canım bende akıntı var ama çok değil geçen ay adet olmadan önce daha fazla akıntım vardı nerdeyse bu ay pek fazla değilCanım şey sorucam. akıntı durumun nasıl senin peki ben kupkuruyum hiç akinti yok
Benimde gecen ay akintim daha fazlaydi hamilelik belirtisi olarak olnasi mi gerekiyo olmamasi mi gerekiyo acabacanım bende akıntı var ama çok değil geçen ay adet olmadan önce daha fazla akıntım vardı nerdeyse bu ay pek fazla değil[
Aslinda bence olmasi gereken akintibin olmasi cunku bi yerde sanki oyle okumustum hep adet olacakmis oluyormus gibi hissederler yaziyoduBu ay benimde var beyaz akıntım fazlada gece 3de adet oldum diye uyandım ve sabaha kadar uyuyamadim ama adet olmadim aynı belirtileri yaşadım gelmedi kafayı yemek üzereyim
evet canım bi arkadaşım yeni hamile sürekli karnı ağrıyordu kasiklari falan adet olacakmış gibi . Akıntı artıyor hamilelikte ama önceleri akıntı vardı da ne oldu gene adet olmuştumBak dusunmicem diyordum arrik arastirma yapmicam diyordum sabah sabah yine basladim yarin olsada su testi yapsamda kurtulsam
Evet cnm oda belirleyici bi kriter degil yine de neye tutunsak elimizde kaliyo tıp biraz daha ilerlese keske hemen belli olsa var mi yok mu diye :))evet canım bi arkadaşım yeni hamile sürekli karnı ağrıyordu kasiklari falan adet olacakmış gibi . Akıntı artıyor hamilelikte ama önceleri akıntı vardı da ne oldu gene adet olmuştum
Ah keşke canım ya 2 hafta beklemesek keşke herşey de umutlaniyoruz olmayinca çok üzülüyoruz bende artik arastirmicam diyorum ama ne mümkün gün boyu internette bakiniyorumEvet cnm oda belirleyici bi kriter degil yine de neye tutunsak elimizde kaliyo tıp biraz daha ilerlese keske hemen belli olsa var mi yok mu diye :))
Ins canımKlomende 1. Gunum bu 4. Kez kullanisim meger tuplerim kapaliymis 3u bosa gitmisti insallah bu ay kendiliginden hamile kalabilirim
Insaallh tesekkur ederim Allah her isteyene versin banada cok zor bi surec insallah kisa zamanda atlatirizIns canım
ne zaman test yapacaksın canımEvet cnm oda belirleyici bi kriter degil yine de neye tutunsak elimizde kaliyo tıp biraz daha ilerlese keske hemen belli olsa var mi yok mu diye :))
Yarin sabah idrariyla yapicam kismetsene zaman test yapacaksın canım
Sen daha dusunmuyormusun yapmayine zaman test yapacaksın canım
Kaçıncı gün oluyodu canımSen daha dusunmuyormusun yapmayi
bilmiyorum canım ya negatif görmekten çok korkuyorum adet günüm gelsin de hemen yapamam herhalde bikaç gün beklerim yapmak için . hiçbir belirtim de yokSen daha dusunmuyormusun yapmayi
Adetimin 26. Günü ben 29 30 günde bir oluyorum adetim den 3 4 gün önce olacak yani ama 5 gün önceye kadar yüzde 99 garanti yazıyo üzerinde hassas test aldım bu seferKaçıncı gün oluyodu canım
26. günü iyidir hem adet zamanına da yakın olurAdetimin 26. Günü ben 29 30 günde bir oluyorum adetim den 3 4 gün önce olacak yani ama 5 gün önceye kadar yüzde 99 garanti yazıyo üzerinde hassas test aldım bu sefer
İnan bende çok korkuyorum içimde de bi ümit geçen testte çok çok silik cizgi çıkınca aşırı ümit bağladim negatif olursa çok büyük hayal kırıklığı yaşicambilmiyorum canım ya negatif görmekten çok korkuyorum adet günüm gelsin de hemen yapamam herhalde bikaç gün beklerim yapmak için . hiçbir belirtim de yok