- 13 Mayıs 2014
- 130
- 87
Benimde sağ kasığımda ağrılarım oluyor ara ara vuruyor aman Allahım bekleyen şuradaki herkese güzel haber inşallahhhayır olsun inş rüyalarımız gerçek olsun aminnn. bu arada benim bugün sağ kasığımda ağrım çoğaldı epey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sağ kasığımda ağrılarım oluyor ara ara vuruyor aman Allahım bekleyen şuradaki herkese güzel haber inşallahhhayır olsun inş rüyalarımız gerçek olsun aminnn. bu arada benim bugün sağ kasığımda ağrım çoğaldı epey
amin inş resmen vücudumuzdaki ağrılara sevinir olduk :)Benimde sağ kasığımda ağrılarım oluyor ara ara vuruyor aman Allahım bekleyen şuradaki herkese güzel haber inşallahh
Kesinnlikleee :))))amin inş resmen vücudumuzdaki ağrılara sevinir olduk :)
Bende aynı durumdayım...Selamın aleykum canlar memleketin bu zor günlerinde Rabbim askerimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.. Benim bugün adet günüm ama hiçbir adet belirtisi yok geçen ay 9unda tarlusal adet söktürücüyle olmuştum bu ayda 9unda bugün için bekledim ama telefondaki takvim daha 8 gün var gösteriyor demek adeti görene kadar insan umut ediyor hiç bu kadar belirti yaşamamıştım çünkü
Canım aynı ağrıları bende yaşadım ama neler oldu bilmiyorum tabi çatlatma iğnesi olmadım ben kendi çatladığı için benimde umudum döllenme sancısı inşallah seninde öyledir herşey gönlünce olsun :)Yokmu cevap verecek arkadas meraktan catliycam ( cok agrim var benim
İnş cnm gerçek olur rüyalarımız Allahın izniyle. Bu arada benim iki gün oldu iğne olalı çok ağrım yok ama bazen batma girio sanki Sol kasığıma bi de sanki kalp atışı gibi hatta daha kuvvetli bişey oluyo yeni çatlıo olabilir mi ya?hayır olsun inş rüyalarımız gerçek olsun aminnn. bu arada benim bugün sağ kasığımda ağrım çoğaldı epey
olabilir canım. benim arkadaşım o şekilde kalp atışı gibi bişi hissetmişti. ve o ara hamileymiş ondan olmuş meğerİnş cnm gerçek olur rüyalarımız Allahın izniyle. Bu arada benim iki gün oldu iğne olalı çok ağrım yok ama bazen batma girio sanki Sol kasığıma bi de sanki kalp atışı gibi hatta daha kuvvetli bişey oluyo yeni çatlıo olabilir mi ya?
yok cnm ya benimkisi ondan değildir daha yeni iğne oldum iki gün oluyo bence yeni çatlıodurolabilir canım. benim arkadaşım o şekilde kalp atışı gibi bişi hissetmişti. ve o ara hamileymiş ondan olmuş meğer
o da bi gelişme acaba benim çatladı mı daha cumaya çok varyok cnm ya benimkisi ondan değildir daha yeni iğne oldum iki gün oluyo bence yeni çatlıodur
sen iğne vurulmadın mı cnmo da bi gelişme acaba benim çatladı mı daha cumaya çok var
yok canım vululmadı o gün yumurta büyüklüğü çok idealdi doktor çatlamak üzere zaten çatlayabilir dedi. bakalım bu ay çatlamazsa bir sonraki ay iğne vurulur. klomeni ilk denememdi benimsen iğne vurulmadın mı cnm
inş gerek kalmaz cnm bi daha kullanmamıza bnm de ilk klomen denemem bu ayyok canım vululmadı o gün yumurta büyüklüğü çok idealdi doktor çatlamak üzere zaten çatlayabilir dedi. bakalım bu ay çatlamazsa bir sonraki ay iğne vurulur. klomeni ilk denememdi benim
inş bi yanım umutlu bi yanım değil. 6gün kaldı adetime korkuyorum da pek bi belirti de hissetmiyorm. tamam bu belirti dediğim herşey bitiyor. sabah ağrım vardı şimdi yok bu da beni ümitsizliğe düşürüyoinş gerek kalmaz cnm bi daha kullanmamıza bnm de ilk klomen denemem bu ay
cnm bu belirti dediğin şeyler zaten kişiden kişiye değişio ve gnelde adet gecikmesiyle başlıo die biliorum şimdiden belirti yok die üzme kendiniinş bi yanım umutlu bi yanım değil. 6gün kaldı adetime korkuyorum da pek bi belirti de hissetmiyorm. tamam bu belirti dediğim herşey bitiyor. sabah ağrım vardı şimdi yok bu da beni ümitsizliğe düşürüyo
ama birazcık ağrım olsun bari de bende olmuştur diyebileyim. klomeni ilk kullandığımda doktora gittiğimde hep ya yumurtam büyümediyse korkum vardı. çok şükür büyümüş hemde 2 tane şimdide çatlamamışsa korkusucnm bu belirti dediğin şeyler zaten kişiden kişiye değişio ve gnelde adet gecikmesiyle başlıo die biliorum şimdiden belirti yok die üzme kendini
belirti olmaması normal dimi. aşerme ne zaman başlar acaba. bugün canım bişi istiyo çokça psikolojik heralde :)cnm bu belirti dediğin şeyler zaten kişiden kişiye değişio ve gnelde adet gecikmesiyle başlıo die biliorum şimdiden belirti yok die üzme kendini
Üzülme canımcım kader arkadaşım :) bende iki gündür ağla ağla mafoldum daha adet olmadım bide kırmızıları görünce ağlama seramonisi :)bu ay klomen bana uğurlu gelmedi...kızımdan sonra ilk defa klomen kullanmış ve çatlama iğnesi olmuştum...bu ayda olmadı...az önce regl oldum galiba...bakalım akşam devamı gelecekmi?yoksa yerleşme kanaması gibimi oldu anlamadım bir türlü...sabah test yaptım negatif çıkmıştı...