ayy hadi inşş öneml sürecin başlıyorGunaydin kizlarrrrrr bugun cok heyecanliyim 1saar snra catlama ignemi vurulcam ins iyi gelir
Evet canim bakalim bu ay neler yasiycam ignemi vuruldum geldim hayirlisi olsun artkayy hadi inşş öneml sürecin başlıyor
Canım var mı bi adet belirtisi inşallah olmazsın. 6 gün erken testler var bi onlardan al istersen. Onlar diğerlerine göre daha garanti oluyomuş. Bende bekliyorum ya 8. Günüm ama adetimde yumurtam geç geliştiği 4 ünde adet bekliycemben adeti bekliorumbizdesizden güzel haberler :) barbie varm, belirti
Umudunu yitirme canım ben hep adet sancısı gördüm adet olcam diye beklerken ama hamileymişim bikaç gün daha bekleben adeti bekliorumbizdesizden güzel haberler :) barbie varm, belirti
Canım benim hiç birşey yok dediğim gibi hala aynı pazar regl günüm bakalımben adeti bekliorumbizdesizden güzel haberler :) barbie varm, belirti
Tatliş bence sen hamişsinnnnnnarkadaşlar yardımmm lütfen sizlere bir sorum olacak hatta birkaç soru olabilir :) . Bazı arkadaşlar beni tanıo geçen aydan ama ben yine de bahsedim bundan 13 ay önce dış gebelik geçirdim ve o zamandan sonra hamile kalamadım maalesef geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat iğnemin 14. günü adet oldum doktorum dış gebelik geçirdiğim için rahim filmi istedi ve sonucunda sağ tüpüm tıkalı çıktı rahim filminden sonra korunmadık en geç 35 günde bir adet oluodum son zamanlarda ama 35. gün de geçti dün sormak istediğim rahim filmi çektirip adeti geciken var mı? Bu arada belirtin var mı derseniz yoğun beyaz akıntım dünden beri baş dönmesi hafif bulantı halsizlik var ve dün yürüyemedim bi ara çarşıda kaldım öylece sancıdan 5 dk sürdü ve geçti ayaktayken batmalarım oluyo . ama en çok şaşırdığım göğüs ağrım normalde hiç acımaz adet olduğumda falan geçen ay ilk defa ağrımıştı ama ben onu klomen çatlatma iğnesi ve progestan hapına bağlamıştım ama bu ay bişey kullanmadım bu göğüs ağrısı da ne oluyo anlamadım acaba geçen ayki ilaçların etkisi mi devam ediyo ?
Bebeğim ilişki takvimini Nasıl yaptı Dr un ve dün ülişki olmuşmuyduKizlar bu arada bugun catlama ignesinden sonra kasiklarmda acaip agri oldu igneyi vurulali 4 saati gecti ama bnm agrim cogaldi ozellikle sol tarafim zaten soldaki yumos buyumustu sagdaki daha az buyumustu solun agrisi cokBu cektigimiz acilara deger insallah
Canım seni çok ümitlendirmek istemem ama şuan başına gelen belirtiler hamilelik belirtileri. Hsg den sonra kendiliğinden hamile kalan birsürü arkadaşımız var. İlacın ve iğnenin etkisi normal şartlar 10 en geç 14 güne geçiyor gebelik yoksa. Senin çok fazla zaman geçmiş ilaçlardan dolayı olacağını hiç sanmıyorum. Bence güzel bi gebelik testi al ve yap derim. İnşallah hamilesindir güzel haberler alırız bizede umut olurarkadaşlar yardımmm lütfen sizlere bir sorum olacak hatta birkaç soru olabilir :) . Bazı arkadaşlar beni tanıo geçen aydan ama ben yine de bahsedim bundan 13 ay önce dış gebelik geçirdim ve o zamandan sonra hamile kalamadım maalesef geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat iğnemin 14. günü adet oldum doktorum dış gebelik geçirdiğim için rahim filmi istedi ve sonucunda sağ tüpüm tıkalı çıktı rahim filminden sonra korunmadık en geç 35 günde bir adet oluodum son zamanlarda ama 35. gün de geçti dün sormak istediğim rahim filmi çektirip adeti geciken var mı? Bu arada belirtin var mı derseniz yoğun beyaz akıntım dünden beri baş dönmesi hafif bulantı halsizlik var ve dün yürüyemedim bi ara çarşıda kaldım öylece sancıdan 5 dk sürdü ve geçti ayaktayken batmalarım oluyo . ama en çok şaşırdığım göğüs ağrım normalde hiç acımaz adet olduğumda falan geçen ay ilk defa ağrımıştı ama ben onu klomen çatlatma iğnesi ve progestan hapına bağlamıştım ama bu ay bişey kullanmadım bu göğüs ağrısı da ne oluyo anlamadım acaba geçen ayki ilaçların etkisi mi devam ediyo ?
Ayy cnm ins ya ins size guzel haberler vermek isterim simdilik test yapamiorun korkuyorum yine negatifi gorecem uzulecem diyeTatliş bence sen hamişsinnnnnn
Cnm peki normal zamanda da hic 2 ay olmadigin olmus muydu yani normalde adetlerin duzenli miEvet canim bn rahim filmindwn sonra 2 ay adet olamadim bnm tuplerim acikti ama ilacin etkisiydi heralde gecikmem oldu
Cnm inan bende kendimi umitlendirmek istemiyorum ama yazdigim belirtilerim hala devam edio bi de normal de hep stres yapardim bu ay rahim filminde tuplerden biri tikali cikinca sevkim kirildi heralde hic aklima gelmedi cocuk falan hatta o kadar unutmusum ki folik asiti bile bu ay hic icmedigimi farkettim iki gun once tekrar basladim ama . iste diolar ya stres yapmadigim ay hamile kaldim die acaba bende mi oyle dicem diye dusunuyorumCanım seni çok ümitlendirmek istemem ama şuan başına gelen belirtiler hamilelik belirtileri. Hsg den sonra kendiliğinden hamile kalan birsürü arkadaşımız var. İlacın ve iğnenin etkisi normal şartlar 10 en geç 14 güne geçiyor gebelik yoksa. Senin çok fazla zaman geçmiş ilaçlardan dolayı olacağını hiç sanmıyorum. Bence güzel bi gebelik testi al ve yap derim. İnşallah hamilesindir güzel haberler alırız bizede umut olur
Yok canim dusuk yapmistim ondan snra duzensizlesmisti ama hic 2 ay olmadigim olmamisti hsg den sonra oyle cok gecikmistiCnm peki normal zamanda da hic 2 ay olmadigin olmus muydu yani normalde adetlerin duzenli mi
Anladim cnm cok umitlenmeyim o zaman benYok canim dusuk yapmistim ondan snra duzensizlesmisti ama hic 2 ay olmadigim olmamisti hsg den sonra oyle cok gecikmisti
Sen yinede dikkat et canim seninki hamilelikten de olabilir hsg den snraki ay hamile kalma sansi yuksekmis umudunu yitirme kirmiziyi gorene kadar bitanem allah buyuktur belki vardr bebisAnladim cnm cok umitlenmeyim o zaman ben