Klomen kullananlar

onu burda okumuştum yiyorum canım belki onnda etkisi olmştr.çok teşekkür ederim

ben biyerde okudum da bu hsg cekılırken verilen sıvıdan dolayı tüpler spazm dan da tıkalı cıkabılıyomus.Aslında tıkalı olmayan tüpler yani.. dış gebelıkle ilgisi varmıymıs cnm bunun?
evt cnm yani aslında doktorlar da tam olarak bilemio tüp tıkalı olduğunda mı dış gebelik geçirdim yoksa dıs gebelik nedeniyle mi tüp tıkandı kesin bişey yok yani cnm tek bildiğim yüzde 50 şansım var her ay normal bir bayana göre yarı yarıya ama Rabbim isterse yüzde 1 ihtimalde bile olur onu da biliyorum

tabikki canım nasip... sen dua ediyosundur şimdi her ay tıkalı olmayan tarafta olussun yumurta diye

tabikki canım nasip... sen dua ediyosundur şimdi her ay tıkalı olmayan tarafta olussun yumurta diye
aynen cnm çok şükür bu ay dualarım kabul oldu acık taraftan geldi iki yumrta .18-19mm civarındaydı ikisi de .çatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum işte 6 gün oldu daha zaman da geçmek bilmiyor

ayyyyyyyyy o zaman varya o zaman... benm ömrümü yiyo resmen.bır gunu bır ay gıbı gecırıyorm resmen...hadi hayırlısı cnm ya ınsallah bu ay hayırlı haberler alırız.gecen ay hıc kımseden alamadık

aynen cnm çok şükür bu ay dualarım kabul oldu acık taraftan geldi iki yumrta .18-19mm civarındaydı ikisi de .çatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum işte 6 gün oldu daha zaman da geçmek bilmiyor
bnmde şafak 8 gecen ay kasıklarmda u dönemde olan agrılarm sımdı yok

inş cnm ya Allah müjdeli haberler vermemizi nasip etsin bu ay hepimizin de

senin 8 se benim 9 o zaman :) zaman geçmiyoooo belim ağrıo arasıra da kasıklarım ama daha çok batma ve ağırlık var gibi
bnmde nedense kasık agrım vs hıcbıseyım yok gecen ay hamıle kalmadgm halde tüm belirtileri yasadm bu ay da tık yok desem yeridir

Merhaba arkadaşlar valla ne çok derdi olan varmış insan başına gelmeyince bilmiyor..
Benimde mart sonunda ilk hamileliğim bebeğimin kalbi durduğu için sonlandırıldı. geçen ayda pco olduğumu öğrendim işin garibi pco genelde genç kızken oluyormuş bende sonradan çıktı doktorda çok garip öncesinde sende hiç yoktu dedi ben sürekli kontrole giderdim çünkü... şimdi pco yüzünden adetim gecikiyor kilo almaya başladım tüylenme oldu sivilceler baş kösede :) doktor diyetisyene gitmemi önerdi kilo kaybı pcoda çok önemliymiş.. tarlusalla adet gördüm bu ay ve adetin 5. günü klomenle tedaviye başladı doktor çarşamba günü gidicem iğne yapıcam dedi bakalım hayırlısı hakkaten stresli bir süreçmiş burda destek süper görünüyor bende katılayım dedim aranıza :) sonuçları bende yazarım..

Merhaba arkadaşlar valla ne çok derdi olan varmış insan başına gelmeyince bilmiyor..
Benimde mart sonunda ilk hamileliğim bebeğimin kalbi durduğu için sonlandırıldı. geçen ayda pco olduğumu öğrendim işin garibi pco genelde genç kızken oluyormuş bende sonradan çıktı doktorda çok garip öncesinde sende hiç yoktu dedi ben sürekli kontrole giderdim çünkü... şimdi pco yüzünden adetim gecikiyor kilo almaya başladım tüylenme oldu sivilceler baş kösede :) doktor diyetisyene gitmemi önerdi kilo kaybı pcoda çok önemliymiş.. tarlusalla adet gördüm bu ay ve adetin 5. günü klomenle tedaviye başladı doktor çarşamba günü gidicem iğne yapıcam dedi bakalım hayırlısı hakkaten stresli bir süreçmiş burda destek süper görünüyor bende katılayım dedim aranıza :) sonuçları bende yazarım..

kızlar bu ay klomen e basladım günde 1tane 5 gün boyunca kullancam. soğan kürü de yapmak istiyorum. ne zamn başlamalıyım?

Merhaba herkese, öncelikle Allahtan bol şifalar diliyorum. Dün adet 3. gün testlerimi oldum prolaktin 16 lh 9.03 fsh 4,53 çıktı diğerleri insülin tiroid sıkıntısı yok, klomen kullanmaya başladım ama bana bir ay sonra gel yumurta takibine başlıcaz dedi, hapın peşinde bi takipten bahsetmedi 5 gün günde 2 adet başladım bakalım neler beklicek beni de

Selam.kizlar bu ay iki kutu klomen kuandim.ve ovitrelle vuruldm bugn 7.gunum igneden snra ve bugn cok kasik ve bel agrim var.bndan once pek olmadi neden olabilir

Selam.kizlar bu ay iki kutu klomen kuandim.ve ovitrelle vuruldm bugn 7.gunum igneden snra ve bugn cok kasik ve bel agrim var.bndan once pek olmadi neden olabilir
günaydın cnm iğnenın yan ekısı o malesef. bende adet olana kadar gecmemişti.hamilelik de olabılır tabi ama.inş.öyledır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…