Klomen kullananlar

aklıma gelmedi değil :) ikiside yeterli büyüklükte çünkü :) inş çatlamıştır inş olumlu sonuç alırım bu ay çok heyecanlıyım :)
Hayirli olsun canim bende ikiz istemistim ama bendede tek yumurta oldu nasip artik tabi hayirlisi olsunda birine raziyiz dimi :))

Hayirli olsun canim bende ikiz istemistim ama bendede tek yumurta oldu nasip artik tabi hayirlisi olsunda birine raziyiz dimi :))
olsun da ikiz tek farketmez. yumurtalarımda benimle birlikte çok heyecanlı görünüyorlardı fıkır fıkır :)) düne kadar büyümemiş olmasından korkuyordum şimdi ise çatlamamasından. ha bide çatladıktan sonra döllenip döllenmeyeceği var gerçekten çok zormuş

bugün sağ kasığım ağrıyor benim ya...zaten sağdaki yumoşun iyi büyümüş demişti doktor...inşallah döllenmiştir de hayırlısıyla....

bugün sağ kasığım ağrıyor benim ya...zaten sağdaki yumoşun iyi büyümüş demişti doktor...inşallah döllenmiştir de hayırlısıyla....
İnşallahh arkadaşımm bugün bende bişey yok gibi bakalım hayırlısı inşallah benden önce haber alırsında banada moral olursunn

İnşallahh arkadaşımm bugün bende bişey yok gibi bakalım hayırlısı inşallah benden önce haber alırsında banada moral olursunn
Ben 9 unu bekleyecem test için.sen benden önce haber alırsın canım.İnşallah hamile haberin bana moral olur.ikimiz ve isteyen herkes için dua ediyorum canım..

Buğün hiç halim yok.işyerinde bile uyukladım.gözlerimi açamıyorum ya....

Merhaba kizlar hcg 67 cikti cok dusuk dedi dr. Ya daha cok yenidir dedi ya da anormal gebeliktir dedi
strese girme canım sakın sen olumlu düşün sağlıkla sonuçlansın ..inşallah erkendir de ondan düşük çıkmıştır zaten adetin gecikmesinden 10 gün sonra yapılan kan daha sağlıklıymış istersen bide haftaya yaptır senin daha erken 4 gün oluyo öğreneleli test yaptığın gün daha 1. günüydü cmrtsi sen haftaya yaptır bidaha

Insallah kizlar bu duruma kadar gelip yine hayal kirikligi cok koyar rabbim yine de hayirlisini versin napalim

Bende adet olacam galiba göğüslerm şişti baya hassas ara ara karın ağrım oluyor adet agrisi gibi :-(

Insallah kizlar bu duruma kadar gelip yine hayal kirikligi cok koyar rabbim yine de hayirlisini versin napalim
canım iyi düşün pozitif ol eğer geç dollendiyse düşük olması normal en kısa zamanda tekrar bhcg yaptır için rahat eder böylece

OTE="fgnsml, post: 42439101, member: 448783"]Merhaba kizlar hcg 67 cikti cok dusuk dedi dr. Ya daha cok yenidir dedi ya da anormal gebeliktir dedi [/QUOTE]
İnşAllah yenidir canım ya...kaçıncı günündesin sen test yaptın canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…