Klomen kullananlar

Evet canım 16 mm di en son 3 gün sonra gittim çatlamış ama bıgün değil dün 20 mmde çatlamış herşey gayet yolunda demişti bugün çok şiddetli bel ağrım var bakalım hayırlısı
benim ki 23 mm di biri diğeri de 19 mm di. ne oldu içimde neler oluyor çok merak ediyorum

Guzel bi haber gozun aydn kuzum

merhaba kızlar bugün klomen kullanmaya başladım ve klomen içtiğim sürece yumurtlama günüme kadar climare folster bandını yapıştırdım :) bakalım bunun etkisi ne olacak dr 3 e çıkarmadı klomeni sevindim :) ayrıca çörek otu bal tarçın yaptım bu ay onları yapıcam . eşimin değerleri çok güzel yükselmiş onunda sonucunu aldık bütün değerleri nerdeyse 2 katına çıkmış . ileri hareket problemimiz vardı 28 günde çok iyi gelişmeler olmuş eşimde :) bide bende olsaydı allahım :)

E supersiniz hadi insallah benim kocamda varikosel var maani deilmis ama sanirim spermlerin yapisini etkilior ilerlemede de sikinti var sanki bende bal tarcin corek otu yaptim yiyo arada bi birde soylemesi ayip esimin spermleri akip gidiyor ya care bulamadim amuda kalkiyorum akmasin diye bir tanecigi bileee cok kiymetli onunnapsam acaba

:) umarım bu ay herkesin sonuçları tedavileri süper gecer sağool canım . bal tarçın çörek otunu ben kendime yaptım kadınlar için o ben yiyorum .. eşim proxced diye ilaç içti ve keçiboynuz kürü,çakşır kürü,havuç kürü, fıstık ezmesi muz bunları hep yedi ve içti ..

kızlar bu bal çörek otu tarçını karıştırıp direk yediriyormusunuz yoksa başka formul de mi var

ben kendimde yiyorum eşimde yesin şimdi arı sütü bal pllen has yapan bi yer buldum ordan yaptırcam çörek otunu öğütüyorum makinada hemen bala katıp azda tarçın atıyorum asya_01 çünkü havasının gitmemesi lazım internette yapılışı yazılıyor

Kızlar sanırım daha fazla umut etmek anlamsız akşam çok ağrım oldu hastaneye gittik eşim bi kan testinde baktıralım dedi hevesli hevesli geç saatti verdik kan geldik eşim bakmış sonuca söylememiş ben baktım sonra 1.20 negatif yazıyordu adetimede 2 gün var sanırım bu saatten sonra artık bişey çıkmaz ben klomen hikayesinin sonuna geldim Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah

canım anlıyorum her birimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hissediyoruz ama her ay yeni bir umut demek bizim için hatta bir şey var ki mutlu olmalısın yumurtaların cvp veriyor tedaviye bu senin için asıl önemli olan gelişme bence rabbim ne zaman nasip eder bilinmez ama can sıktıkça hayat dahada çekilmez hal alıyor zaten zor günler geçiriyoruz Allah yardımcımız olsun

hadi hayırlısı canım benim klomende son günüm cuma kontrolüm var inş büyümüştür.bende çörek otu bal tarçın yiyorum bu ay ondan çok ümitliyim ben bide belime yakı yaptım umut dünyası işte her yolu deniyorum

sabahtan beri lavaboya gitmekten yoruldum. sanki saatlerce gitmemiş gibi şişiyorum. üşüttüm mü acaba yada hamilelik belirtisi midir bilmiyorum

hayırlısı olsun canım herşeyde vardır bi hayır sıkma canını bu olmadı bir sonraki olur Allah ın izniyle

gaz sancın falan var mı . bende klomen kullandım bitti doktor çatlatma iğnesine gerek duymadı. adetime 8 gün var ve akıntım,gazım, ara ara kasık ağrım oluyor
Sen hamile olabilirsin tatlim.benim adettim gecen ay 21inde geldi henuz oyle belirtilerim yok

Hakkında hayırlısı olsun canım çok zor bi süreç geçiriyoruz geçen hafta ilk tedavimin olumsuz olduğunu öğrendim günlerce ağladım şimdi yeniden tedaviye başladım ve içimde yeniden bi umut var arkadaşım kazayla hamile kalmış delirmemek elde değil ama bizimde kaderimizde bu varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…