olmayanıda duymuştum ama bendede göğüs ağrısı yok o zaman bende hamile değilimBence mutlaka olmali cnim ben ordan anlyrm 1 yıldr bakyrm yine tırt oz.meme ucu agrısi olck
Ins cnim hamileyizdr insyani ilk döllenme aşamasında hemen ağrı başlamayabilir bunun için bildiğim kadarıyla 3 aylık süreç olabiliyor ve herkeste ağrı olmayabiliyor. ondan dolayı tamamen ona odaklanmamak gerekir bence
olmayadabiliomuş cnm kişiden kişiye değişir negatif düşünme inş olacak :) cnm ben dün çatlatma iğnesi oldum da okuldan bi arkadaş çok sancın olacak korkma dedi kendinin öle olmuş akşam bekledim gelen giden yok sancı olarak şimdi bi yarım saattir özellikle sol kasıkta olmak üzere bi ağırlık baskı var sanki kalp atışı gibi bişey titrio ama çok öle arkadaşın dediği gibi bi sancı yok acaba yeni yeni mi çatlıo yumurta sence iğneyi vurulalı 28. saat şuanda ?Cnım beklemdeym ama belirtm yok goguste bisiler olurdu olsaydı ins wardır ama hc belirtm yok hc
bende o kadar da ağrı olmadı gerçi iğne vurulmadı ama bu iyi bişi olsa gerek. bende bu ay yine olmadı sanırım uff uffolmayadabiliomuş cnm kişiden kişiye değişir negatif düşünme inş olacak :) cnm ben dün çatlatma iğnesi oldum da okuldan bi arkadaş çok sancın olacak korkma dedi kendinin öle olmuş akşam bekledim gelen giden yok sancı olarak şimdi bi yarım saattir özellikle sol kasıkta olmak üzere bi ağırlık baskı var sanki kalp atışı gibi bişey titrio ama çok öle arkadaşın dediği gibi bi sancı yok acaba yeni yeni mi çatlıo yumurta sence iğneyi vurulalı 28. saat şuanda ?
Benimd agrm olmadı cnim igne oldum 16 da o gece 2 de dgr gece 3 te dgr gece p1 d iliski oldu 3 gece ust uste dedi dr.olmayadabiliomuş cnm kişiden kişiye değişir negatif düşünme inş olacak :) cnm ben dün çatlatma iğnesi oldum da okuldan bi arkadaş çok sancın olacak korkma dedi kendinin öle olmuş akşam bekledim gelen giden yok sancı olarak şimdi bi yarım saattir özellikle sol kasıkta olmak üzere bi ağırlık baskı var sanki kalp atışı gibi bişey titrio ama çok öle arkadaşın dediği gibi bi sancı yok acaba yeni yeni mi çatlıo yumurta sence iğneyi vurulalı 28. saat şuanda ?
Tatlm ilk klomen kullansm benim gund 1 tane ictm adetn 3.gunu bsladm 11.gun sagda iki yumurtjm oldu igne oldu adtm 14 eylul bir yildr bebek olmuyo sende bahsetsene kendinden berbr beklycz bu ayı p:)yani ilk döllenme aşamasında hemen ağrı başlamayabilir bunun için bildiğim kadarıyla 3 aylık süreç olabiliyor ve herkeste ağrı olmayabiliyor. ondan dolayı tamamen ona odaklanmamak gerekir bence
valla şuan biraz daha ağırlaştı ya taş gibi oldu kasıklarım . bakalım inş çatlıodur da ondandır cnm . doktor bize sadece bu gece için dedi ondan sonra gün aşırı ama ben ne olur ne olmaz die dün yani iğneyi vurulduğum gün de ilişki oldu. bugün de olacak yaklaşık 36. saatte :) yarın da olsun mu ki yaa üç gün üst üste oluyor :)Benimd agrm olmadı cnim igne oldum 16 da o gece 2 de dgr gece 3 te dgr gece p1 d iliski oldu 3 gece ust uste dedi dr.
