onu burda okumuştum yiyorum canım belki onnda etkisi olmştr.çok teşekkür ederimyanı bnce senın yumurtan cok iyi zaten 18 20 arası en ıdeali bnm ki 12 mm ken ıkı gun sonra catladı yanı sabahları ackarnına klomen kullandgn zaman bitincede devam et bır yemek kasıgı bala bır cay kasıgı tarcın ve çöğrek otu at karıstr ye sabahları 12 günü gecırme ama
evt cnm yani aslında doktorlar da tam olarak bilemio tüp tıkalı olduğunda mı dış gebelik geçirdim yoksa dıs gebelik nedeniyle mi tüp tıkandı kesin bişey yok yani cnm tek bildiğim yüzde 50 şansım var her ay normal bir bayana göre yarı yarıya ama Rabbim isterse yüzde 1 ihtimalde bile olur onu da biliyorumben biyerde okudum da bu hsg cekılırken verilen sıvıdan dolayı tüpler spazm dan da tıkalı cıkabılıyomus.Aslında tıkalı olmayan tüpler yani.. dış gebelıkle ilgisi varmıymıs cnm bunun?
rica ederm cnm ne demek bencede etkisi olmustur kesın ama sen ıyı durumdasn merak etm eonu burda okumuştum yiyorum canım belki onnda etkisi olmştr.çok teşekkür ederim
tabikki canım nasip... sen dua ediyosundur şimdi her ay tıkalı olmayan tarafta olussun yumurta diyeevt cnm yani aslında doktorlar da tam olarak bilemio tüp tıkalı olduğunda mı dış gebelik geçirdim yoksa dıs gebelik nedeniyle mi tüp tıkandı kesin bişey yok yani cnm tek bildiğim yüzde 50 şansım var her ay normal bir bayana göre yarı yarıya ama Rabbim isterse yüzde 1 ihtimalde bile olur onu da biliyorum
aynen cnm çok şükür bu ay dualarım kabul oldu acık taraftan geldi iki yumrta .18-19mm civarındaydı ikisi de .çatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum işte 6 gün oldu daha zaman da geçmek bilmiyortabikki canım nasip... sen dua ediyosundur şimdi her ay tıkalı olmayan tarafta olussun yumurta diye
bnmde şafak 8 gecen ay kasıklarmda u dönemde olan agrılarm sımdı yokaynen cnm çok şükür bu ay dualarım kabul oldu acık taraftan geldi iki yumrta .18-19mm civarındaydı ikisi de .çatlatma iğnemi vuruldum bekliyorum işte 6 gün oldu daha zaman da geçmek bilmiyor
inş cnm ya Allah müjdeli haberler vermemizi nasip etsin bu ay hepimizin deayyyyyyyyy o zaman varya o zaman... benm ömrümü yiyo resmen.bır gunu bır ay gıbı gecırıyorm resmen...hadi hayırlısı cnm ya ınsallah bu ay hayırlı haberler alırız.gecen ay hıc kımseden alamadık
senin 8 se benim 9 o zaman :) zaman geçmiyoooo belim ağrıo arasıra da kasıklarım ama daha çok batma ve ağırlık var gibibnmde şafak 8 gecen ay kasıklarmda u dönemde olan agrılarm sımdı yok
bnmde nedense kasık agrım vs hıcbıseyım yok gecen ay hamıle kalmadgm halde tüm belirtileri yasadm bu ay da tık yok desem yeridirsenin 8 se benim 9 o zaman :) zaman geçmiyoooo belim ağrıo arasıra da kasıklarım ama daha çok batma ve ağırlık var gibi
Amin insallah ☺tamam canım çok teşekkür ederim inşallah allah hepimizn gönlüne göre versn
ADET BİTİMİNDEN 2 GÜN SONRA BAŞLAMAK EN FAYDALISI DİYE DUYDUM SARAÇOĞLU ÖYLE DEMİŞTİ BİR PROGRAMDA..kızlar bu ay klomen e basladım günde 1tane 5 gün boyunca kullancam. soğan kürü de yapmak istiyorum. ne zamn başlamalıyım?
günaydın cnm iğnenın yan ekısı o malesef. bende adet olana kadar gecmemişti.hamilelik de olabılır tabi ama.inş.öyledır :)Selam.kizlar bu ay iki kutu klomen kuandim.ve ovitrelle vuruldm bugn 7.gunum igneden snra ve bugn cok kasik ve bel agrim var.bndan once pek olmadi neden olabilir
inşallah canım beklemek çok zor :)günaydın cnm iğnenın yan ekısı o malesef. bende adet olana kadar gecmemişti.hamilelik de olabılır tabi ama.inş.öyledır :)