benim ki 23 mm di biri diğeri de 19 mm di. ne oldu içimde neler oluyor çok merak ediyorumEvet canım 16 mm di en son 3 gün sonra gittim çatlamış ama bıgün değil dün 20 mmde çatlamış herşey gayet yolunda demişti bugün çok şiddetli bel ağrım var bakalım hayırlısı
Guzel bi haber gozun aydn kuzumCnm şimdi çıktım doktordan yumurtalardan bir tanesi istenilen boyuta gelmiş 20 mm olmuş ben bilemedim ama doktor çok Güzel dedi çatlatma iğnesini ben demeden verdi çok şükür öğleden sonra vurulacam. Bakalımhayırlısı artık inş tutar bu kez Allahın izniyle
Sağol cnm bnm inş birbirimize bundan da Güzel haberler veririz. Sen de Son durum ne cnmGuzel bi haber gozun aydn kuzum
E supersiniz hadi insallah benim kocamda varikosel var maani deilmis ama sanirim spermlerin yapisini etkilior ilerlemede de sikinti var sanki bende bal tarcin corek otu yaptim yiyo arada bi birde soylemesi ayip esimin spermleri akip gidiyor ya care bulamadim amuda kalkiyorum akmasin diye bir tanecigi bileee cok kiymetli onunnapsam acabamerhaba kızlar bugün klomen kullanmaya başladım ve klomen içtiğim sürece yumurtlama günüme kadar climare folster bandını yapıştırdım :) bakalım bunun etkisi ne olacak dr 3 e çıkarmadı klomeni sevindim :) ayrıca çörek otu bal tarçın yaptım bu ay onları yapıcam . eşimin değerleri çok güzel yükselmiş onunda sonucunu aldık bütün değerleri nerdeyse 2 katına çıkmış . ileri hareket problemimiz vardı 28 günde çok iyi gelişmeler olmuş eşimde :) bide bende olsaydı allahım :)
:) umarım bu ay herkesin sonuçları tedavileri süper gecer sağool canım . bal tarçın çörek otunu ben kendime yaptım kadınlar için o ben yiyorum .. eşim proxced diye ilaç içti ve keçiboynuz kürü,çakşır kürü,havuç kürü, fıstık ezmesi muz bunları hep yedi ve içti ..E supersiniz hadi insallah benim kocamda varikosel var maani deilmis ama sanirim spermlerin yapisini etkilior ilerlemede de sikinti var sanki bende bal tarcin corek otu yaptim yiyo arada bi birde soylemesi ayip esimin spermleri akip gidiyor ya care bulamadim amuda kalkiyorum akmasin diye bir tanecigi bileee cok kiymetli onunnapsam acaba
hadi hayırlısı canım benim klomende son günüm cuma kontrolüm var inş büyümüştür.bende çörek otu bal tarçın yiyorum bu ay ondan çok ümitliyim ben bide belime yakı yaptım umut dünyası işte her yolu deniyorummerhaba kızlar bugün klomen kullanmaya başladım ve klomen içtiğim sürece yumurtlama günüme kadar climare folster bandını yapıştırdım :) bakalım bunun etkisi ne olacak dr 3 e çıkarmadı klomeni sevindim :) ayrıca çörek otu bal tarçın yaptım bu ay onları yapıcam . eşimin değerleri çok güzel yükselmiş onunda sonucunu aldık bütün değerleri nerdeyse 2 katına çıkmış . ileri hareket problemimiz vardı 28 günde çok iyi gelişmeler olmuş eşimde :) bide bende olsaydı allahım :)
hayırlısı olsun canım herşeyde vardır bi hayır sıkma canını bu olmadı bir sonraki olur Allah ın izniyleKızlar sanırım daha fazla umut etmek anlamsız akşam çok ağrım oldu hastaneye gittik eşim bi kan testinde baktıralım dedi hevesli hevesli geç saatti verdik kan geldik eşim bakmış sonuca söylememiş ben baktım sonra 1.20 negatif yazıyordu adetimede 2 gün var sanırım bu saatten sonra artık bişey çıkmaz ben klomen hikayesinin sonuna geldim Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
Sen hamile olabilirsin tatlim.benim adettim gecen ay 21inde geldi henuz oyle belirtilerim yokgaz sancın falan var mı . bende klomen kullandım bitti doktor çatlatma iğnesine gerek duymadı. adetime 8 gün var ve akıntım,gazım, ara ara kasık ağrım oluyor
gazım kalmadı 2 gün boyunca sürdü çok berbat bi şekilde. bugünde wc den gelemedim bir türlü inş hamileyimdirSen hamile olabilirsin tatlim.benim adettim gecen ay 21inde geldi henuz oyle belirtilerim yok
Hakkında hayırlısı olsun canım çok zor bi süreç geçiriyoruz geçen hafta ilk tedavimin olumsuz olduğunu öğrendim günlerce ağladım şimdi yeniden tedaviye başladım ve içimde yeniden bi umut var arkadaşım kazayla hamile kalmış delirmemek elde değil ama bizimde kaderimizde bu varmışKızlar sanırım daha fazla umut etmek anlamsız akşam çok ağrım oldu hastaneye gittik eşim bi kan testinde baktıralım dedi hevesli hevesli geç saatti verdik kan geldik eşim bakmış sonuca söylememiş ben baktım sonra 1.20 negatif yazıyordu adetimede 2 gün var sanırım bu saatten sonra artık bişey çıkmaz ben klomen hikayesinin sonuna geldim Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
Cnım beklemdeym ama belirtm yok goguste bisiler olurdu olsaydı ins wardır ama hc belirtm yok hcSağol cnm bnm inş birbirimize bundan da Güzel haberler veririz. Sen de Son durum ne cnm
herkeste göğüs değişikliği ağrısı oluyor mu acaba ? olmaması ihtimali olmaz mı?Cnım beklemdeym ama belirtm yok goguste bisiler olurdu olsaydı ins wardır ama hc belirtm yok hc
Bence mutlaka olmali cnim ben ordan anlyrm 1 yıldr bakyrm yine tırt oz.meme ucu agrısi olckherkeste göğüs değişikliği ağrısı oluyor mu acaba ? olmaması ihtimali olmaz mı?