Klomen kullananlar

Sen yinede dikkat et canim seninki hamilelikten de olabilir hsg den snraki ay hamile kalma sansi yuksekmis umudunu yitirme kirmiziyi gorene kadar bitanem allah buyuktur belki vardr bebis
İnş cnm ya hayırlısıyla inş olur Rabbim ol dedikten sonra olmayacak bişey yok hayırlı zamanı bekliyo eminim Allah herkesin gönlündekini versin

bnm ılk yumurtam hıc buyumedı bı ara 11mm oldu durdu doktora uc gun sonra gttgmde doktorm belkı uc gun ıcersnde catlamıstr dedı hıc görmedm ama dedı bı progesteron yapalım dedı yaptk 29,43 çıktı yanı cok ıyımıs bnmde bır hafta boyunca kasık agrım oldu testten sonra adetmişm gbi hıc akıntm olmaz beyaz beyaz yapışkan gbı akıntm oldu hemde cok gunde 3 kere ıc camasırı degstrırdm o derece gogus ucum yok normalde ucu cıktı ondan bende bıraz umutlandm aslında ama snra herkesde olabılıoms bunu ogrenınce umudumu yıtrdım
Bnce umutlu ol ama nasıl desem yani olmayınca da çok çok fazla üzülme, çünkü insan üzülüyo ister istemez ama çok kendini yıpratma, senden zor durumda olanları düşün o şekilde rahatla, inşallah hayırlı zamanda olacaktır canm:KK200:

Bnce umutlu ol ama nasıl desem yani olmayınca da çok çok fazla üzülme, çünkü insan üzülüyo ister istemez ama çok kendini yıpratma, senden zor durumda olanları düşün o şekilde rahatla, inşallah hayırlı zamanda olacaktır canm:KK200:
saol cnm ya ınankı bu ay tedavımdekı ılk aydı yanı bırde şansım vardı copk kafama taktım cok strest oldum bıırde ılk ay olmasndan dolayımıdr nedır agır geldı bana evdede ınsan butun gun tek ıster ıstemez dusunuosun edıosun ama dun adet oldm sımdı daha ıyım hobı buldm kendıme artık onumuzdekı aya bakıcaz nolcak

Selam kızlar benim bugün kontrolüm vardı. Cumartesi 11 olan yumurtam bugün 20 olmuş.. 4 günde güzel gelişmiş çatlatma iğnesi verdi. Bu akşam ve yarın akşam ilişki dedi.. İnşallah tutarr..

Evet canim bakalim bu ay neler yasiycam ignemi vuruldum geldim hayirlisi olsun artk :KK71::KK9:

Bende bugün iğnemi vuruldum. Aynı günü beklicez sanırım.. Dr. sana ilişki takvimi ne verdi ? Bana bu akşam ve yarın akşam ilişki bir de cumartesi dedi.. Sol da 2 yumurtam varmış biri 20 biri 17 şeklinde..

Bende bugün iğnemi vuruldum. Aynı günü beklicez sanırım.. Dr. sana ilişki takvimi ne verdi ? Bana bu akşam ve yarın akşam ilişki bir de cumartesi dedi.. Sol da 2 yumurtam varmış biri 20 biri 17 şeklinde..
Canim senin adina sevindim hayirlisi olsun birlikte takip edelim belirtilerimizi olur mu bn pazartesi kontroldeydim sol da 19.4 sag da 11.7 idi carsambaya kadar buyur dedi biraz daha igneni kendin yap dedi bidaha kontrole gelmene gerek yok dedi iste ignemi bugun oldum persembe ve cuma gunu ust uste iliski dedi birgun ara verin sonra gun asiri iliskiye devam dedi canm

Bide canim senin dun iliski olmus muydu bnm oldu isimi garantiye almak icin erken catlarsa icerde sperm olmasi gerekiyomus ins allah hayirlisini versin canm

Selam kızlar benim bugün kontrolüm vardı. Cumartesi 11 olan yumurtam bugün 20 olmuş.. 4 günde güzel gelişmiş çatlatma iğnesi verdi. Bu akşam ve yarın akşam ilişki dedi.. İnşallah tutarr..
çok sevndm cnm inşaallah ıyı haberlerını alırız

selam kızlar ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım ayın 15 inde iğne vuruldum yarın 14. günüm ve resmi tatil :KK43: bu yüzden idrar testi yapsam sonuç alabilirmiyim merak ediyorum ... bebek aspirini kullanıyorum geçen sene kan pıhtılaşmasından dolayı bi düşük yaşadım bu yüzden aceleciyim lütfen yanıtlayın ???

selam kızlar ben bu ay ilk defa klomen ve ovitrelle kullandım ayın 15 inde iğne vuruldum yarın 14. günüm ve resmi tatil :KK43: bu yüzden idrar testi yapsam sonuç alabilirmiyim merak ediyorum ... bebek aspirini kullanıyorum geçen sene kan pıhtılaşmasından dolayı bi düşük yaşadım bu yüzden aceleciyim lütfen yanıtlayın ???
ni ertesı gun yapabılırsın test bende bayram yuzunden magdur olanlardanım yarın hormon testı yaptrmam lazm adetın ucuncu gunu fakat resmı ve dını bayramlarda sıgorta gecersızmıs

ni ertesı gun yapabılırsın test bende bayram yuzunden magdur olanlardanım yarın hormon testı yaptrmam lazm adetın ucuncu gunu fakat resmı ve dını bayramlarda sıgorta gecersızmıs

tam anlamadım yarın yapsam sonuç alamam mı doktorum hamile olduğunu öğrenir öğrenmez kan cıvıltıcı iğneye başlamalıyız dedi ama :KK43: resmi ve dini bayramlarda sigorta nasıl geçersiz :O hangi sektörde çalışıyorsun ki çok şaşırdım

tam anlamadım yarın yapsam sonuç alamam mı doktorum hamile olduğunu öğrenir öğrenmez kan cıvıltıcı iğneye başlamalıyız dedi ama :KK43: resmi ve dini bayramlarda sigorta nasıl geçersiz :O hangi sektörde çalışıyorsun ki çok şaşırdım
özelde yaptırırsan alırsın devlette sanmıyormm ama bılgımde yyok

Offfffffff canım yaaaaa adetime 4 gün var ve her zaman gelen kahve lekeler gelmeye başlamış çok üzgünüm bu ay da boşşşşşş:KK61:
Hadi ya kiyamam ya uzulme canim bi daha ki aya tutar ins :KK60:bnm anlamadgm neden bu ilac catlama ignesi yumurtaliklar buyudugu halde tutmuyo ki o kadar ugrasiyoruz hersey yolunda gidiyo ayin sonu gelince bebis yine yok o zamn bu ilaclar ise yaramiyo mu ki o_O

Bide canim senin dun iliski olmus muydu bnm oldu isimi garantiye almak icin erken catlarsa icerde sperm olmasi gerekiyomus ins allah hayirlisini versin canm

Canım benim pazartesi ilişki oldu.. Salı da olsun demişti dr. ama müsait değildik.. Ama bugün dr gittiğimde çatlamamıştı iğneyi yaptırdıktan 4 saat sonra da ilişki oldu zaten.. Sana hangi iğneyi verdi.. Birde klomeni nasıl kullandın 5*2 şeklinde mi ?

Ben iğneyi vurulduğumdan beri hiç kasıklarımda ağrı olmadı acaba olmadımı :KK43: benim gibi olan var mı :KK43:

X