Klomen kullananlar

Öyle düşünme normal zamana göre sansın 2 kat.belki beklenen ay bu aydır.benim oglum aşılama yapılacak olan kendılıgınden oldu doktor bile sok oldu.
Her ay umutlanp tamam bu sefr oldu diyp haksız cikmaktan yoruldm be canim oglun kac aylik denemedn snra oldu canim.

2 TANEDEN 1 E DÜŞÜRMESİ NORMAL DEĞİL BELKİ ÇOK YUMURTAN VARDIR YUMURTANI ÇOK ÇOĞALTMIŞTIR ONDAN DİĞER AY 1 TANE İÇ DEMİŞTİR AMA KEŞKE SORSAYDIN YA DA BAŞKA BİR DR GİT VAKİT KAYBETMEDEN CANIM
Canım sordum da yeterli gelir riske atamayiz birden buyuyebilir dedi iki mi icsem ya bilemedim 2 taneyle 1 tane yumurta zor büyüdü

Kesinlikle haklısın ve bence 1 tane yerine 2 tane iç.ben 1 tane içtim olmadı ıkı tane içtim olmadı 3 te oldu.oglusum.simdi ikinci icin yine 3 içeçektim doktor 2 verdi ve tabiki yumurta olmadı.Simdi diyorum keske 3 içseydim
Bilemedim ki bişey olur mu bi de adetin 2.günü başlattı oda bi tuhaftı zaten bugun 1 tane ictim yarindan itibaren 2 icsem olur mu

Bilemedim ki bişey olur mu bi de adetin 2.günü başlattı oda bi tuhaftı zaten bugun 1 tane ictim yarindan itibaren 2 icsem olur mu
hayır canım bugün bitane yarın 2 tane içme o zaman bir tane ilacı unutmuş içmemişsin gibi olur . sen bu ayda dr dediği gibi 1 tane iç bakalım yumurtlama döneminde belli olur . yine 1 tane vermeside tehlikeli değil enazından . ama adetin 2 günü ben ilk defa duydum kaç tane dr gittm 3. günü ya da 5. günü başlatıyor ..

Her ay umutlanp tamam bu sefr oldu diyp haksız cikmaktan yoruldm be canim oglun kac aylik denemedn snra oldu canim.
4.ayda oldu ama ilk 3 ay zaten yumurtam hiç oluşmadı.klomen her ay bir tane arttırarak içiyoz ya ben ilk ay içmedim sonra 1 sonra 2 en son3 te oglusum geldi.ondada 21mm olmustu doktor cok buyumus kist olmus bu ay olmaz dedi ama oldu cok şükür simdi 5 yasında.sürekli kardeş alın bana diyor

4.ayda oldu ama ilk 3 ay zaten yumurtam hiç oluşmadı.klomen her ay bir tane arttırarak içiyoz ya ben ilk ay içmedim sonra 1 sonra 2 en son3 te oglusum geldi.ondada 21mm olmustu doktor cok buyumus kist olmus bu ay olmaz dedi ama oldu cok şükür simdi 5 yasında.sürekli kardeş alın bana diyor
Ayy cok hoş keske alınsa :) buyutmussn epey allah bagslasın cnım

hayır canım bugün bitane yarın 2 tane içme o zaman bir tane ilacı unutmuş içmemişsin gibi olur . sen bu ayda dr dediği gibi 1 tane iç bakalım yumurtlama döneminde belli olur . yine 1 tane vermeside tehlikeli değil enazından . ama adetin 2 günü ben ilk defa duydum kaç tane dr gittm 3. günü ya da 5. günü başlatıyor ..
Icelim bakalım ne olacak bende hic duymadım 2.gün başlayan

kızlar adetim gecikti 2 gün hemen hemen,3 -4 gibi oluyorum , test yaptım bu sabah negatif :KK43: :KK43: ayın 2 sinde adet olcakmışım gibi ağrıdı karnım sonra geçti şuan hiçbişeyim yok hastalanmama dair . 5 liralık test aldım doğru çıkıyomu o testler ? pazartesiye olmazsa kan vercem zaten .

canım idrar testleri pek sağlıklı değil zaten ya benim yengem gece saat 11 gibi yapmıştı çıkmamıştı sonra hemen sabahına saat 10 gibi yaptı çıkmıştı yiğenim şimdi 7 yaşında sen pazartesine kadar olmassan kan testi ver canını sıkma

Ayfercim şu etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz canım ya..banada öğret tatlım ya...
Canımm @ yapıyorsun sonra mesela kimin adıyla başlayacaksan ayfrhan ayfrhan yazmaya başlarken kişileri sıralıyor zaten sana.. Hadi hayırlısı bende beklicem 9una kadar adet olursam zaten yapmamada gerek kalmcak adet sancısı gibi ağtım var alt karnımda

Canımm @ yapıyorsun sonra mesela kimin adıyla başlayacaksan ayfrhan ayfrhan yazmaya başlarken kişileri sıralıyor zaten sana.. Hadi hayırlısı bende beklicem 9una kadar adet olursam zaten yapmamada gerek kalmcak adet sancısı gibi ağtım var alt karnımda
Hayırlısı olsun canım ya... Kısmetse olacak inşallah... Biz ne desek boş.... Rahat ol boşver.. Ben zaten bu ay olmazsa 2 ay ara verecem.eşimle öyle karar aldık.Hayırlısı bakalım canım..

X