Klomen kullananlar

Kızlar birşey sorcam ben 28 inde catlatma iğnesi oldum normalde gebelik olmasa 16 gün yada 15. Gün adet oluyorm. Bugun dayanamayıp erken gebelik testi yapdım çizgi reaimdeki gibi cıkdı

Eklentiler

• IMG-20151006-WA0009.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar birşey sorcam ben 28 inde catlatma iğnesi oldum normalde gebelik olmasa 16 gün yada 15. Gün adet oluyorm. Bugun dayanamayıp erken gebelik testi yapdım çizgi reaimdeki gibi cıkdı
çalatma iğnesinden sonra 15 gun test yapılmıo die biliodum ben

Bende 15 günden sonra net sonuç veriyo diye biliyorum çünkü iğne zaten hcg hormonu içeriyo yaniltabiliyo aynısını bende yaşadım malesef bi kac gün sonra tekrarla rabbim gönlüne gore versin canım

Ben eylulun 5nde catlatma ignemi olmustum cumartesi gunuydu eylulun tam 14 gun sonra idrar testinde cikti 13. Gun prodiktorden yaptim cikmamisti 14 gun dogru yani

Her ay umitleniyoruz 0.1 değerini görmekten nefret ediyorum artık

bende ya artık sabrım kalmadı düşnmekten gün saymaktan çokkk yoruldum sadece tevekkül ediyorum etraftaki insanların abuk subuk yorumlarından surat şekillerinden konuşurken takındıkları tavırları görmekten bıktım bıktım çok yorucu çokk...

Al benden de o kadar hepsinden çok cevredekikerin sözleri davranışları çok biliyolarmis gibi akıl vermeleri insanı yipratiyo

Kizlar hamileyimmmmm :) kesinlikle klomenin etkisi buyuk sakin umidinizi yitirmeyinn. Allhim her istiyene nasip etsinn insallah.

Benim de bu sabah test yine silik çıktı dünden bugüne koyulasmadi galiba moralim çok bozuk kimyasal gebelik galiba

Eklentiler

• 20151007_070459.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 45
Ay çok sevindim canım ya yubbi bi hamisimiz var
Gece gozume uyku girmdi heycandan umidimi kaybtmistm artk rabbim tez zamanda yetistii. İns gidisatida guzl olur bide kalp atisini duysam kesin hamileym dicem ozmn. Niye kimyasal olsun seninki canm bnm bnimde ayni seninki gibydi adet gunmde yaptm ayni oyle silik cikti hatta esim inanmadi sevinemedi bile sonra gece gittm kan testi yaptrdm vee sonucc pozitif. Sende bugun hemen gidiyosn bi kan testi yaptiriyosn tamm mi canm.. Benm icmden sende hamissn dyr gecyo :)

Tebrik ederimmm beren Allah sag salim kucagina almak nasip etsin darisi bizim basimiza

Cok güzel rabbim kucagina almayida nasip eder ins hic korkma bi kere kimyasal yaşadım korkularım o yüzden canım aslında kendimi yemektense kan testi yaptırmak en iyisi kasiklarimda inanilmaz batma var uykumdan uyandiriyo artık en iyisi kan testiyle neler olup bittiğini öğrenmek

amin canim insallh sag salim hayirlisiyla kucagma aldgim gunleride goreyim. Benceede yaptr kan testni ama bak bana herks kalbin cok temz der ve sendede bisyler var inaniyirm ben.bizide haberdar et emi.allh yardimcimiz olsun.

Al benden de o kadar hepsinden çok cevredekikerin sözleri davranışları çok biliyolarmis gibi akıl vermeleri insanı yipratiyo

adetime 4 gün var idrar testi yaptım negatif aslında bu ay ki adet günümüde kestiremiyorum ov testi yaptım 6 gün bir türlü yakalayamadım çifti bu ay günüm geçecek sanırım çünkü yum erken olsaydı idrarda da olsa silik olarak çıkardı değil mi

amin canim insallh sag salim hayirlisiyla kucagma aldgim gunleride goreyim. Benceede yaptr kan testni ama bak bana herks kalbin cok temz der ve sendede bisyler var inaniyirm ben.bizide haberdar et emi.allh yardimcimiz olsun.
Amin canım haber veririm tabi

Ne kadarlık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…