Klomen kullananlar

@ayfhran
canım senin 10. günü gittiğinde durumun neydi sonraki gittiğinde mi büyümüştü yumoşlar
Canım ben 10.gün gittim yoktu 12.gün gittim 16 mm diniki gün sonrada çatladı şuan adetime 3 gün kaldı bakalım inşaallah hayırlı güzel haberler hepimize

Canım ben 10.gün gittim yoktu 12.gün gittim 16 mm diniki gün sonrada çatladı şuan adetime 3 gün kaldı bakalım inşaallah hayırlı güzel haberler hepimize
İnş canım gönlünce olsun her şey ya ben 10.gün gittim 10 mm di sonra doktor un dengesiz ligi yüzünden gitmedim tedavi yarim kaldı direk tüp bebek yap falan dedi sinirlendim gitmedim ona bu ay boşa gitti onumuzdeki ay başka bir dok gidicem benim adet günüm yarın acaba benimki de sonradan büyümüş mu dur diyorum kendi kendime

Ay ben dün doktoruna gittim iki tane yumurta varmış sağda ve Solda ikiside çok güzel büyümüş ignesinden vurmak mi vurmasakmi dedi garantiye alalım dedi inşallah olur bu ay bakalım 36 sonra ilişki 3 gün boyunca sonraları gün aşırı dedi insaAlllaaaaaaaaaah olur hayırlısı ile

gaz sancın falan var mı . bende klomen kullandım bitti doktor çatlatma iğnesine gerek duymadı. adetime 8 gün var ve akıntım,gazım, ara ara kasık ağrım oluyor

Büyümüştür tabikiii 10.gün erken gerah tut gönlünü yumurta var sağlıklı anne adayı var ne tüp bebeği onson çare hiç umutsuzlanma doktor içtenliği güvenirliliği çok önemli bu dönemde hiç sıkma canını
C cisilinci benimde adetime 2 günüm kaldı ama bir haftadır hatta daha fazladır kasık ve bel ağrım sürekli gazım varmış şişkinliği rahatsızlığı var ama sanki bugün artık adet sancılarım başladı bakalım hayırlısı

tamam canım doktorlr kişinin durumuna göre ilerliyor merak etme sen içi ilacını şifa olsun doktordan sonra yaz buraya inş gönlüne göre olur
Cnm şimdi çıktım doktordan yumurtalardan bir tanesi istenilen boyuta gelmiş 20 mm olmuş ben bilemedim ama doktor çok Güzel dedi çatlatma iğnesini ben demeden verdi çok şükür öğleden sonra vurulacam. Bakalım hayırlısı artık inş tutar bu kez Allahın izniyle

çok sevindim canım 20 mm çok iyi rabbim gönlüne göre versin inş

Bend merak edrm yaz hemen buraya cnım guzel haberlerle gelrsn inş tatlım.
Cnm şimdi çıktım doktordan yumurtalardan bir tanesi istenilen boyuta gelmiş 20 mm olmuş ben bilemedim ama doktor çok Güzel dedi çatlatma iğnesini ben demeden verdi çok şükür öğleden sonra vurulacam. Bakalımhayırlısı artık inş tutar bu kez Allahın izniyle

bugün adet günüm hiçbir belirtim yok daha doğrusu ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi hiç bişey hisetmiyorum polikistik over var arada günüm geçer gerçi ama

ayfrhan bende bel ağrısı falan yok ama adet ügünü yaklaştığındada gaz olabiliyor ya üşütme veya ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorum fazla ümitlenmek istemediğim için

Hep aynı duygular kızlar inşallah bu ay seviniriz ama bugün çok karnım belim ağrıyor bu gaz şişkinliği gibi şişkinliğim ilk çok hevesliydim ama bikaçgündür hazırlıyorum kendimi adete ne kadar hazırlasamda olursam büyük yıkıntı o bi kesin :) C cisilinci asya_01

açlık hissin ve wc gitme sıklığın nasıl çoğalma var mı

açlık hissin ve wc gitme sıklığın nasıl çoğalma var mı
Evet erkenden acıkıyorum sabah ki öğlenlere kadar uyuyan insandım şimdi de sabah yediğim gibi uykum geliyor şuan içim uyuyor mesela :) tuvalete de sık gidiyorum ama çokta su içiyorum piskolojik olarak belirtilerden etkilenmekten de korkuyorum inşallahhh inşallahhh aminnn belirtileree :)

bende psikolojik olabilir diye düşünüyorum. uyku durumum çok yok ama sabahtan öğlene kadar 5 defa hemen hemen wc gidiyorum. yemek dersen öyle karnım gurulduyor hemen :)

bende psikolojik olabilir diye düşünüyorum. uyku durumum çok yok ama sabahtan öğlene kadar 5 defa hemen hemen wc gidiyorum. yemek dersen öyle karnım gurulduyor hemen :)
İnşallahh güzel haberlerr dualarımız bizim adımıza edilen dualar kabul olur inşallahh 2 günsonra adet günüm sabredicem yapmıcam test falan adet olursam zaten gerek kalmayacak

İnşallahh güzel haberlerr dualarımız bizim adımıza edilen dualar kabul olur inşallahh 2 günsonra adet günüm sabredicem yapmıcam test falan adet olursam zaten gerek kalmayacak
inş hamilesindir hatta hamileyizdir canım. ben bu ay dayanamıcam sanırım cuma doktora gidicem çatlayıp çatlamadığına bakacak sonra hemen test alıcam :)

inş hamilesindir hatta hamileyizdir canım. ben bu ay dayanamıcam sanırım cuma doktora gidicem çatlayıp çatlamadığına bakacak sonra hemen test alıcam :)
Benimde çatladığında gitmiştim ama test yaptım önceki günlerdr negatif çıktı idrar testinde çıkmayabiliyormuş ama adettir heralde bilmiyorum beynim bi milyon :))) aminn inşallah hamileyizdirr bayramlar hürmetinee

çatlamıştı dimi yumurta büyüklüğün ne kadardı

çatlamıştı dimi yumurta büyüklüğün ne kadardı
Evet canım 16 mm di en son 3 gün sonra gittim çatlamış ama bıgün değil dün 20 mmde çatlamış herşey gayet yolunda demişti bugün çok şiddetli bel ağrım var bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…