Klomen kullananlar

Gunaydin pinar39 yok canim sebepsiz infertilite.. yoksa her ay yumurtam buyur catlar ama gebelik olusmuyor. Bu ay ilk kullanisim sen neden kullaniyosun
Yok canim ben kullanmıyorum gorumcem kullanıyordu yumurtaları buyumedigi için yumurta tembelliği vardı ondan sordum ben öylece bekliyorum sadece

Peki ne kadardı ki fiyatı bidei Sende bir sorun çıktı mi canım

selam kızlar klomen kullandım 5 gun hastalımın 4.gunu gıttım neyse cumartesıde ovıtrelle asmıda oldum dr gun asırı ılışkı onerdı bnde 10.12.14.1.18 gunlerı degerlendırecegım sukı ıgne ne ıse yarıyor tam olarak bılmıyorum ve ıgneden sonnra cok agrılarım olduu bnm gıbı olanlar yardım ve bunden sonra ne yapmam gerek

Canım iğne yumurtayı çatlatmak için... iğne vurulduktan 36 saat sonra yumurta catıyo ve o anlarda ilişkiye girdiğinde yumurtanın döllenme ihtimali yüksek

Selam herkese,
Ben de klomen kullandim 5 gun birer tane, onun ustune ignede yaptirdim 3 tane. En sonunda 10 kasimda catlatma ignemi oldum ve 11 kasimda da asilama yaptirdim. 5 senelik evliyim, bilemiyorum ne olacak gercekten zor surecler, insallah isteyen herkese nasip etsin Allah.

cnm aşılama yaptırmak için nasıl bı yol izlenıyo.anlatır mısın? mesela hangi gunler dr a gidiliyor. kaçıncı gun asılama yapılıyo?

cnm aşılama yaptırmak için nasıl bı yol izlenıyo.anlatır mısın? mesela hangi gunler dr a gidiliyor. kaçıncı gun asılama yapılıyo?

Selam, valla ben adetimin 3. Gunu dr a gittim ve o gun dahil 5 gun klomen kullandim. Elbette asilama oncesi rahim filmi sart cunku tupler tikaliysa asilama ise yaramiyor. Yumurtalarim gelistikce 5. Gunden sonra iyice gelismesi ve buyumesi icin (18 mm ideal dedi drum bana) 3 tane de igne kullandim. Sonra tekrar ignem bitince yumurtam iyice gelismisti ve 2 kasimda basladigim bu yolda 10 kasim oglen catlatma ignemi vurdurdum. Dr um 11 kasim aksami asilama icin uygun oldugumu soyledi. Eurofertile giderek (11 kasim gunu)sperm yikama islememizi yaptirdik ve aksam 18.00 de dr um asilamami yapti.
Umarim iyice aciklayabilmisimdir. Psikoloji olarak yipratici olsa da sonu hayirli olur insallah herkes icin ☺

kızlar merhaba bişey sorablrmym.geçen ay günde 2 defa 1 kutu klomen kullandım işe yaramadı.nu ay 2 kutu günde 3 defa kullandm bugün adetin 9.günü en büyüğü 18mm yumurta olmş doktor yavaş geliştiğini söledi yumurtalarmn.ve bu ayda olmazsa tüp bebek merkeznde iğneyle geliştrilmesi gerekeblr dedi.bide bu otrivelle çatlatma iğnesi nereden yapılıyor?içindeki prospektsü okudum göbekten yada kasıktan yazıyo öylemi doktor bişi demedi bende ilk kez kullanacak oldğmdan sormadm.

senın o doktorun bırazz komık galıba 18 mm yumurta gayet ıyı hemde adetının 9.gununde bnmm adetımın 14 .günü yumurtam 12mm di ama üç gün içinde büyüdü ve kendılıgınden catladı

Selamlar, herhangi bir saglik kurulusunda kalcandan yaptirabilirsin ben oyle yaptirdim gobek olmasi sart degil. Umarim her sey yolunda gider

senın o doktorun bırazz komık galıba 18 mm yumurta gayet ıyı hemde adetının 9.gununde bnmm adetımın 14 .günü yumurtam 12mm di ama üç gün içinde büyüdü ve kendılıgınden catladı
klomene rağmen mi öyleydi canım senn bana 2 kutu klomen ve günde 3 tane kullandığım için yavaş gelişiyo dedi sanırım ama yine bilmiyorum tabi ben ilk kez kullandğmdan normalmi değilmi?doktor deiştirmeliyim belkide bu ayda olmazsa çnkü beni tüp bebek merkezine yönlendircek anladğm kadarıyla

cnm ben özel bi hastanede çekildim 250 tl ödedim ve maalesef sorun çıktı cnm sağ tüpüm tıkalı çıktı ki zaten tahmin ediyodum çünkü dış gebelik geçirmiştim
ben biyerde okudum da bu hsg cekılırken verilen sıvıdan dolayı tüpler spazm dan da tıkalı cıkabılıyomus.Aslında tıkalı olmayan tüpler yani.. dış gebelıkle ilgisi varmıymıs cnm bunun?

nedenki hormon tahlıllerınde bır sorunmu var bnm fsh degerm 9,75 sınırda o yuzden ugrasıoruz cok şükür baska sıkıntım yok klomende ıkıncı ayım bende de gellsme olmadı gecen ay bırden yok oldu en son 11 mm dı bu ay ıkı tane buyuyen yumurtam vardı 12mm di ama üç gün gecmeden kendiiliğinden çatladı yanı tüp bebek ıcın acele etme

yok canım hormonlarda bişey çıkmadı geçen ay 1 kutu klomen verdi ilk gittm 13mm yumurta vardı 4 gün snra gttiğimde göremedi yok oldu senn gbi.bu ay dozu artırcam dedi 2 kutu verdi klomeniadetin 2.günü başladm 3 adet içtm işte bugn 9.günü 18mm en büyğü cuma günü çatlatma iğnesi dedi.öle canım hakkmzda hylısı artık

yanı bnce senın yumurtan cok iyi zaten 18 20 arası en ıdeali bnm ki 12 mm ken ıkı gun sonra catladı yanı sabahları ackarnına klomen kullandgn zaman bitincede devam et bır yemek kasıgı bala bır cay kasıgı tarcın ve çöğrek otu at karıstr ye sabahları 12 günü gecırme ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…