Klomen kullananlar

Canim bisy sorucam daha dogrusu tuplerinde sorun olan arkaslarim yazarsaniz sevinirim. Benim cok akintim olyo ve doktor akontin gecmezse tuplerini bile tikar dedi.ve rahim filmi cekilmedn anlayamyiz dedi. Size sorum sizdedeakintiniz oluyomuydu ?

Canim bisy sorucam daha dogrusu tuplerinde sorun olan arkaslarim yazarsaniz sevinirim. Benim cok akintim olyo ve doktor akontin gecmezse tuplerini bile tikar dedi.ve rahim filmi cekilmedn anlayamyiz dedi. Size sorum sizdedeakintiniz oluyomuydu ?
Bu arada cok gecmis olsun canimm neyseki sorunun belli olmus benim doktorm bnibu konuda cok rahtltti sorun tupde olursa isimiz kolay hic merk etme actgmzdan bidahaki ay hamile haberni aliri, dedi. Oyuzdn sendeicni ferah tut canim

Cnm benim bekarkenden beri akıntım çok yani kendimi bildim bileli hep var ama onla mı alakalı bilemedim şimdi

Bu arada cok gecmis olsun canimm neyseki sorunun belli olmus benim doktorm bnibu konuda cok rahtltti sorun tupde olursa isimiz kolay hic merk etme actgmzdan bidahaki ay hamile haberni aliri, dedi. Oyuzdn sendeicni ferah tut canim
İnş cnm ya ama ben doktorumla daha ayrıntılı konuşmadım filmi çekti hemen gitti adetin ikinci günü gel dedi sadece o zaman hormon tahlillerinden sonra detaylı konuşacak heralde

İnş cnm ya ama ben doktorumla daha ayrıntılı konuşmadım filmi çekti hemen gitti adetin ikinci günü gel dedi sadece o zaman hormon tahlillerinden sonra detaylı konuşacak heralde
Onla alakali bence canim cunku bendede belarlgmdan beri akinti sorunu var ve tuplermi kapamis olabilir evet hormon tahlilinden sonra detayli mutlaka konsur canim. Tupler tikali olunca acilabiliyomu acaba merak ettim. Allhm hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

amin cnm inş ya tez zamanda kavuşuruz bebeklerimze . inş vardır bir çaresi tıkalı tüplerin açılması için yani ama her zaman şükretmek lazım ya ikisi de tıkalı olsaydı o zaman ne yapardım

Evet tüpleri actirmak icin doktorunuzla konusun

Kızlar geçen ay klomen ve ovitrella kullandım adetin 15.gün iğne oldum 17 gun sonrada adet oldum. Bu ay sadece klomen kullandım adetimin 16.günü yani 18 eylülde yumurtam kendiliginden çatladı. Şu an hala adet olmadım sizce test yaptirmalimiyim sadece arada kasıgimda batmalar adet sancısı gibi sancı bide göğüslerim çok büyüdü çok korkuyorum olmazsa diye

günün geçtimi canım yada kaç gün geçti

bende yarın klomen kullanmaya başlıcam ilk defa tecrubelerinizi dinlemek isterim

ilk tedavi başlangıcım olacak çok umutluyum klomenle ilk ayda neler yaşadınz kalabildinz mi

ilk tedavi başlangıcım olacak çok umutluyum klomenle ilk ayda neler yaşadınz kalabildinz mi
Bende bu ay ilk kez kullandim. 5 gun gunde iki tane seklinde.doktora gittgmde bitane olgnlasms yumrtam vardi ve kendilgmden catlamis. Adett bittikten uc gun sonra iki hafta boyunca gunasri duznli iliski dedi doktor. Bakalim yarin adet olmam gerekiyo ins olmam bakalm sonucu paylasirim herkesin allhim gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…