Klomen kullananlar

kan testi ne zamna yaptırcaksın canım ..

arkadaşlar sabahtan beri başım dönüyor (2 saattir)elimdeki şeyleri yere düşürüyorum bi tuhafım ..ve 3 gündür gece yarısı miğdem bulanıyor.bu ay klomen içmedim eylül 7 de içmeye başlıycam tekrar . hamile olabilirmiyim acaba .. ama gögüslerimde bi hassasiyet yok ,kasığım hafif sancıyor .adet olcam ayın 4 ünde inşsllsh olmam :)

Insallah olmazsin tatlim ya olmazsan sen de cumartesi test yaparsin evde cumartesi test yapacaklar cogaldi :))

Canımm ne güzel olur inşallah :) benim bugün sol kasığımda bi dolu dolu hissetmem var alt karnım hassas dolgun dolgun göğüslermde çok şişti ama hassas değil sanki içimde böyle bi duygu var ne bileym hayırlısı

Insallah olmazsin tatlim ya olmazsan sen de cumartesi test yaparsin evde cumartesi test yapacaklar cogaldi :))
:) bakalım hiç ümit etmiyorum çünkü zamanı değil ama baş dönmem beni şaşırttı . bu aralar hava çok sıcak belki ondandır.. bişey olmaz sabret canım kaç gün durdun bir gün daha bekle :)

ayyyy inşallahh hamişsindir eğer hislerin varsa dodğrudur bence :) bende o kadar his yok kasıklarımda yumuşacık hiç bi problem yok hafif sancıyo o kadar .işte baş dönmesi beni meraklandırdı ..

İnşallah hamileyizdir de bebişlerimiz yerine yerleşiyordur canım ya...Cumartesi test için erkenmi acaba... Doktorum adet tarihini bekle demişti bana ama...kararsızım... Ne yapsam acaba...

İnşallah hamileyizdir kumsalcım ya.birbirimize dua edelim..

Doktora gittim bugün rahim kalınlaşmış belirtiler gebelik gibi dedi cumartesi kan testi ile bakacak çok heyecanlıyım inşallah rahim kalınlaşması adet için değil bebiş içindirr

Doktora gittim bugün rahim kalınlaşmış belirtiler gebelik gibi dedi cumartesi kan testi ile bakacak çok heyecanlıyım inşallah rahim kalınlaşması adet için değil bebiş içindirr
ayfrhan :) çok güzel bi haber bu çok sevindim fgn le aynı günlerde gebe kaldınız desene :) harikasınız darısı başımıza .bence gebelik kalınlaşmasıdır :) öyle hissettim :)

Canım mm bu süper bi haber allahım hadi insallah kandada çıkar çok mutlu oldummm...:)))

Hadi insallaaaaaahhh hebek geliodurrrr dar8sida bize bu hafta sonu yumurtalarima bakilcak klomeni bitirdim benim iki yumurtam olusmustu normalmi bi oncekinde milletin 5 6 tane olusunca suphelendim kendimden))

benimde klomen bitti akşam doktora gittim 5tane büyük diğerleri küçük küçüktü. yumurtalardan biri 23 diğeri 19m di. doktor çatlatma iğnesi vurcaktı fakat 23 e kadar büyüdüğünü gördüğü için çatlama aşamasında zaten şuan vurmayalım dedi. inş tutar

Hadi insallaaaaaahhh hebek geliodurrrr dar8sida bize bu hafta sonu yumurtalarima bakilcak klomeni bitirdim benim iki yumurtam olusmustu normalmi bi oncekinde milletin 5 6 tane olusunca suphelendim kendimden))
Canım benim sadece bi tane yumurtam vardı :) kendiliğinden büyüdüde çatladı nasipse döllenmiştirde inşallah bakalım bu haftasonu kopacak dananın kuyruğu hiç şüphe etme sende inşallah olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…