Klomen kullananlar

aynılarını yasadım bu ay adet oldum snra

aynılarını yasadım bu ay adet oldum snra
cnm ben bu belirtileri geçen ayda yaşadım ama geçen ay klomen çalatma iğnesi ve progestan kullanmıştım onlardan olmuş meğer belirtiler ama bu ay hiç bişey kullanmadım sadece adetimin 10. gününde rahim filmi çekildim ondan bu belirtiler düşündürüyo sen bu ay kullanmış mıydın cnm herhangi bi ilaç

hımm evet bencede dusunubılırsın ben ılac kullandın sandım evet ben klomen kullanmıstım ve yumurtlama olmustu bende o yuzden heveslenmıstım ama husranla sonuclandı

hımm evet bencede dusunubılırsın ben ılac kullandın sandım evet ben klomen kullanmıstım ve yumurtlama olmustu bende o yuzden heveslenmıstım ama husranla sonuclandı
Öyle sandığını anladım zaten cnm ondan açıklama gereği duydum :) hakkında hayırlısı olsun cnm vardır zamanı buna gönülden inanıyorum bak bende çook istedim 1 sene önce oldu ama dış gebelik oldu ve ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir o yüzden şimdi en hayırlı zamanda olsun diye dua ediorum illa olsun diye değil . Bakalım nasip kısmet test de yapamıorum eğer yoksa üzülürüm die adetim geçio ama rahim filminden sonra adeti geçen çok kişi olmuş az daha bekleyim bakalım

Artık Bi dahaki ay napalım.. Kısmet.. Allah istemezse bişi olmuyo. Aşılamayı düşün tam yumurta çatlayınca spermi yanına koyuyorlar mesela olmayınca o bile olmuyo. Zaman'ının gelmesini beklicez artık
Aynen canim bnim uzulme allah hepimizin gonlune gore versin insallah

aynenn cnm bekle ıns hayırlı haberler alırız senden de burda ınan bırı guzel bı haber verse ben emınım kı hepımız mutlu olucaz cunku bızım ıcın bır umut

aynenn cnm bekle ıns hayırlı haberler alırız senden de burda ınan bırı guzel bı haber verse ben emınım kı hepımız mutlu olucaz cunku bızım ıcın bır umut
inş cnm hayırlı haberler veririz birbirimize burdan tez vakitte

Kızlar dayanamayıp test yaptım şimdi ve negatif çıktı ama nedense her seferinde çok üzülürüm şimdi üzülemiyorum bile erken mi yaptım diye düşünüyorum umudum bitmiyo niyeyse anlam veremediğim duygular yaşıyorm şuan belki de çok belirti yaşıyorum diyedir

Offfffffff canım yaaaaa adetime 4 gün var ve her zaman gelen kahve lekeler gelmeye başlamış çok üzgünüm bu ay da boşşşşşş
yaaa senndemi bende adeti bekliorum artıkki bi dahaki ay hemen olsun die insn çok istediğinden sınanırmış sabredicez allah nasip edecek sonunda umudumuzu yitirmek yok

Evet kızlar ilk klomen ve iğne denemem bu gün itibariyle hüsranla son buldu ne yapayım devam edeyim mi klomene bilemedim. Bana bi akıl verin n'olur...
ilk denemense et bence 3 ay fln devamnda kalanda çok oluomuş öle okudum ben

kızlar bende yarın klomende ikinci ayıma başlıyorum

İnşallah dediğin gibi olur da hayırlı haberlerini alırız canım hemen hemen ayni şeyleri yasamisiz benim de sag tupteydi. Tek dozla oldu.

İnşallah dediğin gibi olur da hayırlı haberlerini alırız canım hemen hemen ayni şeyleri yasamisiz benim de sag tupteydi. Tek dozla oldu.
Peki sen rahim filmi cekildin mi cnm dis gebelikten sonra var mi senin tuplerde sorun

Rahim filmi cekindim tüplerde sıkıntı yokmuş acikmis ama daha olmadı bebis ama çalışıyorum ve işim oldukça sıkıntılı ve stresli oda etkiliyor gibi geliyor bana.

Rahim filmi cekindim tüplerde sıkıntı yokmuş acikmis ama daha olmadı bebis ama çalışıyorum ve işim oldukça sıkıntılı ve stresli oda etkiliyor gibi geliyor bana.
Iyi cnm seninkilerde sorun yokmus Allahtan benim sag tup tikali ya dis gebelik ondan oldu yada dis gebelik onu tikadi iki seçenek de olabilirmis. Ne is yapiosun cnm yoksa sen de benim gibi ogretmen misin benimki de cok sinir stresli de

Günaydın kızlar. Ben bu sabah gebelik testimi yaptım adet günüm yarın normalde. Ama sonuç yine fıss. Önceki gün akşam da erken gebelik testi yapmıştım oda önce hiç bişey yok gibiydı sonra cook silik belli belirsiz bi çizgi belirmişti meğer oda testin kendi çizgisiymiş. Benim de klomenle ilk ayım başarısizzz ;(( artık 2.aya tekrar zor bi süreç başlıyor.off Allahım cook zor yaaa Rabbim bu ay hepimizin yüzüne baksın inşallah ((

Kızlar günaydın, bi kaç gündür kötü günler geçiriyorum bu progestan beni çok kötü yaptı. Baş dönmesiyle gittim hastaneye kan şekerim düşmüş tansiyon 9/6 serumu yedim düzeldim biraz. Doktor ultrasonla baktı içi boş olan yumurtam adetle atılan kiste dönüşmüş. Diğer yumurtam çatlamış gebelik ihtimalin var halen pazartesi gel test yapalım dedi. Bende tabi hiç belirti yok hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…