Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çatlama iğnesi olmadım canım bat 2 eylül test yapmaya çok korkuyorum tekrar negatif çıkarsa diye ilk defa klomen kullanınca çatlama iğnesi vermiyormuş doktor . Catlayali 7-8 gün olduAy inşallah canım ya ilkinde tuttururuz inşallah sorunsuz sıkıntısız sen kaçınma olmuştur catlatma igneni benden önce olmuştur galiba keşke denesen pozitif çıksa bana da umut olsan
yupppiiii :) o zaman 28 gün sonra hayırlı haber bekliyoruzKızlar yumurtam çatlamışş dua edinn hayırlısılı :))
Ya ayni gun benimde 1 veya 2 eylude olurum normalde bende korkuyorum negatiften ama beklemek umudu daha da artiriyo surekli onu dusunuyorum bide gun icinde hic iyi olmuyor keske 1 hafta onceden belli olsa yahu 30 lira erken gebelik testi aldim kiyamiyorum kullanmaya erken diye :)ben çatlama iğnesi olmadım canım bat 2 eylül test yapmaya çok korkuyorum tekrar negatif çıkarsa diye ilk defa klomen kullanınca çatlama iğnesi vermiyormuş doktor . Catlayali 7-8 gün oldu
Hayirlisi canim insallah iyi haberlerini duyariz :)Kızlar yumurtam çatlamışş dua edinn hayırlısılı :))
Simdi dusundumde benimde ilk defa ama igne verdi dr acaba neye gore boyle karar veroyorlae her de farkli birbirinden anlamak guc.ben çatlama iğnesi olmadım canım bat 2 eylül test yapmaya çok korkuyorum tekrar negatif çıkarsa diye ilk defa klomen kullanınca çatlama iğnesi vermiyormuş doktor . Catlayali 7-8 gün oldu
banada verdi doktor şuan klomen kullanıyorum yumurta büyüklüğüne göre iğne vurucaz dediSimdi dusundumde benimde ilk defa ama igne verdi dr acaba neye gore boyle karar veroyorlae her de farkli birbirinden anlamak guc.
O zaman adetine 1 yada 2 gün kala falan yap testi. Bu ay çok umutluyum bende bilmiyorum belki bende dayanamam hemen test yaparım ama negatif olur diye de çok korkuyorumYa ayni gun benimde 1 veya 2 eylude olurum normalde bende korkuyorum negatiften ama beklemek umudu daha da artiriyo surekli onu dusunuyorum bide gun icinde hic iyi olmuyor keske 1 hafta onceden belli olsa yahu 30 lira erken gebelik testi aldim kiyamiyorum kullanmaya erken diye :)
Yumurta catlamanla ilgili falan kesin olsun diye vermiştir belki. Benimki büyüyüp çatlıyo ama genede hamilelik olmadıSimdi dusundumde benimde ilk defa ama igne verdi dr acaba neye gore boyle karar veroyorlae her de farkli birbirinden anlamak guc.
erken gebelik testlerinde de mı çıkmıyorarkadaşlar gebelik testleri ni adetiniz gecikmeden yapmayın doğru çıkmıyor ha kan testini adetinize bir hafta kalda yapsanız çıkyor ama idrar testi evde yapılanlar çıkmıyor yanıltmasın sizi
erken gebelik testi dediği adet geciktikten 1 gün sonra yapılan test . ilişki yaptıktan 1 hafta sonra yapınca çıkacakmış gibi insanlara tanıtıyorlar ..ama aslında adetin gecikince 1 gün sonra yapılınca çıkan testmiş erken gebelik testi .. yani yapıp paranıza yazık etmeyin ben kaç defa yaptım öle sanıp :) :)erken gebelik testlerinde de mı çıkmıyor
Canım çıkan var silik milk bi şekilde 3 4 gün öncesinden öğrenen çok var biz niye olmayalım :))arkadaşlar gebelik testleri ni adetiniz gecikmeden yapmayın doğru çıkmıyor ha kan testini adetinize bir hafta kalda yapsanız çıkyor ama idrar testi evde yapılanlar çıkmıyor yanıltmasın sizi
Aynen galiba duramicam o güne kadar adetim den önce yapıcam ben yine . Bence bu durumda kadınlar kendilerini ne rahatlatacak sa onu yapmalıdır bence yapmak istiyorsak bu bizi rahatlatacaksa yapmalıyız kasMadan yani amannn..O zaman adetine 1 yada 2 gün kala falan yap testi. Bu ay çok umutluyum bende bilmiyorum belki bende dayanamam hemen test yaparım ama negatif olur diye de çok korkuyorum
Çok umutlaniyoruz onndan heperken gebelik testi dediği adet geciktikten 1 gün sonra yapılan test . ilişki yaptıktan 1 hafta sonra yapınca çıkacakmış gibi insanlara tanıtıyorlar ..ama aslında adetin gecikince 1 gün sonra yapılınca çıkan testmiş erken gebelik testi .. yani yapıp paranıza yazık etmeyin ben kaç defa yaptım öle sanıp :) :)
inşallah hamilesindir herkese umut olurAynen galiba duramicam o güne kadar adetim den önce yapıcam ben yine . Bence bu durumda kadınlar kendilerini ne rahatlatacak sa onu yapmalıdır bence yapmak istiyorsak bu bizi rahatlatacaksa yapmalıyız kasMadan yani amannn..
İnşallah Allah aratmadan hepimize verir canıminşallah hamilesindir herkese umut olur
inşallah canım geçinceİnşallah Allah aratmadan hepimize verir canım
Aminnn canlarımm inşallahh iyi düşünmek istiyorum ama üzülmektende korkuyorum bakalım hepimiz için güzel haberlerrr :))yupppiiii :) o zaman 28 gün sonra hayırlı haber bekliyoruz