Klomen kullananlar

canım bidahaki ay yine içersin bişey olmaz :) kaçıncı ayın klomenle_

Üzülme canımcım kader arkadaşım :) bende iki gündür ağla ağla mafoldum daha adet olmadım bide kırmızıları görünce ağlama seramonisi :)
acayip duygusallaştım..noldu bana anlamadım...tam günümda adet olduğum için aslında sevinmem lazım...bilemedim yani...hayırlısı tatlım ya...
canım bidahaki ay yine içersin bişey olmaz :) kaçıncı ayın klomenle_
daha ilk defa kullandım...5 sene önce kızıma klomenle hamile kalmıştım canım...bu ay ilk defa kullandım ama..hayırlısı bakalım...

psikolojiktir diye düşünüyorum zaten ama yinede insanda bi düşünce oluyo
inş psikolojik değildir cnm ya inş. benim de aksine cnm hiç bişey istemio bugün iğneden mi nedir bi de az önce çok kötü oldum mide bulantısından şimdi baktım nete iğnenin etken maddesi hcg hormonuymuş yani hamilelik hormonu :) e dedim normal o zaman resmen şuan hamile gibiyim iğneden dolayı :)

Üzülme canımcım kader arkadaşım :) bende iki gündür ağla ağla mafoldum daha adet olmadım bide kırmızıları görünce ağlama seramonisi :)
Kızlar bende olmayınca günlerce ağladım ama tedaviye yeniden başladım ve içimde yeniden bi umut var yeniden aynı heyecanla bekliyorum

arkadaşlar bn iki gün önce çatlatma iğnesi olmuştum iğneyi vurulduğum gece ve dün ilişkimiz oldu sizce bugün de ilişki olmalı mı kararsız kaldım doktoru dinlersem iki güne bir dedi o ama kaçırmak da istemiyorum bilemedim şimdi

birazdaha sabır canım :) umarın diğer ay hamiş kalırssın benim 5. ay içişim sadece 1 ayım kaldı sonra olmazsa artık çareleri buyuk işlerde arıycaz iğne tüp filan

canım bana kalırsa gün aşırı yap çünkü dedğin gibi kaçırmak senin bir ayına malolur benimde doktorum 2 güne bir diyor ama bayram tatili girdiğinde geçen ay her gün yapın bayram boyunca dedi hergün boş geçmedik .

Valla benimkinin gönlünü edemedim olmadı ilişki bu gece biraz kendime geleyim diyor :) hayırlısı artık arkadaşım iki gün üst üste denedik inş tutmuştur şimdiye kadar

bizimkide tutcakmı acaba ya 3 gün ilişk oldu üst üste bi gün ara verdik yoruldum artık hap almaktan şişkinlik yapıyor zaten olmazsa aşılama yapacak doktor inş kendiliğinden oluveriri inşallah

arkadaşlar benim 4. günüm iğne olalı bugün kasıklarım çok şiş ve gergin karnım davul gibi oldu . dün gece sol tarafda batma tarzı ağrı vardı şimdi hafiften sağda da var benim yumurta yanlış hatırlamıosam soldaydı peki bu sağdaki ne o zaman korkuyorum Allah korusun kist mi oldu ki iğne olan arkadaşlar sizde böyle şeyler yaşamış mıydınız?

iğneden olabilir mi bilmiyorum ama benimde yumurtalarım sol daydı. doktora tek bir tarafta mı ağrı olur dedim her iki taraftada olabilir demişti

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim bi sorum olacak size. klomenim biteli 2 gün oldu yarın yumurta büyümüşmü kontrole gidicem fakat 2 gündür göbek çevremde ve kasıklarımda şiddetli sancım oluyo normal mi sizde de böyle olmuşmuydu kıvranıyorum sancı tutunca

çok şiddetli olmamakla beraber bende de hafiften sancı olmuştu cnm ama senin dediğin kadar değildir tabi bünyeden bünyeye değişir yumurtalar gelişio ya ondan

iğneden olabilir mi bilmiyorum ama benimde yumurtalarım sol daydı. doktora tek bir tarafta mı ağrı olur dedim her iki taraftada olabilir demişti
peki şişkinlik ve dolgunluk normal mi cnm şimdiden hamile gibiyim :) sen iğne oldun mu cnm? böle şeyler yaşadın mı hiç ? korkyorum ya kist falan olur die bi de şunuı merak ediyorum benim 5 yumurtam vardı ama biri iyi gelişti şimdi ben bu ay hamile kalırsam öteki yumurtalar ne olacak acaba kiste mi dönüşüo yani hem bebek hem kist bir arada olur mu ?

2gn çok şişkinliğim oldu benim iğne olmadım. yumurtalarım iyi geliştiği için bendede 5tane falan vardı büyüklerden hatta biri 23-diğeri 19 mm di ondan çatlamak üzere diye vurmadı doktor. ama diğer yumurtalar nasıl vücuttan gider hiç bir fikrim yok. hiçte aklıma gelmemişti açıkcası. ama ben cumartesi doktora gidicem çatlayıp çatlamadığına bakacak o zaman sorarım :)

valla sor cnm ya iyi olr aklıma takıldı çünkü çatlamyan yumurta kist olabiliomuş die okumuştum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…