Klomen kullananlar

ya ben evleneli 2 yıl oluyor karşı komşum hamileydi doğurdu . bugün baktım gene hamile karnı burnuna gelmiş nerdeyse .. :) ama bebeği olmayan arkadaşlarımda çok ..kızlar üzülmeyin boşver cidden bu son zamanlarda hem erkekler hemde bayanlar aynı durumdan şikayetçi . çaresine bakıcaz mecbur :KK43:

ya ben evleneli 2 yıl oluyor karşı komşum hamileydi doğurdu . bugün baktım gene hamile karnı burnuna gelmiş nerdeyse .. :) ama bebeği olmayan arkadaşlarımda çok ..kızlar üzülmeyin boşver cidden bu son zamanlarda hem erkekler hemde bayanlar aynı durumdan şikayetçi . çaresine bakıcaz mecbur :KK43:
Bugün bende kızımın arkadaşının annesinin 6 aylık hamile olduğunu öğrendim... Çok moralim bozuldu.eşimin arkadaşının hanımı 2.ciyi doğurdu birkaç gün önce.... Bende dua ediyorum inşallah Rabbim kızıma sağlıklı bir kardeş gönderir hayırlısıyla.akşam kızımı parka çıkardım biraz iş çıkışı.. Arkadaşıyla konuşmasını duydum uzaktan. O kıza diyordu ki benim abim yok evde ben tekim diyor du büyük insan gibi... Bunları duyunca gelde çocuk isteme....

Selam kızlar nasıl geçti bugününuz gelişmesi olan var mı test yapan doktora giden ? :)
Sadece bu ay senin kadar şanslı olmak için dua ediyorum canım... Sen de bizlere dua et canım zira hamişlerin duası kabul olurmuş...

benim adet ağrım var bu gece kesin olurum zaten özel günümün tarihi . bu ayda boş geçti benim için :KK43: bende sabahtan beri bakınıyorum sayfa sessiz herkesin bi telaşı var tabi :)
Olsun canım.. Adet olabilmek de güzel... İnşallah öbür ay yüzün gülsün canım...
Kızlar test yaptırdım bhcg negatif çıktı <5 her zamanki sonuc beşten küçük... Sanırım adet olucam bugün gerçekten çok kötüyüm duygusal anlamda bitik bi haldeyim adetime 6 gün kaldı
Değerlerden çok fazla anlamıyorum ama canım biraz daha bekle derim.İnşallah bu ay olur olmazsada umutsuzluk yok canım......

Göğüslerim hiç acımıyordu göğüslerimde acıyor artık hemde öyle böyle değil ateş gibi damar damar valla deliricem düşünmekten ya istemiyorum düşünmek

Benim bugün göğüslerim sancıyor uçları acısa adet dicem ama baya sızlıyor yatarken bile şişkinlik karın hassaslığı hala devam idrar testi yaptım bu sabah yine negatif :) adetime saha 5 gün bar idrar için erken mi bilemedim de bilmiyorum karmakarışık durumdayım göğüslerimde sancı hiç yoktu

Göğüslerim hiç acımıyordu göğüslerimde acıyor artık hemde öyle böyle değil ateş gibi damar damar valla deliricem düşünmekten ya istemiyorum düşünmek
bende test yapmaya korkuyorum..göğüslerimde hiç ağrı sızı yok bu ay ya...:nazar::KK39:

Ins canım bişey sorucam ya geçen ay günde 2 tane klomen kullandım 1 tane yumurtam oldu bu sefer doktor değiştirdim günde 1 tane verdi anlamadım hiçbişey 2 tane icmeyle 1 olduysa ya simdi hiç yumurtam olmazsa
valla canım doktor bana 5 gün kullandırdı.1 tane az hakkaten ya...ilginç..doktoruna sorsaydın keşke...demekki bir tane bile etkili..vardır doktorun bir bildiği...

valla canım doktor bana 5 gün kullandırdı.1 tane az hakkaten ya...ilginç..doktoruna sorsaydın keşke...demekki bir tane bile etkili..vardır doktorun bir bildiği...
Cnım ben bu ay ilk kez kullandm adtn ucuncu gunu gunde 1 tane iki yumurtam oldu 19 ve 20 mm adtn 11.gunu bu boydaydı o gund ignemi oldm.

Ins canım bişey sorucam ya geçen ay günde 2 tane klomen kullandım 1 tane yumurtam oldu bu sefer doktor değiştirdim günde 1 tane verdi anlamadım hiçbişey 2 tane icmeyle 1 olduysa ya simdi hiç yumurtam olmazsa
2 TANEDEN 1 E DÜŞÜRMESİ NORMAL DEĞİL BELKİ ÇOK YUMURTAN VARDIR YUMURTANI ÇOK ÇOĞALTMIŞTIR ONDAN DİĞER AY 1 TANE İÇ DEMİŞTİR AMA KEŞKE SORSAYDIN YA DA BAŞKA BİR DR GİT VAKİT KAYBETMEDEN CANIM

Kesinlikle haklısın ve bence 1 tane yerine 2 tane iç.ben 1 tane içtim olmadı ıkı tane içtim olmadı 3 te oldu.oglusum.simdi ikinci icin yine 3 içeçektim doktor 2 verdi ve tabiki yumurta olmadı.Simdi diyorum keske 3 içseydim

Ay ins. Cok isterim tabi hayırlısı olsun ilactan önce d yumurtam bir tane oluyodu catliyodu ama hamile kalamadm hç 1 yil bitti o yuzdn buyuk umutlarm yok cok az bi beklentm war.
Öyle düşünme normal zamana göre sansın 2 kat.belki beklenen ay bu aydır.benim oglum aşılama yapılacak olan kendılıgınden oldu doktor bile sok oldu.

X