Her ay umutlanp tamam bu sefr oldu diyp haksız cikmaktan yoruldm be canim oglun kac aylik denemedn snra oldu canim.Öyle düşünme normal zamana göre sansın 2 kat.belki beklenen ay bu aydır.benim oglum aşılama yapılacak olan kendılıgınden oldu doktor bile sok oldu.
bende sıkıldım artık doktora gitmekten gidiyorum hep elim boş demekki vakti varmış dahaHayırlısı olsun canım bende yine hastanedeyim yeniden başlıcaz tedaviye bakalım bu sefer ne olacak of
Canım sordum da yeterli gelir riske atamayiz birden buyuyebilir dedi iki mi icsem ya bilemedim 2 taneyle 1 tane yumurta zor büyüdü2 TANEDEN 1 E DÜŞÜRMESİ NORMAL DEĞİL BELKİ ÇOK YUMURTAN VARDIR YUMURTANI ÇOK ÇOĞALTMIŞTIR ONDAN DİĞER AY 1 TANE İÇ DEMİŞTİR AMA KEŞKE SORSAYDIN YA DA BAŞKA BİR DR GİT VAKİT KAYBETMEDEN CANIM
Aynen canım ins o vakit erken bi zamandır yoğun stresten saç egzamasi olmusum doktor ne yaptın boyle kendine dedi bende bilmiyorum dedimbende sıkıldım artık doktora gitmekten gidiyorum hep elim boş demekki vakti varmış daha
Bilemedim ki bişey olur mu bi de adetin 2.günü başlattı oda bi tuhaftı zaten bugun 1 tane ictim yarindan itibaren 2 icsem olur muKesinlikle haklısın ve bence 1 tane yerine 2 tane iç.ben 1 tane içtim olmadı ıkı tane içtim olmadı 3 te oldu.oglusum.simdi ikinci icin yine 3 içeçektim doktor 2 verdi ve tabiki yumurta olmadı.Simdi diyorum keske 3 içseydim
hayır canım bugün bitane yarın 2 tane içme o zaman bir tane ilacı unutmuş içmemişsin gibi olur . sen bu ayda dr dediği gibi 1 tane iç bakalım yumurtlama döneminde belli olur . yine 1 tane vermeside tehlikeli değil enazından . ama adetin 2 günü ben ilk defa duydum kaç tane dr gittm 3. günü ya da 5. günü başlatıyor ..Bilemedim ki bişey olur mu bi de adetin 2.günü başlattı oda bi tuhaftı zaten bugun 1 tane ictim yarindan itibaren 2 icsem olur mu
4.ayda oldu ama ilk 3 ay zaten yumurtam hiç oluşmadı.klomen her ay bir tane arttırarak içiyoz ya ben ilk ay içmedim sonra 1 sonra 2 en son3 te oglusum geldi.ondada 21mm olmustu doktor cok buyumus kist olmus bu ay olmaz dedi ama oldu cok şükür simdi 5 yasında.sürekli kardeş alın bana diyorHer ay umutlanp tamam bu sefr oldu diyp haksız cikmaktan yoruldm be canim oglun kac aylik denemedn snra oldu canim.
Sen bu ay 1 tane iç bence ama yannda incir kürü falanda yap desteklesin ben cok faydasını gördümBilemedim ki bişey olur mu bi de adetin 2.günü başlattı oda bi tuhaftı zaten bugun 1 tane ictim yarindan itibaren 2 icsem olur mu
Ayy cok hoş keske alınsa :) buyutmussn epey allah bagslasın cnım4.ayda oldu ama ilk 3 ay zaten yumurtam hiç oluşmadı.klomen her ay bir tane arttırarak içiyoz ya ben ilk ay içmedim sonra 1 sonra 2 en son3 te oglusum geldi.ondada 21mm olmustu doktor cok buyumus kist olmus bu ay olmaz dedi ama oldu cok şükür simdi 5 yasında.sürekli kardeş alın bana diyor
Icelim bakalım ne olacak bende hic duymadım 2.gün başlayanhayır canım bugün bitane yarın 2 tane içme o zaman bir tane ilacı unutmuş içmemişsin gibi olur . sen bu ayda dr dediği gibi 1 tane iç bakalım yumurtlama döneminde belli olur . yine 1 tane vermeside tehlikeli değil enazından . ama adetin 2 günü ben ilk defa duydum kaç tane dr gittm 3. günü ya da 5. günü başlatıyor ..
Corek otu bal tarçın yapıyorum bide yakı yapiliyomus onu denicem bakalımSen bu ay 1 tane iç bence ama yannda incir kürü falanda yap desteklesin ben cok faydasını gördüm
Yapamadım ya.. Yarın sabah inşallah yapacam canım..sabah benimde karnım ağrıdı sonra kesildi... Bakalım hayırlısı...LeYLa_21 canım günaydın test yaptın mı merak ettim karnım çok ağrıyor bugün
Ayfercim şu etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz canım ya..banada öğret tatlım ya...LeYLa_21 canım günaydın test yaptın mı merak ettim karnım çok ağrıyor bugün
Canımm @ yapıyorsun sonra mesela kimin adıyla başlayacaksanAyfercim şu etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz canım ya..banada öğret tatlım ya...
Hayırlısı olsun canım ya... Kısmetse olacak inşallah... Biz ne desek boş.... Rahat ol boşver.. Ben zaten bu ay olmazsa 2 ay ara verecem.eşimle öyle karar aldık.Hayırlısı bakalım canım..Canımm @ yapıyorsun sonra mesela kimin adıyla başlayacaksanayfrhan yazmaya başlarken kişileri sıralıyor zaten sana.. Hadi hayırlısı bende beklicem 9una kadar adet olursam zaten yapmamada gerek kalmcak adet sancısı gibi ağtım var alt karnımda