Klomen kullananlar

herkesde aynı belırtı olmazzmısss ama agrı olmak zorunda degıl ıllakı

Ya ne bilim okuyorum çoğunlukla ağrı sızı hissedilmiş ama ben hiç birşey hissetmiyorum bildiğin kendimi dinliyorum.. biliyorum hiç iyi bir şey yapmıyorum ama
iğne fayda etmedimi acaba diye sürekli kuruyorum..

Canım merhaba ben aynı sureci geçiriyorum. Maalesef dış gebeliğin oluşma sebebi tüplerde olan yapışıklik tıkalı olması gibi sebeplerden ötürü oluyor. Simdi gelelim soruna rahim filmi çekildikten sonra adet gününde sapma olmaz fakat senin yazdığına gore düzenli bir adetin yok bu yüzden bunu kafana takma.Ayni zamanda saymis olduğun belirtiler erken gebelik belirtilerine çok benziyor. Klomen+ catlatma iğnesi adettin erken gelmesine sebeb olabiliyor. Benimkisini 5 gün önceye gelmişti. Ayrıca batma şikayetin sol tarafta mi? Umarım hamilesindir. Bana da umut olursun. Dış gebeliği ilaclami atlattin yoksa operasyon mu gecirdin. Tahminin sağ tüpte oluşmuştur. İrtibatı kopartmamak isterim benide haberdar edersen hep birlikte dert ortağı oluruz.

Batma sikayetim solda ve tam ortasinda oluyo kasigimin cnm. Bana da dis gebelik sagda olmus gibi gelior cunku o taraf tikali dis gebeligi tek doz igne ile atlattim cok sukur erken farkettigim icin zaten farkedilmeyecek gibi degil di kanamayla gittim hastaneye aglaya aglaya dua ede ede bebegim dusmesin Allahim diye sonra bi ogrendik ki dis gebelik bu sefer de igneyle dussun due dua eder oldum Allah kimseyi sasirtmasin cnm ve de kimseye yasatmasin dis gebeligi cok zorlu bi surec bir aydan fazla hastaneye gittim geldim kan tahlili verdim kollarim mosmor oldu bu ay bi de beni umutlandiran sey hic kafaya takmamis olmam hani dio ya herkes kafaya takmadigim ay hamile kAldim die bende acaba mi demekten kendimi alamıyorum:)

Canim bnde gunde 2 tane 5 gunluk klomen kullandim valla ignenin adini hatrlamiyorum heyecanliydim igne vurulcam diye adina pek dikkat etmemisim hayirlisi olsun artk canim bnde igneyi yapti eve geldim aksama kadar solda cok agrim oldu 8 saat sonra falan gecti simdi arada yururken agri hissediyorum bnm bunyem zayiftr belki o yuzden agrisini hissetmisimdir canm herkezde ayni belirtiler olmaz zaten takma kafana oluruna birak canim

İnşallah güzel haberleri hep birlikte veririz.. Şimdiden çok heyecanlıyım ve çok düşündüğüm için tutmamasından bile korkar oldum..
Canim bnm bi yanim tutcak diyo bi yanim umutlanma tutmiycak diyo o yuzden kendimi kaptirmiyorum hayirlisi neyse o olsun diyorum ilk denemem bnm bakalim ne olcak

Kızlar günaydın bugün iğnemin dokuzuncu günü ve adetime 6 gün var. 6 gün öncesi testlerden aldım ve sonuç negatif çıktı. İğnenin etkisinden de olsa pozitif çıkması gerekmezmiydi. Benim bu ay hiç iğneden dolayı etkimde olmadı da.

Tatlım bu 6 gün öncesi test ne oluyor. Normal gebelik testinden farklı bi test mi? Eczaneden mi aldın.bende Cook merak ediyorum 4 gün kaldı adetime

Tatlım bu 6 gün öncesi test ne oluyor. Normal gebelik testinden farklı bi test mi? Eczaneden mi aldın.bende Cook merak ediyorum 4 gün kaldı adetime
Evet canım adetten altı gün öncesine kadar gebelik varsa gösteriyor. 15 tl bi fiyatı var. Eczaneye sor onlar verir. İnşallah senin için hayırlısı olur canım. Benim bu ay hiç belirtim olmadı ve sonuç negatif bu saatten sonra değişmez herhalde.

