İşte benimde açık yaram belirtiler :)) bende hiç belirti yok cnm bi bu sabah çok çok hafif göğsümde ağrı hissettim giyinirken ama o zaten adet oncede de olan birşeydi farklı hiçbişeyim yok ne kaşık ağrım ne mide bulantım filan hiç yokIns canım sabirsizlaniyorum çıkmazsa hafta ici bi daha yaptırırim artık senin şu an belirtiler var mı
Sende Var miIns canım sabirsizlaniyorum çıkmazsa hafta ici bi daha yaptırırim artık senin şu an belirtiler var mı
Benim de göğüs uçlarım sizliyo 2 gündür karnimin ortasinda ara ara ağrı giriyo bide kasık altı adet olacakmışim gibi ağrıyo bide sabah çok hafif mide bulantim oluyo akşama dogru kayboluyo bukadarcik canımSende Var mi
belirtilerinden umutluyum canım :)Benim de göğüs uçlarım sizliyo 2 gündür karnimin ortasinda ara ara ağrı giriyo bide kasık altı adet olacakmışim gibi ağrıyo bide sabah çok hafif mide bulantim oluyo akşama dogru kayboluyo bukadarcik canım
İnş canım yabelirtilerinden umutluyum canım :)
bana da hamilesindir gibi geldin ama adet öncesi bu belirtilerde normal inşallah hamilisindirİnş canım ya
İnş canım hepinize dua ediyorumbana da hamilesindir gibi geldin ama adet öncesi bu belirtilerde normal inşallah hamilisindir
inşallah canımİnş canım hepinize dua ediyorum
Hep aynı dönemlere denk geldik ay ne güzel cok heyecanlıbu ay sayfamız renklencek gibi :)
inşallah canım ya doğuma gün sayarız hep birlikteEvet iyiki bu sayfada bulduk birbirimizi beraber takip etmek daha iyi yalnız kalmıyor insan inşallah buradan hepimiz hamileyiz konu başlığında devam ederiz konuşmayaaaaa :))
Evet canım seni anlayan birileriyle konuşmak insanı rahatlatiyo ins devam ederiz :)))Evet iyiki bu sayfada bulduk birbirimizi beraber takip etmek daha iyi yalnız kalmıyor insan inşallah buradan hepimiz hamileyiz konu başlığında devam ederiz konuşmayaaaaa :))
Klomen kullanırken değil cnm catlatma ignesi vuruldum tan sonra ağrı oluyor hatta bende 1 yumurta sol tarafta oluşmuştu resmen hissettim hep sol kasığım ağrıdı . Yani yumurta büyürken olmuyor çalarken oluyor agriklomen kullanan arkadaşlar ağrınız oluyor mu? çok yazı gördüm ben ağrı oluyor diye ama bende hiç olmadı
anladım canım sağol bende korktum acaba etki etmiyor mu diye :)Klomen kullanırken değil cnm catlatma ignesi vuruldum tan sonra ağrı oluyor hatta bende 1 yumurta sol tarafta oluşmuştu resmen hissettim hep sol kasığım ağrıdı . Yani yumurta büyürken olmuyor çalarken oluyor agri
Eder eder inşallah ne kadar kaldı bitmesineanladım canım sağol bende korktum acaba etki etmiyor mu diye :)
pazar bitcek kısmetse. 1eylül de de iğne olucak bakalım. tam yumurtlama günüm 1 eylül