Klomen kullananlar

Ben de bu ay klomen kullanıyorum olmadı rahim filmi dedi Dr hadi Hayırlısı ilaca bugün başladım sabah akşam 5 gün bir de rahim Duvarı çok ince dedi östrofem verdi hadi Hayırlısı

Biz dayanamadik ozel hastaneye gidip yaptirdik 136 cikti bu sefer. Yine de cok az sanki..
Cnm önemli olan iki güne bir ikiye katlaması hcg 9 ile hamileliğe başlayanları biliyorum hiç endişelenme ve aynı yerde Yaptığın sonuçları karşılaştır başka türlü kafa karışıklığı yapar çünkü her laboratuar sonucu farklı sonuç verir

OTE="fgnsml, post: 42439101, member: 448783"]Merhaba kizlar hcg 67 cikti cok dusuk dedi dr. Ya daha cok yenidir dedi ya da anormal gebeliktir dedi
İnşAllah yenidir canım ya...kaçıncı günündesin sen test yaptın canim?[/QUOTE]
Bugün adet günüm benim cnm

İnşallah öyle olur cnm çok korkuyorum şu anda gerginim eşime de sürekli bagriyorum sonradan pisman oluyorum

Amladım cnm bence değer çok düşük değil sadece Sınırda inşallah yeterli artışı gösterir dediğim gibi hep aynı laboratuvar a ver sonucunu.be stres yapma
Ya stresimi durduramiyorum oyle ki aksam ruyalarimda bile o kadar karisik seylerle ugrastim o kadar mutsuz stresliydim ki sabah ruh gibi kalktim yorgun argin. Ben bugunde belki gider veriririm hafta sonu cunku yine sehir disindayiz bidaha veremicem 3 4 gun

Arkadaşım hiç stres yapma bence gayet normal takma stres yapma mutluluğunu yaşa ne kadar düşünürsen takarsan o kadar zararın kendine bence herşey yolunda :) öperim :)

bugün bendede yine kasıkmıdır karınmıdır nedir bilemediğim acayip ağrılarım vardı...güne böyle başladık işte...şuan daha iyiyim ama...dedim acaba adetmi geliyor bir yandan da korktum açıkcası...bu ay gerçekten hamile olmak istiyorum...ne zamandır eşim istiyordu ben istemiyordum..ama bu sefer niyeyse bende çok istiyorum....duygularım karışık yani...gecedende uykusuzum...kızım gece geç uyudu benide uyutmadı oyun oynayalım diye...sabahta öyle uykusuz işe geldim işte...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah....

Kızlar test yaptırdım bhcg negatif çıktı <5 her zamanki sonuc beşten küçük... Sanırım adet olucam bugün gerçekten çok kötüyüm duygusal anlamda bitik bi haldeyim adetime 6 gün kaldı

Kızlar test yaptırdım bhcg negatif çıktı <5 her zamanki sonuc beşten küçük... Sanırım adet olucam bugün gerçekten çok kötüyüm duygusal anlamda bitik bi haldeyim adetime 6 gün kaldı
canım adetine daha 6 gün varmış dur bi tam adet günün olsun bi kaç gün geçsin hemen karamsar olma

Bikaç birimde olsa yükselmez miydi karnımda ağrıyor bugün bilmiyorum o kdr herkesr umut veren ben kendimi teselli edemiyorm bu ay gerçekten çok umutluydum
arkadaşım ha diyince olacak bişey değilki bu zamanla olcak bu ay tutmadı diğer ay şansınızı deniyceksiniz .benimde bu ay boş geçti malesef . ama moralleri yüksek tutmak gerek demekki gelecek vakti değil şimdi .

Kızlar ne zormuş bu işler ben anlamıyorum çevremde herkes çatır çatır doğuruyor onlar da mı aslında böyle şeylerden geçiyorlar önce valla merak ediyorum ne fark var

Kızlar ne zormuş bu işler ben anlamıyorum çevremde herkes çatır çatır doğuruyor onlar da mı aslında böyle şeylerden geçiyorlar önce valla merak ediyorum ne fark var
Bunu bend cok dusundm ve bktm etrafa millet ilk ayda bilemdn en gec 4 ayda hamile kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…