Cnm önemli olan iki güne bir ikiye katlaması hcg 9 ile hamileliğe başlayanları biliyorum hiç endişelenme ve aynı yerde Yaptığın sonuçları karşılaştır başka türlü kafa karışıklığı yapar çünkü her laboratuar sonucu farklı sonuç verirBiz dayanamadik ozel hastaneye gidip yaptirdik 136 cikti bu sefer. Yine de cok az sanki..
İnşAllah yenidir canım ya...kaçıncı günündesin sen test yaptın canim?[/QUOTE]OTE="fgnsml, post: 42439101, member: 448783"]Merhaba kizlar hcg 67 cikti cok dusuk dedi dr. Ya daha cok yenidir dedi ya da anormal gebeliktir dedi
İnşallah öyle olur cnm çok korkuyorum şu anda gerginim eşime de sürekli bagriyorum sonradan pisman oluyorumCnm önemli olan iki güne bir ikiye katlaması hcg 9 ile hamileliğe başlayanları biliyorum hiç endişelenme ve aynı yerde Yaptığın sonuçları karşılaştır başka türlü kafa karışıklığı yapar çünkü her laboratuar sonucu farklı sonuç verir
Cnm hiç stres yapma çatlatma iğnesini hangi gün vurulmuştun?İnşallah öyle olur cnm çok korkuyorum şu anda gerginim eşime de sürekli bagriyorum sonradan pisman oluyorum
12 agustosta cnmCnm hiç stres yapma çatlatma iğnesini hangi gün vurulmuştun?
Amladım cnm bence değer çok düşük değil sadece Sınırda inşallah yeterli artışı gösterir dediğim gibi hep aynı laboratuvar a ver sonucunu.be stres yapma12 agustosta cnm
Ya stresimi durduramiyorum oyle ki aksam ruyalarimda bile o kadar karisik seylerle ugrastim o kadar mutsuz stresliydim ki sabah ruh gibi kalktim yorgun argin. Ben bugunde belki gider veriririm hafta sonu cunku yine sehir disindayiz bidaha veremicem 3 4 gunAmladım cnm bence değer çok düşük değil sadece Sınırda inşallah yeterli artışı gösterir dediğim gibi hep aynı laboratuvar a ver sonucunu.be stres yapma
Arkadaşım hiç stres yapma bence gayet normal takma stres yapma mutluluğunu yaşa ne kadar düşünürsen takarsan o kadar zararın kendine bence herşey yolunda :) öperim :)Ya stresimi durduramiyorum oyle ki aksam ruyalarimda bile o kadar karisik seylerle ugrastim o kadar mutsuz stresliydim ki sabah ruh gibi kalktim yorgun argin. Ben bugunde belki gider veriririm hafta sonu cunku yine sehir disindayiz bidaha veremicem 3 4 gun
benim adet ağrım var bu gece kesin olurum zaten özel günümün tarihi . bu ayda boş geçti benim içinSelam kızlar nasıl geçti bugününuz gelişmesi olan var mı test yapan doktora giden ? :)
canım adetine daha 6 gün varmış dur bi tam adet günün olsun bi kaç gün geçsin hemen karamsar olmaKızlar test yaptırdım bhcg negatif çıktı <5 her zamanki sonuc beşten küçük... Sanırım adet olucam bugün gerçekten çok kötüyüm duygusal anlamda bitik bi haldeyim adetime 6 gün kaldı
evet kanda erken çıkıyor ama belki seninkisi daha tam gelişmemiştircanım adetine daha 6 gün varmış dur bi tam adet günün olsun bi kaç gün geçsin hemen karamsar olma
Bikaç birimde olsa yükselmez miydi karnımda ağrıyor bugün bilmiyorum o kdr herkesr umut veren ben kendimi teselli edemiyorm bu ay gerçekten çok umutluydumcanım adetine daha 6 gün varmış dur bi tam adet günün olsun bi kaç gün geçsin hemen karamsar olma
arkadaşım ha diyince olacak bişey değilki bu zamanla olcak bu ay tutmadı diğer ay şansınızı deniyceksiniz .benimde bu ay boş geçti malesef . ama moralleri yüksek tutmak gerek demekki gelecek vakti değil şimdi .Bikaç birimde olsa yükselmez miydi karnımda ağrıyor bugün bilmiyorum o kdr herkesr umut veren ben kendimi teselli edemiyorm bu ay gerçekten çok umutluydum
Bunu bend cok dusundm ve bktm etrafa millet ilk ayda bilemdn en gec 4 ayda hamile kalıyor.Kızlar ne zormuş bu işler ben anlamıyorum çevremde herkes çatır çatır doğuruyor onlar da mı aslında böyle şeylerden geçiyorlar önce valla merak ediyorum ne fark var