daha almadım canım klomene içeceğim zaman takacakmışım ayın 4 ünde yani taa diğer ay başlıycam östrojen hormonu salgılıyormuş yumurtayı büyütüp çatlatmaya yardımcı oluyormuşsenin aldığın doktorun verdiği bant nasıl bişi neye yarıyormuş
canım eşinin değerlerinde bi problem olmasın ?merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.
3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.
bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?
doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma
:) çok geçmiş olsun canım troit bezleriyle alakalı bi hastalıkEşim yaptırsı spermiogram doktor eşime senin çocuğun olur dedi
Bende mayıs 2014 den beri
Hsg rahim filmi tüpler açık normal boyutlarda çıktı
Hipofiz bezi beyin mr ı temiz çıktı
Haşimato die bi hastalık çıktı o engel olabiliyomuş
klomen kullanmadan önce doktor ovulasyon zamanında yumurtalarını kontrol etti mi büyüklüğünü?daha almadım canım klomene içeceğim zaman takacakmışım ayın 4 ünde yani taa diğer ay başlıycam östrojen hormonu salgılıyormuş yumurtayı büyütüp çatlatmaya yardımcı oluyormuş
etti canım 12. günden başlayıp 16. güne kadar baktı buyumuyor 14mm de kaldı yumurtalar 2 tane oluşmuştu . sonrada işte bu ay deniycez klomen va kol bandını iğne taraftarı değil dr o ve bi kaç dr da iğne önermedi bekliycez bakalımklomen kullanmadan önce doktor ovulasyon zamanında yumurtalarını kontrol etti mi büyüklüğünü?
Evet canım bu ay ilk defa kullandımSende klomen mi kulandin
Bilmiyorum ama degilim galiba canim bugun adetimin 23. Gunu hamilelige dair en ufak bi belirti yok gogus agrisi kasik sancisi gibi..
Bende bu ay ilk defa kullandım dun dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkar mı diye bi umut negatif çıktı biraz daha beklicem erken gebelik testi de aldım onu kullanicam bakalım inşallah hamileyizdirBelirtilere çok takılma canım hemen belirti vermeyebilir
ben kendimi çok kötü hissediyorum olmayınca ya ister istemez psikolojim bzuluyor. eşim çok istiyor çocuk üzülüyorum olmayıncadaetti canım 12. günden başlayıp 16. güne kadar baktı buyumuyor 14mm de kaldı yumurtalar 2 tane oluşmuştu . sonrada işte bu ay deniycez klomen va kol bandını iğne taraftarı değil dr o ve bi kaç dr da iğne önermedi bekliycez bakalım
inşallahBende bu ay ilk defa kullandım dun dayanamadım idrar testi yaptım silik çıkar mı diye bi umut negatif çıktı biraz daha beklicem erken gebelik testi de aldım onu kullanicam bakalım inşallah hamileyizdir
1 senedir istiyoruz neredeyse kan testi içinde izin alamıyorum ben işte siz nekadardir istiyorsunuzinşallahdaha teste çıkması için çok erken kan testinde belki çıkabilir ne zamandan beri istiyorsun
benimde bir sene oluyor testlerini rahim filmini falan yaptırdın mı1 senedir istiyoruz neredeyse kan testi içinde izin alamıyorum ben işte siz nekadardir istiyorsunuz
Yaptırdım cnm testleri mi sadece tüpler tıkanıklık var mı yok mu ona en son bakıcaz dedi Dr. EşiM de yaptırdı morfoloji çıkmıştı uzulmustuk düşük diye ama Dr. Bizim için bu değer yeterli demişti başka öyle bi problemimiz yok çok şükür ama kısmet olmayınca olmuyo iştebenimde bir sene oluyor testlerini rahim filmini falan yaptırdın mı
doğru diyorsun canım bizimde bir senedir olmuyor hiçbir problem de yok. Bu ay rahim filmi de çektirdim onda da bişey çıkmadı olmayınca olmuyor gerçekten. Denemek için klomen verdi bakalım belki bu ay olurYaptırdım cnm testleri mi sadece tüpler tıkanıklık var mı yok mu ona en son bakıcazEşiM de yaptırdı morfoloji çıkmıştı uzulmustuk düşük diye ama Dr. Bizim için bu değer yeterli demişti başka öyle bi problemimiz yok çok şükür ama kısmet olmayınca olmuyo işte
Ay inşallah canım ya ilkinde tuttururuz inşallah sorunsuz sıkıntısız sen kaçınma olmuştur catlatma igneni benden önce olmuştur galiba keşke denesen pozitif çıksa bana da umut olsanDoğru diyorsun
doğru diyorsun canım bizimde bir senedir olmuyor hiçbir problem de yok. Bu ay rahim filmi de çektirdim onda da bişey çıkmadı olmayınca olmuyor gerçekten. Denemek için klomen verdi bakalım belki bu ay olur