yorumlarından surat şekillerinden konuşurken takındıkları tavırları görmekten bıktım bıktım çok yorucu çokk...
Ay çok sevindim canım ya yubbi bi hamisimiz varKizlar hamileyimmmmm :) kesinlikle klomenin etkisi buyuk sakin umidinizi yitirmeyinn. Allhim her istiyene nasip etsinn insallah.
Gece gozume uyku girmdi heycandan umidimi kaybtmistm artk rabbim tez zamanda yetistii. İns gidisatida guzl olur bide kalp atisini duysam kesin hamileym dicem ozmn. Niye kimyasal olsun seninki canm bnm bnimde ayni seninki gibydi adet gunmde yaptm ayni oyle silik cikti hatta esim inanmadi sevinemedi bile sonra gece gittm kan testi yaptrdm vee sonucc pozitif. Sende bugun hemen gidiyosn bi kan testi yaptiriyosn tamm mi canm.. Benm icmden sende hamissn dyr gecyo :)Ay çok sevindim canım ya yubbi bi hamisimiz var
Cok güzel rabbim kucagina almayida nasip eder ins hic korkma bi kere kimyasal yaşadım korkularım o yüzden canım aslında kendimi yemektense kan testi yaptırmak en iyisi kasiklarimda inanilmaz batma var uykumdan uyandiriyo artık en iyisi kan testiyle neler olup bittiğini öğrenmekGece gozume uyku girmdi heycandan umidimi kaybtmistm artk rabbim tez zamanda yetistii. İns gidisatida guzl olur bide kalp atisini duysam kesin hamileym dicem ozmn. Niye kimyasal olsun seninki canm bnm bnimde ayni seninki gibydi adet gunmde yaptm ayni oyle silik cikti hatta esim inanmadi sevinemedi bile sonra gece gittm kan testi yaptrdm vee sonucc pozitif. Sende bugun hemen gidiyosn bi kan testi yaptiriyosn tamm mi canm.. Benm icmden sende hamissn dyr gecyo :)
İnsallh canim dualarimiz ona. rabbim tum isteyenlere versin evlatla kimseyi sinamasin allhim.Tebrik ederimmm beren Allah sag salim kucagina almak nasip etsin darisi bizim basimiza
amin canim insallh sag salim hayirlisiyla kucagma aldgim gunleride goreyim. Benceede yaptr kan testni ama bak bana herks kalbin cok temz der ve sendede bisyler var inaniyirm ben.bizide haberdar et emi.allh yardimcimiz olsun.Cok güzel rabbim kucagina almayida nasip eder ins hic korkma bi kere kimyasal yaşadım korkularım o yüzden canım aslında kendimi yemektense kan testi yaptırmak en iyisi kasiklarimda inanilmaz batma var uykumdan uyandiriyo artık en iyisi kan testiyle neler olup bittiğini öğrenmek
Al benden de o kadar hepsinden çok cevredekikerin sözleri davranışları çok biliyolarmis gibi akıl vermeleri insanı yipratiyo
Amin canım haber veririm tabiamin canim insallh sag salim hayirlisiyla kucagma aldgim gunleride goreyim. Benceede yaptr kan testni ama bak bana herks kalbin cok temz der ve sendede bisyler var inaniyirm ben.bizide haberdar et emi.allh yardimcimiz olsun.
Ne kadarlık cnmamin canim insallh sag salim hayirlisiyla kucagma aldgim gunleride goreyim. Benceede yaptr kan testni ama bak bana herks kalbin cok temz der ve sendede bisyler var inaniyirm ben.bizide haberdar et emi.allh yardimcimiz olsun.