Aynen olsun uc gece tam 36 saat olmadi benim 33.saat flanvalla şuan biraz daha ağırlaştı ya taş gibi oldu kasıklarım . bakalım inş çatlıodur da ondandır cnm . doktor bize sadece bu gece için dedi ondan sonra gün aşırı ama ben ne olur ne olmaz die dün yani iğneyi vurulduğum gün de ilişki oldu. bugün de olacak yaklaşık 36. saatte :) yarın da olsun mu ki yaa üç gün üst üste oluyor :)
Valla canım bende 10aydır olmuyo doktora gittim klomen kullandım işte geçen hafta Salı kontrole gittik yumurtalarım büyümüştü cuma günü çatlamış mı ona bakıcaz adetime 7gün kaldı bakalım hayırlısıTatlm ilk klomen kullansm benim gund 1 tane ictm adetn 3.gunu bsladm 11.gun sagda iki yumurtjm oldu igne oldu adtm 14 eylul bir yildr bebek olmuyo sende bahsetsene kendinden berbr beklycz bu ayı p:)
bizim de hemen hemen öle olur ya 36. saati bulmaz yani :) ya üç gece üst üste sperm kalitesi düşük olr die düşünmemiştm ama ne olur ne olmaz de mi yapalım en iyisi :) bu arada geçen aylarda eşime keçi boynuzu özü almıştım bi gün içti bıraktı bir haftadır yalvarıyorum iç die nihayet dün gece ve bu sabah içmiş sağolsun önce başlasa daha iyiydi ama yine de belki faydası olur spermlerin hareketine :)Aynen olsun uc gece tam 36 saat olmadi benim 33.saat flan
Bu ay bende içirdim eşime bakalım hayırlısı canım...yarın BAT günüm test yapacam...dua edin...bizim de hemen hemen öle olur ya 36. saati bulmaz yani :) ya üç gece üst üste sperm kalitesi düşük olr die düşünmemiştm ama ne olur ne olmaz de mi yapalım en iyisi :) bu arada geçen aylarda eşime keçi boynuzu özü almıştım bi gün içti bıraktı bir haftadır yalvarıyorum iç die nihayet dün gece ve bu sabah içmiş sağolsun önce başlasa daha iyiydi ama yine de belki faydası olur spermlerin hareketine :)
Inşallah oylesindir tatlim.benim yarin kontrol kontrolum var ins.yumurtalarim catlamis bir sekilde dönerimgazım kalmadı 2 gün boyunca sürdü çok berbat bi şekilde. bugünde wc den gelemedim bir türlü inş hamileyimdir
Ins.hamilesindir canim bol bol dua et.bende yarin kontrolde ins. Yumurtam catlamis olur ve Hayırlı haberler alirimgazım kalmadı 2 gün boyunca sürdü çok berbat bi şekilde. bugünde wc den gelemedim bir türlü inş hamileyimdir
ayy çok heyecanlıBu ay bende içirdim eşime bakalım hayırlısı canım...yarın BAT günüm test yapacam...dua edin...
İnş güzel haberini alacaz arkadaşım dualarım seninle ve tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarımlaBu ay bende içirdim eşime bakalım hayırlısı canım...yarın BAT günüm test yapacam...dua edin...
Ayy ben rüya görmekten bi hal oldum zaten cnm her gün kendimi hamile görüyorum ya da kucağımda bebek görüyorum bilinç altımıza o kadar çok işletmişiz ki Allah sonumuzu hayretsin inşkızlar ben akşam rüyamda gördüm. test yapmışım silik gibi 2.çizgi çıktı bi 10dk sonra eşime göstermek istediğimde teste baktım 2.çizgi silinmiş tek çizgi vardı. hayır olsun inş
hayır olsun inş rüyalarımız gerçek olsun aminnn. bu arada benim bugün sağ kasığımda ağrım çoğaldı epeyAyy ben rüya görmekten bi hal oldum zaten cnm her gün kendimi hamile görüyorum ya da kucağımda bebek görüyorum bilinç altımıza o kadar çok işletmişiz ki Allah sonumuzu hayretsin inş