Klomen kullananlar

aynennn çok takıorm kafama taktıgımada pişman oluorum ama kafamı mesgul edıcek bırsey bulamıorm bnmde 1 haftadr suren kasık agrım bugun kesıldı anlamadm
ben iki gündür takmamaya çalıştım işler birikmişti zaten onları yaptım dün bugunde özellkle dıarı çıktım ki kafam dağılsın ama ben unutmaya çalıştıkça göğüslerim kendini hatrlatıo acaba mı acaba mı diorum kaç gün war adetine

aynenn kesınlıkleee zaten ıkı gun sonra bos yere umutlandgm cıkcak ortaya
allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inş bişi kalmamış sennde ne güzel bnm daha çok war 4 5 gün erken yapıp silikgörenler olmuş denedin mi hiç

adetıme ıkı gun kaldı ılk klomen kullandm yumurta takıbm oldu gun asırı ılıskıye grdk sonra progesteron testı yaptk gecen cumartesı 29,43 çıktı yanı cok ıyı adetın gecıkırse gel demıstı doktorm benmde bır haftadr kasıklarmda agrı var adetmsm gbı beyaz akıntm var goguslerm şiş hatta gogus ucum yok normalde onlar bıle cıkınca umıtlenmıstm acıkcası

allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inş bişi kalmamış sennde ne güzel bnm daha çok war 4 5 gün erken yapıp silikgörenler olmuş denedin mi hiç
aaahhh aaahhhh adetıme ıkı gun varda 8 gundur sayıyorummm gunler gecmedı resmen

ayy bnce hamilesin inşş tabi ama çok umutlanacak gibi

Anacığım bu silik çizgi muhabbeti de beni benden alıyor.. Gerçekten silik olanı gören var mi?:)

yok denemedım dun erken gebelık testı yapım dedım aldm heyecandan yanlıs yapmsm attm çöpe

Anacığım bu silik çizgi muhabbeti de beni benden alıyor.. Gerçekten silik olanı gören var mi?:)
silik bile çıksa hamileisn o silik çıkınca yanılma payı az oluomuş bir gün kalmış oluo bence yap negatifsede kafan rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…