Klomen kullananlar

Evet kızlar uzun bi aradan sonra merhaba.. Bu ay 2. Kez klomen kullandim.. Az önce randevudan geldim. Sağ da ve solda olmak üzere 27 mm iki yumurta var dedi.. Yani çatlamayan 2 yumurtam var.. 2 gün önce gelseydin çatlatırdık dedi.. Bu ay tahminimizden erken gelişmiş ve çatlamamış:KK43: cumartesi tekrar gel belki çatlar dedi bi daha bakalım.. Yaa ben ne yapacagim şimdi.. Bu bu aya mi özel yoksa çatlayamiyor muyum ben? Yada kist mi olacak? Ne olur bilen yaşayan biri cevap versin:KK43:
Canim adetin 5.gunumu basladin klomene gunde kac klomen kullandin ve adetin kacinci gunu gittin dr a

Kizlar şimdi geldim doktordan solda gelismekte olan bi yumurtan var dedi doktor 15 ml olmus iki gun daha klomen kullanmami soyledi persembe tekrar gidecem takibe bakalim artik o zamana daha da buyucek mi bu arada hep dua ettim ins soldan gelir yumurta diye sag tup tikali oldugu icin cok sukur soldan gelmis
Canim forumlarda okudugum kadariyla sen de epeydir ugrasiyosun benim gibi.. insallah bu ay gelir bebeklerimiz

Klomen rahim duvarini inceltiyor düşüğe sebep oluyor diye okudum insallah dogru degildir yoksa bu kadar kisi neden klomen kullanalim: (

Klomen rahim duvarini inceltiyor düşüğe sebep oluyor diyedem insallah dogru degildir yoksa bu kadar kisi neden klomen kullanalim: (
Bence doğru değildir ya eğer öyle olsa Dr. Neden versin ki... Gerçi her ilacın bir de yan etkisi vardır ama bu derece önemli bir yan etkiyi gözden kaciramazlar kacirmamalilar dime

Bence doğru değildir ya eğer öyle olsa Dr. Neden versin ki... Gerçi her ilacın bir de yan etkisi vardır ama bu derece önemli bir yan etkiyi gözden kaciramazlar kacirmamalilar dime
Benim bildigim yan etkisi kist ihtimali.. gecen ay adetin 13.günü 18mm yumurtam vardi dr rahim duvari kalinligin cok iyi dedi klomen kullanmamistim. Bu ay ilk defa klomen kullaniyorum. Bakalim bu ay ne diyecek duvar kalinligiyla alakali.

Benim bildigim yan etkisi kist ihtimali.. gecen ay adetin 13.günü 18mm yumurtam vardi dr rahim duvari kalinligin cok iyi dedi klomen kullanmamistim. Bu ay ilk defa klomen kullaniyorum. Bakalim bu ay ne diyecek duvar kalinligiyla alakali.
Benim bilddigimde farklı değil. İnşallah güzel haberler alırsın canim

Gerçekten yorucu ve bir o kadarda zor bir süreçten geçiyoruz allah yardimcimiz olsun neredeyse 1 yıl oldu. Uğraşıyordum işte
Allah hepimizin yardimcisi olsun. 2014 eylulde bos gebelikten kurtaj oldum 2015 ocakta kimyasal gebelikten dusuk yaptim. 11aydirda hamile kalamadim. Tam 20 aydir anne olmak istiyorum. eylulde rahim filmi cekindim ekimde sadece catlatma ignesi oldum yine yok. Bu ay klomene basladim bi umutlu oluyorum bi böyle umut yerlerde. O kadar degiskenki duygularim

Merhaba arkadaslar bu ay bende klomene basladım bugun ılk hapımı içtim

Canim adetin 5.gunumu basladin klomene gunde kac klomen kullandin ve adetin kacinci gunu gittin dr a
Canim doktor 5. Gün başlattı günde iki defa aldim. İlac bittikten 5 gün sonra gel dedi. Ama bende yumurta oluyor ve gelisiyor zaten. Süreci hizlandiralim diye klomene basladik. İlacin etkisiyle fazla büyüdü sanirim

Canim doktor 5. Gün başlattı günde iki defa aldim. İlac bittikten 5 gün sonra gel dedi. Ama bende yumurta oluyor ve gelisiyor zaten. Süreci hizlandiralim diye klomene basladik. İlacin etkisiyle fazla büyüdü sanirim
Keske dr onlem amacli 12.gun falan cagirsaymis. Insallah pozitif sonuclanir canim

Canim forumlarda okudugum kadariyla sen de epeydir ugrasiyosun benim gibi.. insallah bu ay gelir bebeklerimiz
Ins cnm benim yaklasik iki yildir ugrasiyorum senin bos gebelik gecirdigin eylul ayinda bende dis gebelik gecirdim ondan sonra maalesef 14 aydir da hamile kalamiorum birde benim sol tupum acik sadece yani benim is biraz daha zor cnm ama hersey Rabbimin elinde ol der hersey oluverir

Ins cnm benim yaklasik iki yildir ugrasiyorum senin bos gebelik gecirdigin eylul ayinda bende dis gebelik gecirdim ondan sonra maalesef 14 aydir da hamile kalamiorum birde benim sol tupum acik sadece yani benim is biraz daha zor cnm ama hersey Rabbimin elinde ol der hersey oluverir
Yapay rahimle hamile kalanlar var yeterki Allah nasip etsin. Klomende ilk ayim insallah olur

kızlar şimdi doktordan geldim yineee :) iki gün önce takibe gittiğimde bi tane gelişmekte olan yumurtan var solda 15 mm demişti çok sevindim soldan olmasına sağ tüp tıkalı olduğu için bugün daha da çok sevindim bi yumurta daha gelişmiş ikisi de 18 mm civarında dedi doktorum inş bu ay mutlu haberi veririm sizlere tabi sizde bana :) çok heyecanlandım yaa kızlar hiç beklemiodum o ikinci yumurtayı. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş bu ay hayırlısıyla

Canim2 aydir klomen kullaniyorum. Doktor dün rahim duvarinin kalinligi çok iyi dedi
canım merhaba. bısey sorucam. klomen tedavısıne ne zaman baslıyorsunuz. soyle soyleyeyım. ben progesteron testı yaptım yumurtlama olmamıs bu ay. baska bır sorunum yok.rahım fılmı hormon sperm testı hepsı yapıldı.
aslında mayıs ayındaymrta takıbı de yapmıstım buyuyup catlamıstı. gebelık olusmadı.
sımdı drla gorustum adet olunca gel takıp yapalım dedı. hemen klomen verıyor mu . yoksa bıkac ay takıp mı edıyor. :KK43:
( 10 aydır korunmuyorum )

Allah hepimizin yardimcisi olsun. 2014 eylulde bos gebelikten kurtaj oldum 2015 ocakta kimyasal gebelikten dusuk yaptim. 11aydirda hamile kalamadim. Tam 20 aydir anne olmak istiyorum. eylulde rahim filmi cekindim ekimde sadece catlatma ignesi oldum yine yok. Bu ay klomene basladim bi umutlu oluyorum bi böyle umut yerlerde. O kadar degiskenki duygularim
Seni çok iyi anlıyorum canım en bastan beri hep olumlu sabırlı davranmaya çalışıyorum fakat 2 gun önce bir patladim ki anlatamam esimle Dr.dan donuyoruz hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra ağlamaya başladım canım kocam benim ne yapacağını şaşırdı. Az kalsın öndeki arabaya capiyorduk. :KK43:

X