Klomen kullananlar

:) inşallah canım :)
Bugun adetime 6 gun var sabah dayanamadim bi test yaptim. Testin cizgileri sola kayik biraz ona gore bakildiginda cok cok cok silik bi cizgi goruyorum sanki yollayabilirsem resim sizde bakarmisiniz goruyormusunuz siz de
20150827_074131.jpg

Senin kaçıncı gün canım benim 10.gun bekliyorum korkuyorum test yapmaktan benimde ilk klomen kullanışimdi dr iğne de verdi
Canim ben 12sinde vuruldum igneyi bugun 15. Gunum ignenin etkisi 14 gunde atiliyormus 14 gunun icerisinde test yaptigin zaman yaniltabiliyormus o yuzden bende dayanamadim bu sabah yaptim test asiri cok silik bisey cikti ama negatif dediler cevremdekiler adetime 6 gun var cumartesi de erken gebelik testi yapip bi daha denicem olursa olur artik o zaman zorlamaya da gerek yok daha fazla. Ama en zoru beklemek canim iste allah sabir versin ama bi 5 gun daha bekle yapacaksan sende oyle yap testini

Canim ben 12sinde vuruldum igneyi bugun 15. Gunum ignenin etkisi 14 gunde atiliyormus 14 gunun icerisinde test yaptigin zaman yaniltabiliyormus o yuzden bende dayanamadim bu sabah yaptim test asiri cok silik bisey cikti ama negatif dediler cevremdekiler adetime 6 gun var cumartesi de erken gebelik testi yapip bi daha denicem olursa olur artik o zaman zorlamaya da gerek yok daha fazla. Ama en zoru beklemek canim iste allah sabir versin ama bi 5 gun daha bekle yapacaksan sende oyle yap testini
Sabırsızlıkla bekliyorum normalde pazartesine kadar bekliyim dedim ama erken yapıp da sonuç alanları görünce kafam karışıyor beklicem artık

Kimi 10 ve 14 gün arasında yapabilirsin diyo aslında senin çıkması lazım bi kan testi yaptır bence
İş yerinden izin problemim var o yüzden kesinlesmeden izin almak istemiyorum bi daha gene gene istemiyim diyorum canım normalde bende merak ediyorum kan testi bende yaptırmak istiyorum ama ona bile yinede erken

Benim de
İş yerinden izin problemim var o yüzden kesinlesmeden izin almak istemiyorum bi daha gene gene istemiyim diyorum canım normalde bende merak ediyorum kan testi bende yaptırmak istiyorum ama ona bile yinede erken
Benimde izin alma problemim var canim pazartesine izin aldım daha fazla dayanamam heralde hakkımızda hayırlısı varsa çıkar zaten

Cnm o zaman tabi yine sen bilirsin ama izin için sanki birazcık erken davranmissin inşallah bebeğin karnındadir seninledir hemen belli eder inşallah
Ins canım sabirsizlaniyorum çıkmazsa hafta ici bi daha yaptırırim artık senin şu an belirtiler var mı

X