- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Benim sağ tıkalı sol açık ve işlem esnasında açılmadı galiba çünkü filmi çektikten sonra doktora sordum sağ tıkalı dedi açılmış olsa söylerdi heralde tıkalıydı açtık diyeEvet canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sağ tıkalı sol açık ve işlem esnasında açılmadı galiba çünkü filmi çektikten sonra doktora sordum sağ tıkalı dedi açılmış olsa söylerdi heralde tıkalıydı açtık diyeEvet canim
Bende bu ay ilk kez kullandim. 5 gun gunde iki tane seklinde.doktora gittgmde bitane olgnlasms yumrtam vardi ve kendilgmden catlamis. Adett bittikten uc gun sonra iki hafta boyunca gunasri duznli iliski dedi doktor. Bakalim yarin adet olmam gerekiyo ins olmam bakalm sonucu paylasirim herkesin allhim gonlune gore versin
Genelde duzenlii bi sorun yasamiyorum 3 4aydir 26 gumde bir geliyo mutlaka. Ama pazar gunu yaptim test negatif cikti hic sanmiyorum bu ayda olmucak gibime geliyo ama allh buyuk.inş olmazsın bu ayın ilk güzel haberini almış oluruz bizede umut olursun düzenlimi adetlerin
Evet canimm hemde baya baya oldu herhalde yumurta olgunlasirken kasiklara bu derece agri giriyo kesinlikle bugunleride bos gecirmyin .arkadaslar merhaba ben yurtdisinda yasiyorum ve burda sigortam olmadigi icin dr gidemiyorum bilen biliyordur inanilmaz pahali amerikada doktorlar subat ayinda tr deydim doktora gittim hicbi sorunum yoktu sukur 6 aydir bebek dusunuyoruz benim yasim 30 esim 35 yasinda bende cogu kadin gibi hemen olur zannettim ama ne kadar zormus hamile kalmak ben burda klomen kullandim tabikide dr vermedi ve dr gidemedim sonrasinda adetimin 5.gunu gunde 2 defa duzensiz saatlerde ictim ilac bittikten sonra ki ilk haftayi nerdeyse bos gecirmedik ve telefonumda adet takip programima gore yarin yumurtlama gunum ama emin degilim tabikide ara ara kasiklarimda agri oluyor ozellikle sag tarafimda merak ettigim sizde de ilac kullandiktan sonra kasiklarda agri oldu mu?
Canim gunun gecmismydi.bende cok belirgin ikinci cizgiyi giryorum inss hamilesindir sanmiyorum testin yanlis olucagni.Kızlar sabah dayanamadim yaptım idrar testi sonuç silik çizgi emin olamadım bakarmisiniz bi
Geçen ay klomen ve ovitrella kullandım 31.gün adet oldum normalde adetim çok düzensiz bu ayda klomen kullandım kendiliginden yumurta çatladı 34.gundeyim canımCanim gunun gecmismydi.bende cok belirgin ikinci cizgiyi giryorum inss hamilesindir sanmiyorum testin yanlis olucagni.
O benimde aklıma geldi de olsa testi ilk açtığım da görurdum canım albi diye siradan bi markaydiikinci cizgi silik gercekten markasini bilmiyorum testin test yapmadan oncede silik miydi ikisi de benim bi kara aldigim test silikti kendinden cizgisi belliydi yani seninki de oyle miydi degilse buyuk ihtimal hamilesin
Ins canım ya bi kere daha böyle oldu kimsal gebelik geçirdim 15 aydır bekliyorum bi çok tedavi denedik ama sonuc alamadim yine kimyasal diye korkuyorumIns hamilesindir canimmm cok heycanlii
Bilemedim ki canım ya çok kararsizim uns hayırlı haberler alırsın zor bi süreç ins sonu güzel olur bebislerimizi alırız kucağımizaerken testlerden mi yapsan acaba bende bugun başlıcam kolmene inş bu ay güzel güzel haberler alırız
Çok pis gaza geldim şu an :))) işten 4de çıkıyorum hemen gidip test yaptiricam ins bu ay klomen işe yaramistirAyyyyy hemen bi kan testi yaptirrr ben produktor ile yapmistim kaliteli diye cikmadi uyduruk bi testte cikmisti hemen kan testi verrrr valla bu sefer olmus gibii canimmm sag salim insallaaaaah
Mujdeyiii bekliyoruzzz hadi bakalimÇok pis gaza geldim şu an :))) işten 4de çıkıyorum hemen gidip test yaptiricam ins bu ay klomen işe yaramistir
Ben yine bi korkak gibi davrandim ve hastaneye gitmedim test aldım evde yapiyim bi daha çıkarsa giderim aslinda kan vermek en iyisi var mı yok mu kesin sonuc ama böyle de umudum var azıcık hamileyim diye dolasiyorumayy inşş bizede hbr wer merakla bekliorum :)