İnşallah hayırlı zamanda olcak canm hiç moralini bozma böyle şeyler hissetmen çok normal bn kendimi düşünüyorm, çok kafama takmıştım ama nasipten ötesi inan ki yok gerçekten bak, gem kafan rahat olursa stressiz olursan çok daha kolay olur sen duanı et hayırlısını iste inşallah Rabbim de kabul edecektir bunu hiç unutma, çok şükür ki eşimde sorun yok de, bu düzeltilebilir twdavisi olan bişe de kendi kendine, sadece yumurtan gelişmiyosa incir kürü de uygulayabilirsin, hap kullanırken de zararı olmuyo, hem tadı falan da güzel

predıctor sa markası eczacı kendısıde soyluo 4 gun once yapın dıye

saol cnm evet uygulıyım bu ay ıncır kürünü

Canim bnm bi yanim tutcak diyo bi yanim umutlanma tutmiycak diyo o yuzden kendimi kaptirmiyorum hayirlisi neyse o olsun diyorum ilk denemem bnm bakalim ne olcak

Benim de ilk denemem.. Ben bir yandan arısütü-polen-propolis karışımı kullanıyorum.. Ayrıca hayıt tohumu da içmeye çalışıyorum günde yarım çay bardağı ancak içiyorum ama..

Benim de ilk denemem.. Ben bir yandan arısütü-polen-propolis karışımı kullanıyorum.. Ayrıca hayıt tohumu da içmeye çalışıyorum günde yarım çay bardağı ancak içiyorum ama..
Anladim canm bn oyle seyler icmiyorum ne kadar ustune dussek o kadar olmuyo bnde oluruna biraktim artk

Evet kızlar ilk klomen ve iğne denemem bu gün itibariyle hüsranla son buldu ne yapayım devam edeyim mi klomene bilemedim. Bana bi akıl verin n'olur...

Evet kızlar ilk klomen ve iğne denemem bu gün itibariyle hüsranla son buldu ne yapayım devam edeyim mi klomene bilemedim. Bana bi akıl verin n'olur...
ben ılk ay klomen kullandm sadece baska bısey yapmadm hüsranla sonuclandı herkesın doktoru ıgne yapmıs bnmkı yapmadı bakalım yarın ıkıncı aya baslıcaz bu sefer napcak

Artık Bi dahaki ay napalım.. Kısmet.. Allah istemezse bişi olmuyo. Aşılamayı düşün tam yumurta çatlayınca spermi yanına koyuyorlar mesela olmayınca o bile olmuyo. Zaman'ının gelmesini beklicez artık

Benimde tutmadı Can'ım aynı ilaçları kıllanmıştım bende bu ay. Nasip ama Dr una danışmadan ilaç başlama. Zaten o ay adetliyken yumurtana bakıyo eğer yumurta varsa klomen başlatır

Artık Bi dahaki ay napalım.. Kısmet.. Allah istemezse bişi olmuyo. Aşılamayı düşün tam yumurta çatlayınca spermi yanına koyuyorlar mesela olmayınca o bile olmuyo. Zaman'ının gelmesini beklicez artık
Aynen bu ayy kızlar denemeye devam pes etmek yok benm de bu aykı tedavı yarın baslıcak bakalım gecen ay tırt cıktı bu aya bagladk umutları

Tatlım korkma bende de hiç ağrı olmadı ama yumurtalarım çatlamiştı iğneyle ona bağlı değil yani endişelenme

Arkadaşlar benim baş dönmesi ve mide bulantısı daha da arttı bugün ya yani öyle bi bulantı ki afedersiniz kusacakmış gibi değil de sanki böyle araba tutmuş da bi sersemlik bulantı gelmiş gibi ayıptır söylemesi bi aşure yapim dedim nasıl yaptığımı bilmiorum el titremesinden kemiklerim titriyo sanki aynı anda baş dönmesi düşünün artık nasıl yaptım :) akıntımda artarak devam edio tam diorum adet oldum bi gidiorum şeffaf ya da beyaz sümüksü bi akıntı. ne olacak benim bu halim düzensizlik problemim olduğundan adet gecikmemi hamileliğe de yoramıyorum test de yapamıorum korkumdan sonra çok üzülüyorum batma da var ama öle çok rahatsız edici değil nadir oluyo sadece bi kez çok şidetli sancı geldi kıpırdayamadım. göğüslerde yanlara ve önlere bastırınca cok acıo ama öle denildiği gibi ucunda falan bi değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…