benim o kadar çok yumurta normal mi ya :) bi garip oldum şimdiCanım benim sadece bi tane yumurtam vardı :) kendiliğinden büyüdüde çatladı nasipse döllenmiştirde inşallah bakalım bu haftasonu kopacak dananın kuyruğu hiç şüphe etme sende inşallah olacaktır
5 tanesi buyumuş maşallah :) hepsininde çatladığını ve döllendiğini düşnsene :) :) ama en büyük 2 tane normal bence inşallah ikisede döllenir ikiz olur :)benim o kadar çok yumurta normal mi ya :) bi garip oldum şimdi
aklıma gelmedi değil :) ikiside yeterli büyüklükte çünkü :) inş çatlamıştır inş olumlu sonuç alırım bu ay çok heyecanlıyım :)5 tanesi buyumuş maşallah :) hepsininde çatladığını ve döllendiğini düşnsene :) :) ama en büyük 2 tane normal bence inşallah ikisede döllenir ikiz olur :)
Hayirli olsun canim bende ikiz istemistim ama bendede tek yumurta oldu nasip artik tabi hayirlisi olsunda birine raziyiz dimi :))aklıma gelmedi değil :) ikiside yeterli büyüklükte çünkü :) inş çatlamıştır inş olumlu sonuç alırım bu ay çok heyecanlıyım :)
Ay insallah canimcim seninki de insallah dollenmistir cocuk yapmak ne zormus yaaawwCanım benim sadece bi tane yumurtam vardı :) kendiliğinden büyüdüde çatladı nasipse döllenmiştirde inşallah bakalım bu haftasonu kopacak dananın kuyruğu hiç şüphe etme sende inşallah olacaktır
olsun da ikiz tek farketmez. yumurtalarımda benimle birlikte çok heyecanlı görünüyorlardı fıkır fıkır :)) düne kadar büyümemiş olmasından korkuyordum şimdi ise çatlamamasından. ha bide çatladıktan sonra döllenip döllenmeyeceği var gerçekten çok zormuşHayirli olsun canim bende ikiz istemistim ama bendede tek yumurta oldu nasip artik tabi hayirlisi olsunda birine raziyiz dimi :))
inşallah hamişizdir ya...gelmesin şu adet bu ayda gebe olalım inşallah...Canım benim amin inşallah bugünde hiç bir ağrım yok yoksa adet mi olucam bilemedim çokta heveslendim bu defa büyük yıkılırım
İnşallahh arkadaşımm bugün bende bişey yok gibi bakalım hayırlısı inşallah benden önce haber alırsında banada moral olursunnbugün sağ kasığım ağrıyor benim ya...zaten sağdaki yumoşun iyi büyümüş demişti doktor...inşallah döllenmiştir de hayırlısıyla....
Ben 9 unu bekleyecem test için.sen benden önce haber alırsın canım.İnşallah hamile haberin bana moral olur.ikimiz ve isteyen herkes için dua ediyorum canım..İnşallahh arkadaşımm bugün bende bişey yok gibi bakalım hayırlısı inşallah benden önce haber alırsında banada moral olursunn
strese girme canım sakın sen olumlu düşün sağlıkla sonuçlansın ..inşallah erkendir de ondan düşük çıkmıştır zaten adetin gecikmesinden 10 gün sonra yapılan kan daha sağlıklıymış istersen bide haftaya yaptır senin daha erken 4 gün oluyo öğreneleli test yaptığın gün daha 1. günüydü cmrtsi sen haftaya yaptır bidahaMerhaba kizlar hcg 67 cikti cok dusuk dedi dr. Ya daha cok yenidir dedi ya da anormal gebeliktir dedi
İnş yenidir canım benim 2 gün sonra bi daha baktirirsinMerhaba kizlar hcg 67 cikti cok dusuk dedi dr. Ya daha cok yenidir dedi ya da anormal gebeliktir dedi
canım iyi düşün pozitif ol eğer geç dollendiyse düşük olması normal en kısa zamanda tekrar bhcg yaptır için rahat eder böyleceInsallah kizlar bu duruma kadar gelip yine hayal kirikligi cok koyar rabbim yine de hayirlisini versin napalim
Biz dayanamadik ozel hastaneye gidip yaptirdik 136 cikti bu sefer. Yine de cok az sanki..canım iyi düşün pozitif ol eğer geç dollendiyse düşük olması normal en kısa zamanda tekrar bhcg yaptır için rahat eder böylece