bende cozuttum o yüzden bence yeni topiğimiz cozutanlar olsunAyy ayy abartıyor muyuz acaba ? Ama elimde değil cozuttum iyice Walla
ben iki gündür takmamaya çalıştım işler birikmişti zaten onları yaptım dün bugunde özellkle dıarı çıktım ki kafam dağılsın ama ben unutmaya çalıştıkça göğüslerim kendini hatrlatıo acaba mı acaba mı diorum kaç gün war adetineaynennn çok takıorm kafama taktıgımada pişman oluorum ama kafamı mesgul edıcek bırsey bulamıorm bnmde 1 haftadr suren kasık agrım bugun kesıldı anlamadm
aynenn kesınlıkleee zaten ıkı gun sonra bos yere umutlandgm cıkcak ortayabende cozuttum o yüzden bence yeni topiğimiz cozutanlar olsun
allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inş bişi kalmamış sennde ne güzel bnm daha çok war 4 5 gün erken yapıp silikgörenler olmuş denedin mi hiçaynenn kesınlıkleee zaten ıkı gun sonra bos yere umutlandgm cıkcak ortaya
adetıme ıkı gun kaldı ılk klomen kullandm yumurta takıbm oldu gun asırı ılıskıye grdk sonra progesteron testı yaptk gecen cumartesı 29,43 çıktı yanı cok ıyı adetın gecıkırse gel demıstı doktorm benmde bır haftadr kasıklarmda agrı var adetmsm gbı beyaz akıntm var goguslerm şiş hatta gogus ucum yok normalde onlar bıle cıkınca umıtlenmıstm acıkcasıben iki gündür takmamaya çalıştım işler birikmişti zaten onları yaptım dün bugunde özellkle dıarı çıktım ki kafam dağılsın ama ben unutmaya çalıştıkça göğüslerim kendini hatrlatıo acaba mı acaba mı diorum kaç gün war adetine
aaahhh aaahhhh adetıme ıkı gun varda 8 gundur sayıyorummm gunler gecmedı resmenallah umutlarımızı boşa çıkarmaz inş bişi kalmamış sennde ne güzel bnm daha çok war 4 5 gün erken yapıp silikgörenler olmuş denedin mi hiç
ayy bnce hamilesin inşş tabi ama çok umutlanacak gibiadetıme ıkı gun kaldı ılk klomen kullandm yumurta takıbm oldu gun asırı ılıskıye grdk sonra progesteron testı yaptk gecen cumartesı 29,43 çıktı yanı cok ıyı adetın gecıkırse gel demıstı doktorm benmde bır haftadr kasıklarmda agrı var adetmsm gbı beyaz akıntm var goguslerm şiş hatta gogus ucum yok normalde onlar bıle cıkınca umıtlenmıstm acıkcası
Harika :)bende cozuttum o yüzden bence yeni topiğimiz cozutanlar olsun
bnm ayn ikisinde yap dedi doktor dayanabilimiyim bilmiorum okadaraaahhh aaahhhh adetıme ıkı gun varda 8 gundur sayıyorummm gunler gecmedı resmen
ayy kız ne bılım bende ne oldugumu sasırdımmmm sadece merak ettgm bnm durumumda olup bunları yasayıp hamıle kalan varmıayy bnce hamilesin inşş tabi ama çok umutlanacak gibi
valla bende dıorm yarın test alsammmı acaba negatıfse negatffbnm ayn ikisinde yap dedi doktor dayanabilimiyim bilmiorum okadar
yok denemedım dun erken gebelık testı yapım dedım aldm heyecandan yanlıs yapmsm attm çöpeallah umutlarımızı boşa çıkarmaz inş bişi kalmamış sennde ne güzel bnm daha çok war 4 5 gün erken yapıp silikgörenler olmuş denedin mi hiç
silik bile çıksa hamileisn o silik çıkınca yanılma payı az oluomuş bir gün kalmış oluo bence yap negatifsede kafan rahatlarAnacığım bu silik çizgi muhabbeti de beni benden alıyor.. Gerçekten silik olanı gören var mi?:)
nasıl yanlış yapmışınyok denemedım dun erken gebelık testı yapım dedım aldm heyecandan yanlıs yapmsm attm çöpe
bence büyük olasılıkla hamilesinayy kız ne bılım bende ne oldugumu sasırdımmmm sadece merak ettgm bnm durumumda olup bunları yasayıp hamıle kalan varmı
yaa bu testın ucunda bır sunger vardı normalde onunla idrar teması yapılması lazmdı ben onu tam yapcakken cıkarrtım o yuzden aletın kendısı temas ettı olmadınasıl yanlış yapmışın
sen hıc duydunmu böle olupda hamıle kalanı tecrube ettn mı yadabence büyük olasılıkla hamilesin
ewe işte okuduklarıma dayanarak söyliorum bayada okudum malesef hi kalamaıdm hamile kendi tecrübem yoksen hıc duydunmu böle olupda hamıle kalanı tecrube ettn mı yada
bende bazı yerlerde okudum ama klomenın de etkısı aynı olabılıomusewe işte okuduklarıma dayanarak söyliorum bayada okudum malesef hi kalamaıdm hamile kendi tecrübem yok