:) inşallah canım :)Canım çıkan var silik milk bi şekilde 3 4 gün öncesinden öğrenen çok var biz niye olmayalım :))
Bugun adetime 6 gun var sabah dayanamadim bi test yaptim. Testin cizgileri sola kayik biraz ona gore bakildiginda cok cok cok silik bi cizgi goruyorum sanki yollayabilirsem resim sizde bakarmisiniz goruyormusunuz siz de:) inşallah canım :)
umarım hamilesindir ama o çizgi aktifleşmeyen çizgi ..Bugun adetime 6 gun var sabah dayanamadim bi test yaptim. Testin cizgileri sola kayik biraz ona gore bakildiginda cok cok cok silik bi cizgi goruyorum sanki yollayabilirsem resim sizde bakarmisiniz goruyormusunuz siz de Eki Görüntüle 1616503
Aktiflesmeyen cizgi ne demekumarım hamilesindir ama o çizgi aktifleşmeyen çizgi ..
yani o çizgi aslında var çok silik bi şekilde . sadece hamile olduğunda koyu renk ya da hafif belirginleşiyor canım ..Aktiflesmeyen cizgi ne demek
Evet anladim canim aynen tamam napalim :) cumartesi bi daha bakicam artik pes etmek yok :)yani o çizgi aslında var çok silik bi şekilde . sadece hamile olduğunda koyu renk ya da hafif belirginleşiyor canım ..
tabiki pes etmek yok arkadaşım rabbim inşallah önce sana sonra bana nasip etsin :)Evet anladim canim aynen tamam napalim :) cumartesi bi daha bakicam artik pes etmek yok :)
Canim insallah amin cumlemize bekletmeden hayirlisiyla versin bebislerimizitabiki pes etmek yok arkadaşım rabbim inşallah önce sana sonra bana nasip etsin :)
Senin kaçıncı gün canım benim 10.gun bekliyorum korkuyorum test yapmaktan benimde ilk klomen kullanışimdi dr iğne de verdiEvet anladim canim aynen tamam napalim :) cumartesi bi daha bakicam artik pes etmek yok :)
Canim ben 12sinde vuruldum igneyi bugun 15. Gunum ignenin etkisi 14 gunde atiliyormus 14 gunun icerisinde test yaptigin zaman yaniltabiliyormus o yuzden bende dayanamadim bu sabah yaptim test asiri cok silik bisey cikti ama negatif dediler cevremdekiler adetime 6 gun var cumartesi de erken gebelik testi yapip bi daha denicem olursa olur artik o zaman zorlamaya da gerek yok daha fazla. Ama en zoru beklemek canim iste allah sabir versin ama bi 5 gun daha bekle yapacaksan sende oyle yap testiniSenin kaçıncı gün canım benim 10.gun bekliyorum korkuyorum test yapmaktan benimde ilk klomen kullanışimdi dr iğne de verdi
Sabırsızlıkla bekliyorum normalde pazartesine kadar bekliyim dedim ama erken yapıp da sonuç alanları görünce kafam karışıyor beklicem artıkCanim ben 12sinde vuruldum igneyi bugun 15. Gunum ignenin etkisi 14 gunde atiliyormus 14 gunun icerisinde test yaptigin zaman yaniltabiliyormus o yuzden bende dayanamadim bu sabah yaptim test asiri cok silik bisey cikti ama negatif dediler cevremdekiler adetime 6 gun var cumartesi de erken gebelik testi yapip bi daha denicem olursa olur artik o zaman zorlamaya da gerek yok daha fazla. Ama en zoru beklemek canim iste allah sabir versin ama bi 5 gun daha bekle yapacaksan sende oyle yap testini
Kimi 10 ve 14 gün arasında yapabilirsin diyo aslında senin çıkması lazım bi kan testi yaptır benceSabırsızlıkla bekliyorum normalde pazartesine kadar bekliyim dedim ama erken yapıp da sonuç alanları görünce kafam karışıyor beklicem artık
İş yerinden izin problemim var o yüzden kesinlesmeden izin almak istemiyorum bi daha gene gene istemiyim diyorum canım normalde bende merak ediyorum kan testi bende yaptırmak istiyorum ama ona bile yinede erkenKimi 10 ve 14 gün arasında yapabilirsin diyo aslında senin çıkması lazım bi kan testi yaptır bence
Benimde izin alma problemim var canim pazartesine izin aldım daha fazla dayanamam heralde hakkımızda hayırlısı varsa çıkar zatenİş yerinden izin problemim var o yüzden kesinlesmeden izin almak istemiyorum bi daha gene gene istemiyim diyorum canım normalde bende merak ediyorum kan testi bende yaptırmak istiyorum ama ona bile yinede erken
Tam 14. Gün oluyo o zaman hakkımızda hayırlısı olsun beklenen adet tarihin ne zaman pekiBenim de
Benimde izin alma problemim var canim pazartesine izin aldım daha fazla dayanamam heralde hakkımızda hayırlısı varsa çıkar zaten
Canım bilmiyorum ki tek sıkıntım da o işte son 6 ayda 2 ayda bir adet oldum oda tarlusalla olduTam 14. Gün oluyo o zaman hakkımızda hayırlısı olsun beklenen adet tarihin ne zaman peki
Cnm o zaman tabi yine sen bilirsin ama izin için sanki birazcık erken davranmissin inşallah bebeğin karnındadir seninledir hemen belli eder inşallahCanım bilmiyorum ki tek sıkıntım da o işte son 6 ayda 2 ayda bir adet oldum oda tarlusalla oldu
Ins canım sabirsizlaniyorum çıkmazsa hafta ici bi daha yaptırırim artık senin şu an belirtiler var mıCnm o zaman tabi yine sen bilirsin ama izin için sanki birazcık erken davranmissin inşallah bebeğin karnındadir seninledir hemen belli eder inşallah