- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
Nekadr guzell allh saglikla kucagna almayi nasip etsn darisi bizlerin basina olsun insallh. Stres gercekten etkiliyo ama insan dusueden alamyo kendni hic olmucakms gibi hisstmye basladm artikStrestendir canim kafaya takmamak lazim ben bu ay olmaz dedim cunku catlatma ignesini vurdurdugum gun agir atesli bi sekilde hastalandim yataklarda perisandim bsa gitmesin diye iliski oldu yoksa kafami kaldircak halim yoktu uzaktan misafirlerim geldi onlarla ilgilendim ev temizligi falan filan derken acaba bu ayda olurmu dusuncesi yoktu sonra denize girdim bebek oldugunu bilsem usutcem diye asla girmezdim agir kaldirdim kaynanamin evini temizledim bayram icin ama Allah yeterki versin her halukarda oluyor kalbini temiz tut ben asilama yaptircaz die umut ediyordum kendiliginden geldi bebisim binlerce kez sukurler olsun tip cooook ilerledi bunu unutmaaa sevfiler
Tuplerdemi sorun cikmistii peki. Herkes cok acili diye yorum yapmisbu yuzden hcg den cok korkuyorum ben .Aminnn amin aminnn stres kesinlikle etkiliyo dusunme demek cok kolay disardan ama gercekten dusunmemeye calis aksine oyle dusunursen psikolojikmen yipranirsin niye bebegin olmasin ki imkansiz denilen kisilerin bebekleri oluyorrrr takmaaa dedigim gibi tip cok ilerledi esinde sende detayli kontrol olun ben bilseydin en bastan hcg mi cektirirdim aylarca bosa aglamisin
Bi problemin yoksa genelde ikimci ay klomen kullananlar hamis olduklarni soyluyo canim. İnss seninde oyle olurr.Bende bu ay klomen kullandım dr bu ay kalma ihtimalin çok yüksek dedi ilacı kullandıktan sonra kasık ağrım oluyordu bu ay umutlanmıştım ama iki gün önce regil oldum
canım bence o kadar korkma 2 ay önce bende çekindim ilacı ilk verdiğinde kasıklarım patlayacak gibi oldu 20 sn sonra da geçti zaten hatta eşimle yemeğe falan çıktık ondan sonraTuplerdemi sorun cikmistii peki. Herkes cok acili diye yorum yapmisbu yuzden hcg den cok korkuyorum ben .
Aslinda aciya dayanikliyimdir. Birazda bi sorun cikacak korkusu oluyo insana. Ama boyle duyunca cesaret geliyo bana sagol canim.canım bence o kadar korkma 2 ay önce bende çekindim ilacı ilk verdiğinde kasıklarım patlayacak gibi oldu 20 sn sonra da geçti zaten hatta eşimle yemeğe falan çıktık ondan sonra
Bende de olmuştu bi sorun çıkacak diye korkmuştum ama Allaha şükür bisey çakmadi. Içini ferah tut canım iyi düşün ki iyi olsunAslinda aciya dayanikliyimdir. Birazda bi sorun cikacak korkusu oluyo insana. Ama boyle duyunca cesaret geliyo bana sagol canim.
350 ye çekindim canımBu arada 250 tl alcaklarmış film için çekilen varsa aranızda kaça çektirdiniz acaba ?
Cnm doktor hemen gitti zaten sadece alelacele bir hafta ilişki yasak bi de antibiyotik bitinceye kadar iç dedi başka da bişey demedi korunmalı mıyım dedim hayır gerek yok dedi o kadar başka bişey konuşamadık hemen gitti zaten konuşacak halim de yoktu adetin ikinci ya da 3. günü gel dedi tahlillerden sonra tedaviye sıfırdan başlıcak heraldeO filmi daha sonra doktoruna göstrrmedin mi canım onun üzerinde konuşsaydınız, onlar ne yapman gerektiğini biliyo. Bende tüpler açıktı ama doktor hanım şey dedi, kapalıysa da açıldı bundan sonra hamile kalmanız kolaylaşır dedi. İşte 2 ay sonrasında hamileyim. Doktoruna sor bence.
geçmiş olsun canım .Cnm doktor hemen gitti zaten sadece alelacele bir hafta ilişki yasak bi de antibiyotik bitinceye kadar iç dedi başka da bişey demedi korunmalı mıyım dedim hayır gerek yok dedi o kadar başka bişey konuşamadık hemen gitti zaten konuşacak halim de yoktu adetin ikinci ya da 3. günü gel dedi tahlillerden sonra tedaviye sıfırdan başlıcak heralde