Klomen kullananlar

Kızlar malesef adet olucam galiba. İnanılmaz bi bel ağrısı var. Ve açık kahve akintim oldu. Benim adet geliyo galiba. :KK43:
Hakkımda hayırlısı artık. Bakalım Mevlana neler, neylerse güzel eyler
Hayırlısı olsun canım inş yerleşmedir o akıntın.

inşşaallh doktorum adet gununu beklıcez gecıkme olursa gel test yapıcaz dedı ama adet olursan 3. gunu gel yıne test ypcaz dedı nolcak bılmıorm 3 gunum kaldı az öncede fark ettm bnm goguslerımın ucu yok normalde bı baktım sag gogsumde sıvrı uc olusmus hatta esıme gosterdm emın olamadm şaşırdı buyumus ucu
:KK48:Göğüs ucu öyle olması klomenin yan etkisi..klomen hormon ilacı ve bütün kafin organlarinda etki yapar

hım tabı ben her gelısmeye gebelıge yordugum ıcın yan etkı ıhtımalı aklıma dahı gelmıo
Bende her gelişmeyi gebelige yoruyorum..ama hep üzüldüm. .mesela adet günleri normalde insanin cani tatlı ceker..ama benim canim ekşi istiyor..regl olunca tabak tabak tursu yerim..Acaba hamilemiyim diye gidip kan tahlili yaptirdim..ama sonuc negatifti..

Bende her gelişmeyi gebelige yoruyorum..ama hep üzüldüm. .mesela adet günleri normalde insanin cani tatlı ceker..ama benim canim ekşi istiyor..regl olunca tabak tabak tursu yerim..Acaba hamilemiyim diye gidip kan tahlili yaptirdim..ama sonuc negatifti..
aşerme cok erken mesela onu beklemıyorm ben cunku regl dönemıne yakın bende aserme hep oluo iştahım acılıo mesela doymak bılmıorm

Benimkide biliyor ama aslında çok pişmanım bu kadar konuştuğuma.. Çünkü o da çok etkilendi, şartlandı yani beyin o yüzden şu doktorun verdiği "olması gereken günler" zorlu bir süreç oldu maalesef...

Benimkide biliyor ama aslında çok pişmanım bu kadar konuştuğuma.. Çünkü o da çok etkilendi, şartlandı yani beyin o yüzden şu doktorun verdiği "olması gereken günler" zorlu bir süreç oldu maalesef...
ben kesınlıkle konusmuorm gun aşırı bırlıkte olmamız gerektgnı soyledm fakat bunu unuttrdum bır ıkı gunde evde konusmuoruz bu konuları ınan ıcıme ata ata suratmda sıvılce cıktı o derece strest oluorm ama yapck bısey yok

belirtim aynı adet sancısı gibi sancı çektim hatta çok fazlaydı. Akıntım oldu ve 1 haftadır çok uykuya düştüm sürekli uyumak istiyorum hala da öyleyim. Gazım çok fazlaydı. Ağzımda değişik metalik bi tat vardı. Belirtilerim böyleydi :) son 2 gündür sık idrara cıkar oldum
bendede var aynılaı hatta ve hatta öglen 1 de uyanıorm 1 haftadr devamlı uykum var mal gbıym evde

dun test yapım dedım dalgınlıkdan yanlıs yapmsm son anda farkettm yapamadm ama cıkarmıki sonuc yapsam
Varsa test elinde yap canım ama çizgi çıkmazsa üzülme adet öncesi çıkmayabiliyor. Zaten çok silik çıksa bile hamişsin diyebilirizzzzzzzz:anneadayı:

Canım
silik derken hıc bısey yok yanı o mu öyle olunca hamılemı olunuo
Canım bence bekle nasılsa 3 gün kalmış adetine. Eğer ki o gün gelmezse öyle test yaparsın. ve bence eşine de anlat durumları. çünkü paylaşınca insan biraz daha rahatlıyor bence. Tek başına düşüne düşüne kafayı yersin

Varsa test elinde yap canım ama çizgi çıkmazsa üzülme adet öncesi çıkmayabiliyor. Zaten çok silik çıksa bile hamişsin diyebilirizzzzzzzz:anneadayı:
hımmmm bılemıorm cnm beklıcem surda salı gunune ne kaldı salı gunu adet gunum

Canım

Canım bence bekle nasılsa 3 gün kalmış adetine. Eğer ki o gün gelmezse öyle test yaparsın. ve bence eşine de anlat durumları. çünkü paylaşınca insan biraz daha rahatlıyor bence. Tek başına düşüne düşüne kafayı yersin
napımkı onaa bellı etmememın sebebı cok umutlanmasn dıye cok ıstıo cocuk bırde bırlıkte oldgmz zamanlarda strest altında olmasnı ıstemıorm ergenlık sıvılcesı bıle cıkarmayan ben suratm harıtaya dondu resmen bu ay

Canım

bnm merak ettgm belırtıler dogru olabılırmıı yasayan varmı

X