Klomen kullananlar

Ins canım sabirsizlaniyorum çıkmazsa hafta ici bi daha yaptırırim artık senin şu an belirtiler var mı
İşte benimde açık yaram belirtiler :)) bende hiç belirti yok cnm bi bu sabah çok çok hafif göğsümde ağrı hissettim giyinirken ama o zaten adet oncede de olan birşeydi farklı hiçbişeyim yok ne kaşık ağrım ne mide bulantım filan hiç yok :KK43:

Evet iyiki bu sayfada bulduk birbirimizi beraber takip etmek daha iyi yalnız kalmıyor insan inşallah buradan hepimiz hamileyiz konu başlığında devam ederiz konuşmayaaaaa :))
inşallah canım ya doğuma gün sayarız hep birlikte

klomen kullanan arkadaşlar ağrınız oluyor mu? çok yazı gördüm ben ağrı oluyor diye ama bende hiç olmadı
Klomen kullanırken değil cnm catlatma ignesi vuruldum tan sonra ağrı oluyor hatta bende 1 yumurta sol tarafta oluşmuştu resmen hissettim hep sol kasığım ağrıdı . Yani yumurta büyürken olmuyor çalarken oluyor agri

Klomen kullanırken değil cnm catlatma ignesi vuruldum tan sonra ağrı oluyor hatta bende 1 yumurta sol tarafta oluşmuştu resmen hissettim hep sol kasığım ağrıdı . Yani yumurta büyürken olmuyor çalarken oluyor agri
anladım canım sağol bende korktum acaba etki etmiyor mu diye :)

X