Klomen kullananlar

klomen kullanan arkadaşlar ağrınız oluyor mu? çok yazı gördüm ben ağrı oluyor diye ama bende hiç olmadı
Benimde olmadı canım hatta acaba bende de bi anormallik mi var demiştim :) sonra kasıklarım ağrıdı adet sancısı gibi sancım oldu meğer yumurtam çatlıyormuş o zaman :)

Benimde olmadı canım hatta acaba bende de bi anormallik mi var demiştim :) sonra kasıklarım ağrıdı adet sancısı gibi sancım oldu meğer yumurtam çatlıyormuş o zaman :)
yumurtlama günü yaklaşıp iğne vurulduğunda oluyor o zaman ağrı . kendimi dinliyorum kaç gündür ağrıyo mu ağrıcak mı acaba diye :)

Canımm ben bu geçtiğimiz pazartesi ya da salı günü çatlattım yumurtayı :) dün doktora gittim meraktan doktor çatlamış ama bugün değil dedi demek 25inde falan çatladı ne zaman belli olur bilmiyorum bende merakla bekliyorum :)

Canımm ben bu geçtiğimiz pazartesi ya da salı günü çatlattım yumurtayı :) dün doktora gittim meraktan doktor çatlamış ama bugün değil dedi demek 25inde falan çatladı ne zaman belli olur bilmiyorum bende merakla bekliyorum :)
çok heyecanlı neyse az kaldı yakın zamanda belli olur ve inş çok güzel haber olur :) darısı başıma inş bende bi çatlatayım da :)

Benim kasiklarim ogleden sonra ağrı maya başladı ama bu adet öncesinde olabilir heralde belirti sevindirdi bile beni
Ayynı şeyi bugün bende yaşıyorum sol tarafımda batmalar oluyor aniden. Evde bi iş yapıyorsam bırakıp oturuyorum dinliyorum hemen kendimi batmaları :)) acaba adet olacaz falan mı herşeyi düşünmek lazım iki yıldır hüsrana uğramaktan çok yoruldum

Ayynı şeyi bugün bende yaşıyorum sol tarafımda batmalar oluyor aniden. Evde bi iş yapıyorsam bırakıp oturuyorum dinliyorum hemen kendimi batmaları :)) acaba adet olacaz falan mı herşeyi düşünmek lazım iki yıldır hüsrana uğramaktan çok yoruldum
Bende kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyo cumartesi iple çekiyorum yarına bi geçse artık öf. .

Mrb kizlar bendede pko var bikere klomen kullandim ama follikul olusmus ise yaramadi.temmuzun 11 inden beri adetim yok sadece akintinin icinde kan geliyo azcik ve bikerede leke oldu ya bu nedir 2 haftadir boyle bugun yine dus aldim baktim akintinin icinde geldi yine bilen boyle olan varmi ya

Mrb kizlar bendede pko var bikere klomen kullandim ama follikul olusmus ise yaramadi.temmuzun 11 inden beri adetim yok sadece akintinin icinde kan geliyo azcik ve bikerede leke oldu ya bu nedir 2 haftadir boyle bugun yine dus aldim baktim akintinin icinde geldi yine bilen boyle olan varmi ya
canım gebelik testi yap hamile olabilirsin bence ..

Hic umudum yok canim ama yarin bi yapim. Benim gbi olan yokmu hic ya. Canim duanda bnada yer ver. Senin sorunun ne
bende pco luyum :KK43: klomenle 5. ayım allah izin verrse 2 ay daha içicem sonunda olmazsa iğneye başlıycaz .. bu sayfaya gelmişsen hepimizin duasında yer alırsın canım merak etme :) burda hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz hemen hemen .. inşallah hamilesindir :)

Hic umudum yok canim ama yarin bi yapim. Benim gbi olan yokmu hiç ya. Canim duanda banada yer ver. Senin sorunun ne
bende pco luyum :KK43: klomen le 5. ayım allah izin verirse 2 ay daha içicem sonunda olmazsa iğneye başlıycaz .. bu sayfaya gelmişsen hepimizin duasında yer alırsın canım merak etme :) burada hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz hemen hemen .. inşallah hamilesindir :)

bende pco luyum :KK43: klomen le 5. ayım allah izin verirse 2 ay daha içicem sonunda olmazsa iğneye başlıycaz .. bu sayfaya gelmişsen hepimizin duasında yer alırsın canım merak etme :) burada hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz hemen hemen .. inşallah hamilesindir :)
Canimsin dogru valla ayni dert hepimizdeki :-) .ay sen baya kullanmissin peki yumurtan olustumu bari

oluşuyor ama buyumuyor :KK43: 14mm de kalıyo :KK43: bakalım bu ay kol bandıyla klomen içicem o etkiliymiş :)
İnşallah bunun vesilesiyle hamile kalırsın canım benimde 5-6 gün kaldı bata. Hiçbir belirtim de yok ne adete nede hamilelige :-(

X