- 25 Aralık 2014
- 551
- 654
Üzülme canım elbet bir gün insallaaaah olacak pozitif olCnm köydeyim şuanda test yapamıyorum ki az önce yufka ekmek yaptık kayınvalidemle zorlandım biraz zaten belim ağrıodu bir haftadır lavaboya gittim ekmekten sonra iki damla kadar çok
açık kahve leke gelmiş cnm sıkıldı baya çok belirtim vardı bu ay
normal canım meraklanma tam yumurtlama dönemi ama ne yazıkki bayram araya girdi nasıl takibini yaptırcaksın merak ettim ?İyi geceler kizlar. Bende bu ay klomn kullananlatlrdanim. Hap biteli 4gun gecti ve benim sol boslugdan kasigima dogru cok agri giriyoo adetimin 13.gunumdeyim bu gunlerde normalmi bu agri .
Doktorum klomen bittikten sonra calismalara bir hafta devam dedi pazartsi pazartside kontrle cagirdi. Bilmiyorum ins catlamis olur yumurtam igneye falan gerek kalmaz.normal canım meraklanma tam yumurtlama dönemi ama ne yazıkki bayram araya girdi nasıl takibini yaptırcaksın merak ettim ?
inşaallah canım bu ay hamile olursunDoktorum klomen bittikten sonra calismalara bir hafta devam dedi pazartsi pazartside kontrle cagirdi. Bilmiyorum ins catlamis olur yumurtam igneye falan gerek kalmaz.
inşallah çatlarda iğneye filan gerek kalmaz dedğin gibi canım ..sölemesi ayıptır yumurta akı gibi bir sıvı geldiğinde bilki çatladı yumurta demek o gece iyi çalışcaksınız demek :)Doktorum klomen bittikten sonra calismalara bir hafta devam dedi pazartsi pazartside kontrle cagirdi. Bilmiyorum ins catlamis olur yumurtam igneye falan gerek kalmaz.
Arkadaşlar iki gün önce iğneden tam 14 gün sonra kahverengi akıntım oldu o günden beri hala rengi dönmedi ve her gün Üç dört damla kadar pede ve aynı o kadar da afedersiniz tuvalete oturduğu mda geliyor sizce adet ni başlıyor yoksa yerleşme kanaması mı ?
Köydeyim cnm şu anda eşim yarın gelcek yanıma test al gel dedim varsa çıkar heralde idrardaYerleşme kanaması olabilir canım bi kan testi yaptır bence
Iyi yapmıssn cnım hadi inş.Köydeyim cnm şu anda eşim yarın gelcek yanıma test al gel dedim varsa çıkar heralde idrarda
inşallah canım vardır bana büyük ihtimal yerleşme kanaması gibi geliyor hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKöydeyim cnm şu anda eşim yarın gelcek yanıma test al gel dedim varsa çıkar heralde idrarda
Ay inş canım ya dualarınızı bekliyoruminşallah canım vardır bana büyük ihtimal yerleşme kanaması gibi geliyor hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
sağol cevabın için canım günlerdir merak ediyorum . annemde normal dedi ama yinede meraklanıyordum ..:)Bi ayda iki kez adet olabilirsin canim kan miktarina bagli belli eder kendini ader kani pis kokar pis olur cunku