Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni 1 hafta sonrsa çağırmştı canım yani doktora gttğim gün klomene başlattı ve o gün çarşambaysa haftaya çarşamba çğrı snra 2 gün snra tekrr çağırdı inşallah sonç alrsnHerkese merhaba.bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya basladim yumurta takibi yapacak dr um.klomen bittigi gibi mi yoksa bi kac gun bekleyip mi kontrole gittiniz kizlar?
Cevap verdigin icin tesekkur ederim cnm insAllah hepimiz guzel sonuc aliriz.beni 1 hafta sonrsa çağırmştı canım yani doktora gttğim gün klomene başlattı ve o gün çarşambaysa haftaya çarşamba çğrı snra 2 gün snra tekrr çağırdı inşallah sonç alrsn
rica ederim canım.bildiğim bişi olursa yazıyorum çnkü böle zamanlarda benimde herşeyi srup paylaşabldiğim bi burası var inşallah mucizemizi verir rabbimCevap verdigin icin tesekkur ederim cnm insAllah hepimiz guzel sonuc aliriz.
canım hamilesin sanırım hayırlı olsun Allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin.senin 8 se benim 9 o zaman :) zaman geçmiyoooo belim ağrıo arasıra da kasıklarım ama daha çok batma ve ağırlık var gibi
Evt cnm akinti coktu gazi sorma zaten gazman gibi geziodum ki hala oyle :) beni umutlandiran bunlar degildi ama cnm cunku sanki her ay yasiodum zaten bunlari ama kasiklarima sanki bicak saplanio gibi keskin saniyelik agrilar oldu ordan umutlanmistim hala dandevam edio zatencanım hamilesin sanırım hayırlı olsun Allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin.
bu ağrıların dışında gaz ve akıntı şikayetlerin oldu mu acaba ?
benim de tarif ettiğin gibi ağrılarım var. belimde bile,,Evt cnm akinti coktu gazi sorma zaten gazman gibi geziodum ki hala oyle :) beni umutlandiran bunlar degildi ama cnm cunku sanki her ay yasiodum zaten bunlari ama kasiklarima sanki bicak saplanio gibi keskin saniyelik agrilar oldu ordan umutlanmistim hala dandevam edio zaten
Cnm normalde 3 ustu yumurta gelismisse catlatma ignesi vurmuolar riskli diye yani cogul gebelik olur die ucuz dorduz gibi sasirdim igne vurdurmasinaMerhaba kzlar 6 aylik evliyim agustos ayinda bebegimin kalbi durmasi sebebiyle kurtaj oldum sonra uc ay gecti hala hamile kalamayinca doktora gittim adetimin 3 gunu klomen verdi dün bitti kontrole gittim 5 tane cok guzel yumurtan olusmus dedi cumartesi sabah gel igne vurucam dedi ilk defa kullaniyrm inşallah bir tanesi tutar
CANIM BENDE BUGUN KLOMENDE 4.GÜNÜM.YARIN BİTİYOR... DR BANA SALI GEL DEDİ. SENİN KAÇINCI GUNUN BUGUN?Herkese merhaba.bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya basladim yumurta takibi yapacak dr um.klomen bittigi gibi mi yoksa bi kac gun bekleyip mi kontrole gittiniz kizlar?
Ins cnm guzel haberlerini beklioruz ne kadar var bat abenim de tarif ettiğin gibi ağrılarım var. belimde bile,,
inşallah ben de güzel haberler verebilirim
6 gün var daha canım iğnenin 9. günü şuan bakalımIns cnm guzel haberlerini beklioruz ne kadar var bat a
Anlamadim ki bende neden o zaman vuruyor ki acaba sabah olsun sorarim inşallah sebebiniCnm normalde 3 ustu yumurta gelismisse catlatma ignesi vurmuolar riskli diye yani cogul gebelik olur die ucuz dorduz gibi sasirdim igne vurdurmasina
Bugun 5. Gunum cnm ama ben dayanamayip yrn gidecegim sanirim.dr bana su gun gel demedi haftaya gel dedi sadece.bende o anda sormadim iyide haftaya hangi gun diye kaldi oyle.aslinda pzt gitmek istiyorum ama kasiklarim cok yaniyor.CANIM BENDE BUGUN KLOMENDE 4.GÜNÜM.YARIN BİTİYOR... DR BANA SALI GEL DEDİ. SENİN KAÇINCI GUNUN BUGUN?
Cnm senin adet gecmemis ki daha ignenin uzerinden 9 gun gecmis daha en az 14 gun sonra adet gormen lazimKızlar bir fikir verin çatlama iğnesini 30 kasımda oldum hala hasta olmadım 2 gün gecikti test yapmak için erken diye test de yapmıyorum çünkü pco var bende adet düzensizliğide var yani yine düzensiz adetten mi gecikti yoksa hamilemiyim evde test yapsam sonuç çıkar mı ne dersiniz... kasıklarımda hasta olacakmıişım gibi bir ağrı var...