Klomen kullananlar

Canım şey sorucam. akıntı durumun nasıl senin peki ben kupkuruyum hiç akinti yok
canım bende akıntı var ama çok değil geçen ay adet olmadan önce daha fazla akıntım vardı nerdeyse bu ay pek fazla değil [

canım bende akıntı var ama çok değil geçen ay adet olmadan önce daha fazla akıntım vardı nerdeyse bu ay pek fazla değil [
Benimde gecen ay akintim daha fazlaydi hamilelik belirtisi olarak olnasi mi gerekiyo olmamasi mi gerekiyo acaba

Bu ay benimde var beyaz akıntım fazlada gece 3de adet oldum diye uyandım ve sabaha kadar uyuyamadim ama adet olmadim aynı belirtileri yaşadım gelmedi kafayı yemek üzereyim

Bu ay benimde var beyaz akıntım fazlada gece 3de adet oldum diye uyandım ve sabaha kadar uyuyamadim ama adet olmadim aynı belirtileri yaşadım gelmedi kafayı yemek üzereyim
Aslinda bence olmasi gereken akintibin olmasi cunku bi yerde sanki oyle okumustum hep adet olacakmis oluyormus gibi hissederler yaziyodu

Bak dusunmicem diyordum arrik arastirma yapmicam diyordum sabah sabah yine basladim yarin olsada su testi yapsamda kurtulsam

Bak dusunmicem diyordum arrik arastirma yapmicam diyordum sabah sabah yine basladim yarin olsada su testi yapsamda kurtulsam
evet canım bi arkadaşım yeni hamile sürekli karnı ağrıyordu kasiklari falan adet olacakmış gibi . Akıntı artıyor hamilelikte ama önceleri akıntı vardı da ne oldu gene adet olmuştum

evet canım bi arkadaşım yeni hamile sürekli karnı ağrıyordu kasiklari falan adet olacakmış gibi . Akıntı artıyor hamilelikte ama önceleri akıntı vardı da ne oldu gene adet olmuştum
Evet cnm oda belirleyici bi kriter degil yine de neye tutunsak elimizde kaliyo tıp biraz daha ilerlese keske hemen belli olsa var mi yok mu diye :))

Evet cnm oda belirleyici bi kriter degil yine de neye tutunsak elimizde kaliyo tıp biraz daha ilerlese keske hemen belli olsa var mi yok mu diye :))
Ah keşke canım ya 2 hafta beklemesek keşke herşey de umutlaniyoruz olmayinca çok üzülüyoruz bende artik arastirmicam diyorum ama ne mümkün gün boyu internette bakiniyorum

Klomende 1. Gunum bu 4. Kez kullanisim meger tuplerim kapaliymis 3u bosa gitmisti insallah bu ay kendiliginden hamile kalabilirim

Sen daha dusunmuyormusun yapmayi
bilmiyorum canım ya negatif görmekten çok korkuyorum adet günüm gelsin de hemen yapamam herhalde bikaç gün beklerim yapmak için . hiçbir belirtim de yok

Adetimin 26. Günü ben 29 30 günde bir oluyorum adetim den 3 4 gün önce olacak yani ama 5 gün önceye kadar yüzde 99 garanti yazıyo üzerinde hassas test aldım bu sefer
26. günü iyidir hem adet zamanına da yakın olur

bilmiyorum canım ya negatif görmekten çok korkuyorum adet günüm gelsin de hemen yapamam herhalde bikaç gün beklerim yapmak için . hiçbir belirtim de yok
İnan bende çok korkuyorum içimde de bi ümit geçen testte çok çok silik cizgi çıkınca aşırı ümit bağladim negatif olursa çok büyük hayal kırıklığı yaşicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…