Klomen kullananlar

Herkese merhaba.bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya basladim yumurta takibi yapacak dr um.klomen bittigi gibi mi yoksa bi kac gun bekleyip mi kontrole gittiniz kizlar?

Herkese merhaba.bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya basladim yumurta takibi yapacak dr um.klomen bittigi gibi mi yoksa bi kac gun bekleyip mi kontrole gittiniz kizlar?
beni 1 hafta sonrsa çağırmştı canım yani doktora gttğim gün klomene başlattı ve o gün çarşambaysa haftaya çarşamba çğrı snra 2 gün snra tekrr çağırdı inşallah sonç alrsn

selam benim iğne oldğm günle sayarsak bugn 14.gün test yaptm evde negatif olmadı sanrm ilk kez kulllanmştm ovitrelle.klomende 2.ayım

beni 1 hafta sonrsa çağırmştı canım yani doktora gttğim gün klomene başlattı ve o gün çarşambaysa haftaya çarşamba çğrı snra 2 gün snra tekrr çağırdı inşallah sonç alrsn
Cevap verdigin icin tesekkur ederim cnm insAllah hepimiz guzel sonuc aliriz.

senin 8 se benim 9 o zaman :) zaman geçmiyoooo belim ağrıo arasıra da kasıklarım ama daha çok batma ve ağırlık var gibi
canım hamilesin sanırım hayırlı olsun Allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin.
bu ağrıların dışında gaz ve akıntı şikayetlerin oldu mu acaba ?

canım hamilesin sanırım hayırlı olsun Allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin.
bu ağrıların dışında gaz ve akıntı şikayetlerin oldu mu acaba ?
Evt cnm akinti coktu gazi sorma zaten gazman gibi geziodum ki hala oyle :) beni umutlandiran bunlar degildi ama cnm cunku sanki her ay yasiodum zaten bunlari ama kasiklarima sanki bicak saplanio gibi keskin saniyelik agrilar oldu ordan umutlanmistim hala dandevam edio zaten

benim de tarif ettiğin gibi ağrılarım var. belimde bile,,
inşallah ben de güzel haberler verebilirim

Merhaba kzlar 6 aylik evliyim agustos ayinda bebegimin kalbi durmasi sebebiyle kurtaj oldum sonra uc ay gecti hala hamile kalamayinca doktora gittim adetimin 3 gunu klomen verdi dün bitti kontrole gittim 5 tane cok guzel yumurtan olusmus dedi cumartesi sabah gel igne vurucam dedi ilk defa kullaniyrm inşallah bir tanesi tutar

Cnm normalde 3 ustu yumurta gelismisse catlatma ignesi vurmuolar riskli diye yani cogul gebelik olur die ucuz dorduz gibi sasirdim igne vurdurmasina

CANIM BENDE BUGUN KLOMENDE 4.GÜNÜM.YARIN BİTİYOR... DR BANA SALI GEL DEDİ. SENİN KAÇINCI GUNUN BUGUN?

CANIM BENDE BUGUN KLOMENDE 4.GÜNÜM.YARIN BİTİYOR... DR BANA SALI GEL DEDİ. SENİN KAÇINCI GUNUN BUGUN?
Bugun 5. Gunum cnm ama ben dayanamayip yrn gidecegim sanirim.dr bana su gun gel demedi haftaya gel dedi sadece.bende o anda sormadim iyide haftaya hangi gun diye kaldi oyle.aslinda pzt gitmek istiyorum ama kasiklarim cok yaniyor.

Kızlar bir fikir verin çatlama iğnesini 30 kasımda oldum hala hasta olmadım 2 gün gecikti test yapmak için erken diye test de yapmıyorum çünkü pco var bende adet düzensizliğide var yani yine düzensiz adetten mi gecikti yoksa hamilemiyim evde test yapsam sonuç çıkar mı ne dersiniz... kasıklarımda hasta olacakmıişım gibi bir ağrı var...

Cnm senin adet gecmemis ki daha ignenin uzerinden 9 gun gecmis daha en az 14 gun sonra adet gormen lazim

Doktor ilk iğneyi 28 inde yaptı 2. iğneyi 30 unda yaptı geçen ay 7siinde hasta olmuştum ondan yumurtalar geç büyüdüğü için iğneyi geç yaptı bir iki gün.. neyse hastaya pazartesiye kadar bekleyeyim ozaman..:) teşekkürler..

kızlar merhaba bana adetin 21.gün yapılan progesteron testi yapıldı değerim 2.28 çktı yumurtlama olmamş dedi doktor benim gibbi olan var mı

Kızlar gerçekte napicami bilmiyorum klomen kulandim 5-6 gun varken bat oldum dün kasiklarim cook agriyo adet olucakmisim gibi baktim kahve rengi akintim vardı ardından 3 damla pembe kan geldi ve bu sabah adet oldum derken aksama doğru siyah oldu ve cok parça var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…