Klomen kullananlar

sende belırtı varmı klomen kullanmsmydn
Klomen kullandım 2 yumurtam oldu doktor ikiz ihtimali var deedi çatlatma iğnesi oldum Valla akıntım var göğüslerim feci açıyo ama 10 gündür de kasık ağrım var yarın adet olmam lazım daha test yapmadım bekliyorum hayırlısı

ben klomen kullandm sadece catlatma ıgnesı yapmadı konusu dahı gecmedı hatta yumurtam ılk buyumedı sonra buyudu progesteron testı yapıldı 29,43 çıktı sonuc yanı yumurlama olmus 1 hafta önce ama cok agrmmm var bnmde bugun yok agrm ama kesıldı 4 gün surdu kasık agrım gögsmde 3 gn snra adet olmam lazm

Hımm valla bende 10 gündür ağrı devam ediyo göğüsler yeni başladı 3 gündür falan şiştiler dayanamadım test aldım akşam 11 gibi yaparım şimdi dışarıdayım

Hımm valla bende 10 gündür ağrı devam ediyo göğüsler yeni başladı 3 gündür falan şiştiler dayanamadım test aldım akşam 11 gibi yaparım şimdi dışarıdayım
ayy evet yap burayada yaz sonucunu bnm yaklasık 1 haftadr vardı agrım kasıklarda dun cokdu hiç ara vermedı goguslerm şişti ztn o adetten öncede şişer diye dıkkate almadm onu akıntım var beyaz normalde akıntım olmaz bnm

Bende göğüsler adetden önçe şişmez akıntım olmaz sadece aagrım olurdu şimdi hepsi var yapınca yazarım mutlaka bende çok merak ediyorum inşallah bu kez çift çizgi çıkar

Bende göğüsler adetden önçe şişmez akıntım olmaz sadece aagrım olurdu şimdi hepsi var yapınca yazarım mutlaka bende çok merak ediyorum inşallah bu kez çift çizgi çıkar
inşaallah cnm beklıyorum sonucu yaz mutlaka

bu arada sana progesteron yapılmısmıy dı ?

Evet yapıldı ve alttan ultrasonla yumurtalara da baktı 2 tane vardı sağda 23 mm solda 21 mm ikiz olma ihtimali yüksek demişti
oo senın baya ıyımısde progesteron testınde yumurtlama olup olmadgna bakıolar o yapılınca sonuc kac cıktı benm ki 29,43

oo senın baya ıyımısde progesteron testınde yumurtlama olup olmadgna bakıolar o yapılınca sonuc kac cıktı benm ki 29,43
Ya pardon ben onu başka bişeyle karıştırdım bana o yapılması şimdi baktım tahlillere o yok bende senin sonuçları da bana yapılmadığı için iyiki kötümü bişey diyemiycem iyidir inşallah

Ya pardon ben onu başka bişeyle karıştırdım bana o yapılması şimdi baktım tahlillere o yok bende senin sonuçları da bana yapılmadığı için iyiki kötümü bişey diyemiycem iyidir inşallah
hım bendede şu sekılde oldu ılk bende buyume olmadı bnm yumurtalar cok kucuktu buyudu 11mm oldu sonra buyume durdu uc gun sonra doktora gııdnce doktrm yumurtlamadan supehelendı testı ondn ıstedı vede haklı cıktı yumurtlama olmustu 10nun ustunde cıkan sonuc yumurtlama oldugu anlamına gelıomus bnmkı 29,43 çıkmıstı bizi umutlandıran o sonuc oldu ztn yoksa bnm aklımda bu ay ıcın gebelık beklentısı yoktu

Can

Canım gününden önce mi geliyor yoksa
Canım bende Düzensizlik olduğu için erken yada geç kavramı yok. 35. Gündü bugün genelde 40- 45 günde bir olurum. Ama daha kanama da başlamadı. Bel ağrım da geçti dinlenince. Hiç birşey anlamadım.

Canım bende Düzensizlik olduğu için erken yada geç kavramı yok. 35. Gündü bugün genelde 40- 45 günde bir olurum. Ama daha kanama da başlamadı. Bel ağrım da geçti dinlenince. Hiç birşey anlamadım.
bnm adetım cok duzenlıdır şaşmaz hiç 28 günde bir olurum bnm sorunum fsh hormonuydu yuksektı bıraz 9,75 di

kızlarr kaç gündür yazmıyorum ama takipteyim :) yaa kendimi dinlemicem die söz wermiştim yaaa öle yapıorm ama inanllmaz gögüslerim şişti acıo büyüdü südyene sıgmıo elim kolun değince bile acıo bide serlesti damarlarda çıktı sanki

bnmkılerde aynı adetıme ıkı gun var ama test yapsammı dıye dusunuyorum klomenın etkısıdır belkı bılemıorm

Kaldı 2 gün ama ara ara karnım ağrıyordilimde metal tadı yok, gögüslerimde normal ebatta ve ağrısızNolcak şimdi ? Yarın iğnenin 14. Günü ne yapsak bilemedim... Offff offff

Kaldı 2 gün ama ara ara karnım ağrıyordilimde metal tadı yok, gögüslerimde normal ebatta ve ağrısızNolcak şimdi ? Yarın iğnenin 14. Günü ne yapsak bilemedim... Offff offff
valla bende ne yapcamı sasırdım

bnmkılerde aynı adetıme ıkı gun var ama test yapsammı dıye dusunuyorum klomenın etkısıdır belkı bılemıorm
klomenn etkiside olabilir mi ?
yaa belirtivarda bebek olamdıktan sonra fısss belirti olmamasıda olmadığı anlamına gelmio kafana takma dicem ama yapadığı söylemiş olcam

Ayy ayy abartıyor muyuz acaba ? Ama elimde değil cozuttum iyice Walla

klomenn etkiside olabilir mi ?

yaa belirtivarda bebek olamdıktan sonra fısss belirti olmamasıda olmadığı anlamına gelmio kafana takma dicem ama yapadığı söylemiş olcam
aynennn çok takıorm kafama taktıgımada pişman oluorum ama kafamı mesgul edıcek bırsey bulamıorm bnmde 1 haftadr suren kasık agrım bugun kesıldı anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…