Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 3 yıldır evliyim. 2 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor. Adetlerim düzenli. Çocukluğumdan beri böbrek üstü bezlerim biraz fazla çalışır ve doktorun 3 ay önce yaptığı testte troid yetmezliğim çıktı, hemen ilaca başladık ama çok küçük bir fark var normal sınırla arasında. Ekim 27'de 50 mcg Klomen kullanmaya başladım. Sabah akşam içtim. Ekim 31'de ilaç bitti ve 3 Kasım'da doktora gittim. 2 yumurtalığım olduğunu ve 20 mm'ye ulaştığını söyledi. Bu ay aslında bana rahim yıkama diye bir işlem yapacaktı, bazen spermlerin yumurta etrafında katman oluşturduğunu, bu yüzden de hamile kalmanın zorlaştığını söyledi. Ama yumurtalarımın 20 mm ye ulaştığını görünce bu kadar çabuk büyüyeceğini tahmin etmedim, bu boyutta bir yumurta olunca rahim yıkama yapamayız hemen seni çatlatmamız lazım dedi. 5000 pregnyl ampul 2 toz 1 su olacak şekilde hazırladılar ve o gün iğne vuruldum. İğne vurulduğum gün çok yorgun hissettim ve eve gider gitmez uyudum zaten. Bana söylediği günlerde ilişkiye girdim. Dayanılmayacak bir ağrım yok. Hatta vücudum tatlı tatlı ağrıyor. Göğüs altım, bacaklarım, kaslarım. Sanki uzun süre spor yapmadıktan sonra spora başladığım ilk gün kas ağrısı gibi. Dün sabah da uyandığımda kasıklarımda ağrı vardı. Gülerken falan ince ince sızlıyordu. Klomenden sonra bu etkilerin görülmesi normal mi? Benim bir arkadaşım daha klomene benzer bir ilaç kullandı ama onun çok çok zor bir süreci oldu. Benim onun gibi geçmedi. Sizce sebebi ne olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.