Klomen kullananlar

Allah korumus canim. Insallah kisa zamanda gelir yavrularimizda bu hasret biter

kızlar günaydın bişey sorucam.. bu rahim filmi (hsg) nasıl cekiliyo. benm dr um cok meşakkatli ve külfetli bir işlem dedi de

canm benm de geçen ay ılk klomen kullanışımdı. 2 yumurtam vardı sağda. çatlatma iğnesi ile biri çatlamış diğeri catlamamıs kiste dönüşmüş. dr bu ay doğum kontrol hapı verdi.o kisti dağıtıp öyle devam edeceğiz dedi klomene

canım adetin 3. veya 5. günü başlanıyor. Doktorunun tavsiyesine göre günde 1 yada 2 defa alıyorsun. ki ben günde iki defa kullandım. Çok fazla yan etkisi yok ama bende mide bulantısı yapmıştı. Önemli olan doktor kontrolünde olmak ve düzenli yumurta takibine gidebilmek. Ben çalıştığım için doktor her gel dediğinde gidemedim. O yüzden bana takvim de veremedi. aslında benim sorunum yok yaşım 32 olduğu için acele ettim. doktor da klomen verdi. İlaç yüzünden bu ay 2 yumurta olmuş 27 mm ikisi de vaktinden evvel gelişmiş. bana 2 gün önce gelseydin çatlatırdık dedi. dediğim düzenli takibe gitmek gerek..

ben de bu gün tekrar gideceğim. Dün çok karnım ağrıdı. zannediyorum çatladılar. Umarım çatlamıştır. Gebeliği geçtim bari kist olmasın

kızlar günaydın bişey sorucam.. bu rahim filmi (hsg) nasıl cekiliyo. benm dr um cok meşakkatli ve külfetli bir işlem dedi de
canım vajinadan rahime ilaçlı bir sıvı yolluyorlar. Tüpler açık mı değil mi ona bakıyorlar. En uygun zaman adet bitimi yaptırmak diyorlar. Maliyetli bir de ağrı oluyor diyen var. Ben daha yaptırmadım. Doktora önerdim yapalım diye ama gerek yok dedi. Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama şişli Ekomar da Cevat bey var. Onun için çok iyi diyorlar. Anestezi ile de yapılabiliyormuş.

bende çok kucuk sayılmam canım :) 30 yasındayım.
yumurtlama takıbı mayısta yaptırmıstım. benım merak ettıgım klomenı ne zaman verıyor. mesela bu ay gel takıp yapalım dedı. o surede gelısmezse mı klomen verıyor. neye göre karar verıyor yanı

Benim hikaye şu : ben iki ay denedim olmadı.. Sonra doktora gittim. Muayene etti problem yok dedi. Adetin 2. günü gel testlerini yapalım dedi. Gittim testleri yaptım. sonuçlar mükemmele yakın dedi. Acele etme çok erken dedi. Ama ben acele etmem lazım dedim :) O zaman klomen yazayım sana süreci hızlandıralım dedi. İlaca 5. gün başla bittikten 4-5 gün sonra da kontrole gel yumurta var mı yok mu gelişmiş mi bakalım dedi. İlk ay 17 mm yumurtam vardı iğne yazdı (yine benim ısrarımla) 2 gün sonra bu 22 mm olur o zaman vurul dedi. Sonrada full çalış :) Ama iğneden sonra gel çatlamış mı bakalım dedi ben gidemedim. O ayda yalan olduk.. Yani benim süreç böyle gelişmişti..

anladım canım. ben de 10 aydır calısıyorum. cok calıskanım ama :) Sonuc yok. bende herseyımı yaptırdım. rahım fılmı. esıme sperm testı. hormon. sorun yok gelme dedı. bende sen gıbı gelmem lazım dıye ısrar edıyorum :) ocak adetınden sonra gel gözume gorunme demıstı en son.
ama ıste bu ay yumurtlamadıgımı fark ettım testlerle kontrol edıyorum. zaman kaybetmek ıstemedıgım ıcın. randevulasıcaz bakalım adet olunca.
2 gunde 1 zor olacak ama. ayarlamaya calısıcam artık. ıstdamısın ?

Evet ist dayım Şişlide oturuyorum Tuzla da çalışıyorum. Doktorum Avcılarda :) tam istanbulluyum yani :) Doktorum şeker biri ama eve yakın bir yerde doktor bulacağım. Çok zor oluyor... Beşiktaş da Jinemed var yakın sayılır bir de orayı deneyeceğim :)

bende şişlide calısıyorum :) gungörende oturuyorum.
Dr um hizmet hastanesi meltem hanım. incirlide . tavsıye edebılırım. ters dusmezse.

Cnn ben gecen ay cekildim rahim filmini evt doktorun dedigi gibi maddi olarak kulfetli bi islem ama oyle cok mesakkatli ve korkulacak bisey degilmis ben oyle bi korkuodum ki rahim filmine giderken cunku burda okuduklarim dehset verici seylerdi bayilan mi dersin ciglik atan mi dersin ama hic korktugum gibi olmadi vajinal ultrasondan biraz daha agrili o da rahime gonderdigi ilactan kaynaklanio ki benim agri esigim dusuktur canim kiymetlidir yani ben dayandiysam herkes dayanir. Kisacasi cnm hic korkma ve biran once yaptir cunku rahim filmi sorunsuz olanlardan ilk aylarda hamile kalan cok

bende şişlide calısıyorum :) gungörende oturuyorum.
Dr um hizmet hastanesi meltem hanım. incirlide . tavsıye edebılırım. ters dusmezse.
İncirli istikametine doğru gidince e-5 in sağında kalıyor değil mi? gözüme takılıyordu. Metrobüsle gidilir aslında.. bakacağız artık :)

İncirli istikametine doğru gidince e-5 in sağında kalıyor değil mi? gözüme takılıyordu. Metrobüsle gidilir aslında.. bakacağız artık :)
aynen canım. bende tavsiye uzerıne gıttım. sert gorunuyor ama ıyı bır dr. bakalım adet olunca gıdıcem. neler yapcak.

kızlar bu arada az önce rahim filmi için Ekomar şişli yi aradım. Bilgi alayım diye .. Şak dediler Doktor cevat beyi bağladılar.. Şeker ötesi bir adam.. hikayemi dinledi ''daha erken bahara kadar bekle erguvanlar açtığında hala bebeğin olmuyorsa bana gelirsin dedi'' :) walla film çektirecekler ona gitsin derim. Ağrı konusunda da 2 dk çekeriz hiç bir şey hissetmezsin söz dedi.. Ben de sizinle paylaşmak istedim :)

Ben de Cevat Bey'de çektirdim Echomar'da. Çok güler yüzlü ve gerçekten insanı rahatlatan bir yanı var. Ayrıca dediği doğru, işlem yalnızca birkaç dakika sürüyor.

Ca
Yumurta gelisimiyle alakali bir sikintin mi var camim doktor neden klomen verdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…