inş devam etmenin faydasını görürüm cnm yumurtalar istenen boyuta gelir inş. çatlatma iğnesini biz kendimiz istesek de oluyo mu yoksa doktor mu karar veriyor cnm?Devam Eden dr lar var canım rahat ol o konuda
Banada gun 1 kez werdi cnim adtn 3.gunuArkadaşlar merhaba 2 buçuk yıllık evliyim bir yıl önce dış gebelik geçirdim 6 ay korunmanın ardından denemelere devam ettik ama hamile kalamadım maalesef . yaz tatilinde memleketteydim annem kendi doktoruna götürmek istedi çocuk tedavisi için doktor yumurtalıklarımın zayıf olduğunu söyledi ve klomen verdi adetin 3. günü başlaım ama günde bir kez ve 5 gün. Dün adetin 13. günü idi ve kontrole gittim 5 yumurtanın olduğunu fakat yeterince büyümediğini söledi en büyüğü 13 mm miş. klomeni nasıl kullandığımı sordu ve diğer doktora kızdı günde bir defa olur muymuş zatn en düşük dozu günde ili kezdir dedi ve 3 gün daha günde iki kez kullanmaya devam etmemi söyledi.pazartesi sabah kontrol var yine. Sizlere sorum şu adetin 13. gününden sonra ilaca devam ettirmesi mantıklı mı yani hala yumurtaların gelişme ihtimali olur mu ? cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar. Rabbim tez zamanda benim gibi tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inş...
Not: Dört dörtlük PCO luyum.
Bende öyle içtim de yeterli olmamış galiba bi de doktor sinirlendi öyle içilir mi hiç diye Bilemedim şimdi bi daha başladım üç gün günde iki kez alıcam ilacı bakalım pazartesi sabah kontrol var yine hakkımızda hayırlısı artık. Senin bitti mi cnm klomen kullanımı?Banada gun 1 kez werdi cnim adtn 3.gunu
Bitti cnim 11.gun 20 mm iki yumurtam wardi o gun igne oldm 8 gun war adte ama tutmadı galiba hc bi his yok meme d hassasyt flan hç yok dgr ay yine icecm ilk klomen bi taneyle deneniyor ama cnim benim ilktiBende öyle içtim de yeterli olmamış galiba bi de doktor sinirlendi öyle içilir mi hiç diye Bilemedim şimdi bi daha başladım üç gün günde iki kez alıcam ilacı bakalım pazartesi sabah kontrol var yine hakkımızda hayırlısı artık. Senin bitti mi cnm klomen kullanımı?
Bitti cnim 11.gun 20 mm iki yumurtam wardi o gun igne oldm 8 gun war adte ama tutmadı galiba hc bi his yok meme d hassasyt flan hç yok dgr ay yine icecm ilk klomen bi taneyle deneniyor ama cnim benim ilktiBende öyle içtim de yeterli olmamış galiba bi de doktor sinirlendi öyle içilir mi hiç diye Bilemedim şimdi bi daha başladım üç gün günde iki kez alıcam ilacı bakalım pazartesi sabah kontrol var yine hakkımızda hayırlısı artık. Senin bitti mi cnm klomen kullanımı?
Az kalmış o zaman seninki cnm kötü düşünme hiç illa hemen belirti gösterecek diye bişey yok ki adet olmayana kadar kötü düşünme sen hakkında hayırlısı olsun cnm. Bu arada doktor çatlatma iğnesini vurdursun istiyorum sence o söylemezse eğer ben kendim istesem olur mu ki?Bitti cnim 11.gun 20 mm iki yumurtam wardi o gun igne oldm 8 gun war adte ama tutmadı galiba hc bi his yok meme d hassasyt flan hç yok dgr ay yine icecm ilk klomen bi taneyle deneniyor ama cnim benim ilkti
Aynen iste yok dese d zorla yumurtan 19 20 mm olursa ama buyumezse dgr ay 3.gun 2 klomen iç suan kcnci gunAz kalmış o zaman seninki cnm kötü düşünme hiç illa hemen belirti gösterecek diye bişey yok ki adet olmayana kadar kötü düşünme sen hakkında hayırlısı olsun cnm. Bu arada doktor çatlatma iğnesini vurdursun istiyorum sence o söylemezse eğer ben kendim istesem olur mu ki?
şuan adetimin 15. günü .adetin 3. günü başladım ilacı 5 gün tek doz alınca büyümemiş . adetin 13. günü yumurta takibine gittim doktor büyümemiş 3 gün daha ilaca devam et günde iki doz dedi bugün de içim yarın yine kontrol var yani yarın adetin 16. günü olcakAynen iste yok dese d zorla yumurtan 19 20 mm olursa ama buyumezse dgr ay 3.gun 2 klomen iç suan kcnci gun
amin cnm inş hepimizin gönlündekini verir Rabbim . yazarım ben doktordan gelince inş hayal kırıklığına uğramadan gelirimtamam canım doktorlr kişinin durumuna göre ilerliyor merak etme sen içi ilacını şifa olsun doktordan sonra yaz buraya inş gönlüne göre olur
inş canım çok sağol gerçekten burası farklı bir ortam çok yakınının bile anlayamadığı şeyleri hiç tanımadığın arkadaş hemen anlıo sakinleştiriyo insanıinş güzel haberler vericeksin canım iyi düşünelim ki iyi olsun
inş canım çok sağol gerçekten burası farklı bir ortam çok yakınının bile anlayamadığı şeyleri hiç tanımadığın arkadaş hemen anlıo sakinleştiriyo insanı
Bend merak edrm yaz hemen buraya cnım guzel haberlerle gelrsn inş tatlım.şuan adetimin 15. günü .adetin 3. günü başladım ilacı 5 gün tek doz alınca büyümemiş . adetin 13. günü yumurta takibine gittim doktor büyümemiş 3 gün daha ilaca devam et günde iki doz dedi bugün de içim yarın yine kontrol var yani yarın adetin 16. günü olcak
İnş cnm bnm hepimiz en yakın zamanda buraya kocaman HAMİLEYİMMM yazarız :)Bend merak edrm yaz hemen buraya cnım guzel haberlerle gelrsn inş tatlım.
@ayfhran9unda kopacak dananın kuyruğu bakalım